-
- Konu Sahibi merve teacher
Sen hep boylemiydinAmin inşallah siz de tekrar evlat sahibi olursunuz hayırlısıyla en yakın zamanda haberinizi alırız. 31 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim. Bütün evli arkadaşlarımzn çocukları oldu tek biz kaldık çok üzülüyorum.Adetleriniz hep mi böyleydi yoksa sonradan mı arttı ve uzadı
Sen hep boylemiydin
Rabbim sifa versin . Sana ve butun hastalara .. zor kabullenmek zor . Bak ben 10 senelik evliyim.benim hesaplarima gore 3. Cocugumu dogurup onlari buyutuyodum . Iste ne planlar yapiyosun aklinda akil plan yapiyo kalp suzuyo kaderde guluyo iste.Bana teşhis 2 hafta önce kondu , 1 hafta oldu ofis histereskopi olalı, biyopsi sonuçları da kanıtladı. Geçen sene infertilite nedeniyle devlet hastanesine gittim vajinal muayenelerde ne de hsgde bana böyle bir sorunum olduğunı söylemediler. Aynı yerde 6 ay önce Aşılama oldum ozaman da demedi drlar. Yeni mi oldu bu polip ve kalınlaşma, yoksa devletteki drlar mı önemsemedi bilmiyorum. Ama 1 sene öncesine kadar ara ara adet dönemlerim haricinde az kanama, kahverengi akıntılarım olurdu. 1 senedir kesilmişti
Evettttttt umut olsun bizleredeArkadaşlarlar tedavi olup hamile kalan yok mu , unutmayın bize de haber verin Umut olsun bizlere de
surekli 3 aydir kanaman mi var hic durmadimi.Merhaba geçmiş olsun benimde bir sıkıntım var 3 aydır sürekli kanamam var iki defa doktora gittim bugün gittim en son bir netice yok test yaptı vajinal muayene bir şey çıkmadı pelvik ağrı için ilaç verdi sağ tarafında küçük bir kist varmış çok önemli değilmiş kanamanın sebebi kalınlaşma olabilirmi sizde belirtileri varmıydı
bende de onceden kist vardi kist kanama yapmaz adet duzensizligi yada gecikmesi yapar. benim buyuktuler. ve zaten agriyla acile kaldirildim orda kist oldugu anlasildi. ve rahim kalinlasmasi kanama yapar evet. eger kistler kucuksede adetle atilabiliyor. dr lar daha iyi bilir ama . bende 4 senedir hastalikla ugrasiyorum. en azindan bildigim kadariyla soyledimMerhaba geçmiş olsun benimde bir sıkıntım var 3 aydır sürekli kanamam var iki defa doktora gittim bugün gittim en son bir netice yok test yaptı vajinal muayene bir şey çıkmadı pelvik ağrı için ilaç verdi sağ tarafında küçük bir kist varmış çok önemli değilmiş kanamanın sebebi kalınlaşma olabilirmi sizde belirtileri varmıydı
Evet arada 10 gün kadar kesildi bir kere halen devam ediyorsurekli 3 aydir kanaman mi var hic durmadimi.
canim benimde oyleydi en fazla 10 gun kesilirdi ara kanamam olurdu bide o 10 gun icindeEvet arada 10 gün kadar kesildi bir kere halen devam ediyor
Teşekkür ederim doktor kistin önemli olmadığını söyledi kanamada onla alakalı değil kan durdurucu bir hap verdi birde ağrı kesıcıbende de onceden kist vardi kist kanama yapmaz adet duzensizligi yada gecikmesi yapar. benim buyuktuler. ve zaten agriyla acile kaldirildim orda kist oldugu anlasildi. ve rahim kalinlasmasi kanama yapar evet. eger kistler kucuksede adetle atilabiliyor. dr lar daha iyi bilir ama . bende 4 senedir hastalikla ugrasiyorum. en azindan bildigim kadariyla soyledim
rica ederim canim ne demek soracagin varsa cekinmeTeşekkür ederim doktor kistin önemli olmadığını söyledi kanamada onla alakalı değil kan durdurucu bir hap verdi birde ağrı kesıcı
kan durdurucu hap dedigin ne.kalinlasmami varmis sende ondanmiymisTeşekkür ederim doktor kistin önemli olmadığını söyledi kanamada onla alakalı değil kan durdurucu bir hap verdi birde ağrı kesıcı
Yanlış söyledim kanamanın kesilmesi için bir hap verdi ama kanamaya sebep ne o belirsiz rahim kalınlaşmasıyla ilgili bir şey demedi ben kendim intrnt araştırdım sebep ne olabilir diye hormon testleri yaptı hersey normal dedi ilacı kullanacam ondan sonra bakacam başka doktora gozukecem kafamda kırk tane soru hastalık var ama cevap yokkan durdurucu hap dedigin ne.kalinlasmami varmis sende ondanmiymis
rica ederim canim ne demek soracagin varsa cekinme
kistin yoksa iyi iste. ne diyim Rabbim sifa versin cok zor bu durumlar[/QQUOamin çok sağ olun gerçekten zor aklına her türlü şey geliyor sebebi bellisiz
parca almamasi ilginc bence. e ilacida ona gore anlayacakki verecek.Yanlış söyledim kanamanın kesilmesi için bir hap verdi ama kanamaya sebep ne o belirsiz rahim kalınlaşmasıyla ilgili bir şey demedi ben kendim intrnt araştırdım sebep ne olabilir diye hormon testleri yaptı hersey normal dedi ilacı kullanacam ondan sonra bakacam başka doktora gozukecem kafamda kırk tane soru hastalık var ama cevap yok
Bana ilk gittiğim doktor fitil falan vermişti o ilaçların şeyine kesildi herhalde tekrar başladı az geliyordu iki defa cinsel ilişkiden sonra tekrar fazla gelmeye başladıcanim benimde oyleydi en fazla 10 gun kesilirdi ara kanamam olurdu bide o 10 gun icinde
iliskiden sonra geliyorsa polipten olabilir bende oyle olmustu. oda histereskobiyle anlasiliyo .Bana ilk gittiğim doktor fitil falan vermişti o ilaçların şeyine kesildi herhalde tekrar başladı az geliyordu iki defa cinsel ilişkiden sonra tekrar fazla gelmeye başladı