iyi geceler kızlar.. bende pkoluyum.. cuma günü doktoraa kan tahlillerimi acıklaması ve tedavii baslatması icin gittim
bende 2 yıllık evliyim.ve cocugumuz birtürlü olmuyodu.internetten okudugumda herkese tedavi vermis doktorlar.
ama bana tedaviden falan bahsetmedi.. bütün belirtiler bendede var asırı kilo tüylenme adet görmeme(ilaç kullanmadan)
ayrıca benim sol yumurtalıgım alınmıstı kücükken..sadece sag yumurtalıgım var.ama doktor bana sadece zayıflamam gerektigini
zayıfladıgım zaman rahatlıkla cocuk yapabilecegimi söledi.ben hemen istiyorum dedim o da sadece kilo ver dedi
bende dün diyete basladım.. :26: neden herkese tedavi yapılırken bana yapılmadı bi fikriniz varmı
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliyim ilk hamileliğim evlendikten 3 ay sonraydı 12 haftalıkken bebeğin kalbi durdu hüsranla sonuçlandı5 aydır korunmuyoruz fakat hamile kalamadım daha önce kafama çok taktığım içindi sanırım! şimdi ise 2 aydır adet görmüyordum doktorum yumurtalıklarımda pko olduğunu söyledi bugün hormon testi yaptı adet düzenleyici ya da yumurtlamayı sağlayıcı ilaç vermiyorum çünkü kist yapar dedi glukofen adında şeker ilacı verdi adeti düzenleyip yumurtlamayı sağlıyormuş 2 ay düzenli kullan hamile kalabilirsin dedi. Birde ben 3 ay içinde 53 kilodan 60 kiloya çıktım kilo 1,70 boyundayım doktorum eski kiloma dönmememi söyledi. Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah en yakın zamanda hamile kalabilelim. Allahım başka dert vermesin.
doktor glukofenı kaç mg verdi ve gunde kac kez kullanman gerektiğini söyledığını öğrenebılırmıyım
doktor glukofenı kaç mg verdi ve gunde kac kez kullanman gerektiğini söyledığını öğrenebılırmıyım
polıkıstık over olupta hamıle kalan arkadaslar yazarmısınız lutfen morale cok ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?