Arkadaşlar merhaba, 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz fakat olmuyor. bna da dr rahim kalınlaşması var dedi endometrium düzensiz dedi ve ofis histereskopi ve terapötik küretaj(tanı amaçlı biyopsi alımıymış) yaptı. Genel anestezi ile oldum. 2 saat hastanede dinlendim eve gittim. Hafif yanma ve karın ağrısı(adetteki gibi) ve 2 gün süren kanamam oldu, kanama 4 gün daha akıntı şeklinde oldu ve bitti. 2 adet polip 1-2cm çıkarmış dr . Patoloji sonucunda da hiperplastik/poliferatif tip polip ve bozuk poliferasyon gösteren endometrium çıktı. Dr 3 ay boyunca takip etcek primolut-n ilacını içicekmişim ve her ay adet sonuna doğru da kontrole çağırdı. Korunmamızı söyledi. Bu polip tekrarlayabilirmiş. İlaçlardan snra tekrar bi örnek alabilirim tedavinn işe yarayıp yaramadığına bakabilirim dedi. Eşimde de hareketlilik problemi var ona da promen-k verdi kullanıyor. 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadım dr bu poliplerden olmuş olabilir dedi. 6 ay önce aşılama olmuştum o da tutmamıştı. Adetlerim ağrılı , yoğun ve ara kanamalı olurdu ama düzenliydi günü şaşmazdı. Son 2 aydır günü 31-32 ye çıkmıştı ve miktarda azalma olmuştu bu şikayetle gitmiştim. Başıma bu durumlar geldi. Moral bozukluğu üzgünlük endişe mutsuzluk hiç bişeyden zevk alamama durumlarım var. Çok konuştum kusuruma bakmayın. İnş tedavi oluruz ve de annelik duygusunu yaşarız biz de