polıkıstık over olupta hamıle kalan arkadaslar yazarmısınız lutfen morale cok ıhtıyacım var
kızlar merhaba...polikistik over teşhisi nasıl konuyor.....benim adetlerim ilk günden beri çok düzenlidir. ama sağ yumurtalıgımda 1.7cm lk bır kıst ve daha kucuk ıkı tane daha kist var..bu pkoluyum mu demek acaba...yarın bunun için dr. gidicem...soruma cevap verirse pkolu arkadslar sevınıcem
uzulmemek eldemı kı doktorda dedı en buyuk sey kafaya takmamak ama elde deılkı .sımıdde allah nasıp ederse 2.asılamaya baslıycam 22.sınden sonra bana dua edermısınızrabbım kımseyı cocukla sınamasın ısteyen herkese cocuk nasıp etsın.amınnnnnnnnn:)
bu arada benım esımınde sperm sayısı 12 mılyon doktor zayıf dıyoyor ama bakalım nolcak(
polıkıstık over olupta hamıle kalan arkadaslar yazarmısınız lutfen morale cok ıhtıyacım var
merhaba kızlar. bende pcos hastasıyım 2.5 senelik evliyim ve suan 6 aylık hamileyim.. bol bol dua edin.Rabbim ol dedimi oluor işte. tedavi olmadım bunuda belirtmek isterim.. O ol dedi ve oldu..
inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın allah yardımcın olsun
ben de pcos luyum. doktor ileri derecede oldugunu söylemisti. diane 35 kullanıyodum. kullanmayınca 6-7 ayda bir adetim oluyordu. 1 ay önce klomenle tedaviye başladık. cokumutsuzdum ama ilk seferde sonuç verdi ve şimdi hamileyim:))tedaviye başlamadan önce de yaklaşık 5 ay adetim olmamıştı. sakın moralinizi bozmayın
senin icin cok sevindim valla benim de döngüm 2-3 aydı ve öncesinde olmuyordum. bende simdi hamileyim ama daha 3-4 haftalık bebegim :)))) sag salim bebeklerimizi kucagımıza alalımm. kızlar özellikle etrafın baskısına lütfen kulak asmayınnn
ben de pcos luyum. doktor ileri derecede oldugunu söylemisti. diane 35 kullanıyodum. kullanmayınca 6-7 ayda bir adetim oluyordu. 1 ay önce klomenle tedaviye başladık. cokumutsuzdum ama ilk seferde sonuç verdi ve şimdi hamileyim:))tedaviye başlamadan önce de yaklaşık 5 ay adetim olmamıştı. sakın moralinizi bozmayın
hemen senın içini rahatlatayım arkadasım 2yıllık evlıyım kılo sorunu adet duzensızlıgı kısacası butun belırtılerı bende vardı ama nasıl bı hastalık odugunu bılmedıgım ıcın bı fıkrım yoktu ılk baslarda korunduk daha sonra esımle bebek karar aldık yanlız denemelerımız sonucu hamıle kalamadım doktora gıttıgımde pkolu oldugumu ogrendım seker hapı ve adet duzenleyıcı kullandım. adet duzenleyıcıyı aldıgımda adet olabılıodum. daha sonra klomen ve catlatma ıgnesıyle ılk denemede hamıle kaldım suan 4aylık hamıleyım bu donemde ınankı morel en buyuk destekçi. Allaha sukur dusuk tehlıkem felanda yoktu cok rahat bı hamıleleık gecırıyorum daha dun dotora gıttım hersey yolunda. bebegım bagdas kurmus parmagını emıodu. Allah hepımızın yardımcısı olsun ınanın bunları daha once yasamıs bırı olarak butun dualarım bebek ısteyenlerle. morelını yuksek tut ve tedavını aksatma asla vazgecme. umarım hersey ıstedıgın gıbı olur cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?