• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip operasyonu geçiren varmı?

fadiyez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
937
8
118
Arkadaşlar uzun süredir ara ara lekelenmelerim oluyordu üç doktora gittim üçü de rahim duvarına yakın bir buçuk cm polip olduğunu bildirdiler 1 buçuk yıllık evliyim ve bir tane düşük yaptım kürtajla temizlediler. Bu oluşan polipide 2 gün önce aldırdım bu da kürtaj operasyonuyla gerçekleşti polip alındığı günün 1 gün sonrası hiç ağrım ve hafif kanamalar olmadı bugün belimde iğnelenme ve hafif lekelenmeler var çok korktum! Polip operasyonu geçiren varmı ve sonrasını bana yazarsanız çok sevinicem .Neler yapmam lazım?Herkese sağlıklı günler dilerim...

Arkadaşlar yokmu aranızda polip operasyonu geçiren? Yorumlarınızı bekliyorum...

merhaba arkadaşım. bende dün ani bi operasyonla polip aldırdım. dün bira benimde kanamam vardı bugün hiç yok ama. bende bilmiyorum ne gibi sonuçlar doğuracak. yalnız benimde midem bulanıyor sanırım kullandığım antibiyotikten olabilir. bide karnımın içi batıyor sanki. hiteroskopi mi yaptılar sanada

merhaba arkadaşım. bende dün ani bi operasyonla polip aldırdım. dün bira benimde kanamam vardı bugün hiç yok ama. bende bilmiyorum ne gibi sonuçlar doğuracak. yalnız benimde midem bulanıyor sanırım kullandığım antibiyotikten olabilir. bide karnımın içi batıyor sanki. hiteroskopi mi yaptılar sanada

Sanırım hiteroskopi operasyon çok kısa sürdü 30 dk sürmedi doktorda söylemişti bana kanaman 1 hafta boyunca olur diye. Fakat yinede korkuyorum. Sana da çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatıcaz sizinle bu konuyla ilgili haberleşelim Allah başka sıkıntı vermesin ilginize çok tşk. ederim...

Sanırım hiteroskopi operasyon çok kısa sürdü 30 dk sürmedi doktorda söylemişti bana kanaman 1 hafta boyunca olur diye. Fakat yinede korkuyorum. Sana da çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda atlatıcaz sizinle bu konuyla ilgili haberleşelim Allah başka sıkıntı vermesin ilginize çok tşk. ederim...

beni tamamen bayılttılar narkozla. 2 de amaliyata aldılar kendime geldiğimde saat dörttü. ama operasyon ne kadar sürdü bilmiyorum. sanada çok geçmiş olsun atlatırız inşallah bir an önce bende teşekkür ederim haberleşelim inşallah..

hanimlar bende annem icin arastiriyorum
anneminki gecen sene narkozsuz alinmis ve cok zorlanmisti bu sene tekrar etti malesef, annem gecen seneden cok korktugu icin aldirmak istemiyo ve doktor alinmamasinin ara ara kanama disinda baska bi zarari olmicagini soylemis
bana pek inandirici gelmedi korktugu icin boyle dedigini dusunuyorum
ben narkozla aldirmasi taraftariyim sizlerden oneri bekliyorummm cok saolun:26::26:

kadin olmak ne zor Allah herkeze sifa versin

12aralık Çarşamba polıp amelıyatı olucam amelıyat oncesı yapılanlar sonrası vücutta olanları buraya yazarım

Bu Arada benım adet oncesı uzun surelı lekelenmelerım oluyodu polisp var derdi doktorum almamız lazım bebek o yüzden olmuyor olabılır polıpe rağmen hamıle kalsan bıle düşük rıskın var dedı ve bebek rahîmde sağlıksız gelısır dedı Çarşamba amelıyat olucam yaşadıklarımı paylaşırım sızlerle :16:

Son düzenleme:
12aralık Çarşamba polıp amelıyatı olucam amelıyat oncesı yapılanlar sonrası vücutta olanları buraya yazarım

Bu Arada benım adet oncesı uzun surelı lekelenmelerım oluyodu polisp var derdi doktorum almamız lazım bebek o yüzden olmuyor olabılır polıpe rağmen hamıle kalsan bıle düşük rıskın var dedı ve bebek rahîmde sağlıksız gelısır dedı Çarşamba amelıyat olucam yaşadıklarımı paylaşırım sızlerle :16:

amelıyat oldunuzmu acaba

Back