Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen senın içini rahatlatayım arkadasım 2yıllık evlıyım kılo sorunu adet duzensızlıgı kısacası butun belırtılerı bende vardı ama nasıl bı hastalık odugunu bılmedıgım ıcın bı fıkrım yoktu ılk baslarda korunduk daha sonra esımle bebek karar aldık yanlız denemelerımız sonucu hamıle kalamadım doktora gıttıgımde pkolu oldugumu ogrendım seker hapı ve adet duzenleyıcı kullandım. adet duzenleyıcıyı aldıgımda adet olabılıodum. daha sonra klomen ve catlatma ıgnesıyle ılk denemede hamıle kaldım suan 4aylık hamıleyım bu donemde ınankı morel en buyuk destekçi. Allaha sukur dusuk tehlıkem felanda yoktu cok rahat bı hamıleleık gecırıyorum daha dun dotora gıttım hersey yolunda. bebegım bagdas kurmus parmagını emıodu. Allah hepımızın yardımcısı olsun ınanın bunları daha once yasamıs bırı olarak butun dualarım bebek ısteyenlerle. morelını yuksek tut ve tedavını aksatma asla vazgecme. umarım hersey ıstedıgın gıbı olur cnm...
bu arada ne mutlu sana :) insallah rabbim bizede nasip eder senin o mutlu anlarından
ıns cnm ınanın hep dua edıyorum yaradan herkse nasıp eder ıns ama bence doktorunu degiştir banada dıyet onerdı ama yanındada tedavı tabıkı... kılo vermeden gebe kalabıldım pko gebelıgı onleyen bı hastalık hıcbı zaman hıcbı doktor gebe kalamazsınız demıo zaten morelınızı yuksek tutun ve kesınlıkle tedavıden vazgecmeyın. umarım hersey gonlunuzce olur.
iyi geceler kızlar.. bende pkoluyum.. cuma günü doktoraa kan tahlillerimi acıklaması ve tedavii baslatması icin gittim
bende 2 yıllık evliyim.ve cocugumuz birtürlü olmuyodu.internetten okudugumda herkese tedavi vermis doktorlar.
ama bana tedaviden falan bahsetmedi.. bütün belirtiler bendede var asırı kilo tüylenme adet görmeme(ilaç kullanmadan)
ayrıca benim sol yumurtalıgım alınmıstı kücükken..sadece sag yumurtalıgım var.ama doktor bana sadece zayıflamam gerektigini
zayıfladıgım zaman rahatlıkla cocuk yapabilecegimi söledi.ben hemen istiyorum dedim o da sadece kilo ver dedi
bende dün diyete basladım.. :26: neden herkese tedavi yapılırken bana yapılmadı bi fikriniz varmı[/QUOT
selam canım bende senin gibi aynen doktora gittim ve bana en az 20 kilo vermen gerekiyor dedi ve ben 20 kiloyu 3 4 ayda verebildim çok zorlu bir süreçti ama başardım.diyetisyene yönlendirdi ama ben kendim yöntemimle zayıfladım az yiyerek.şimdi ben bir ay sonra gittim benden hsg röntgeni istediler rahim filmi sonuç sol yumurtalık kapalı sağ açık dediler aşılama yapacağız dediler 2 defa yaptırdım olmadı.bu ay gitmiyorum ara verdim ocakta tekrar gidecem bakalım aşımı derler yoksa tüp bebek mi bilmiyorum ama yola devam diyorum.
merhabalar
foruma yeni katılmış biri olarak hemen paylaşıma geçmek durumundayım.. 6 aydır adet olamadığım için gittiğim dr. yollarında usanmış olduğum polikistikoverin yakandan düşmediğini ve ilk kez duyduğum rahimde incelik olduğu teşhisiyle karşılştım..2 yıl oluyor evleneli ve artık bebeiş beklentimiz olsun istiyoruz ( nedir bu rahim de incelik ve polikistik over birleşimi...nek adar etkiler umut varmıdır.yaşayan ve bilenlerden olumlu şeyler duymak temennisiyle..((
merhabalar
foruma yeni katılmış biri olarak hemen paylaşıma geçmek durumundayım.. 6 aydır adet olamadığım için gittiğim dr. yollarında usanmış olduğum polikistikoverin yakandan düşmediğini ve ilk kez duyduğum rahimde incelik olduğu teşhisiyle karşılştım..2 yıl oluyor evleneli ve artık bebeiş beklentimiz olsun istiyoruz ( nedir bu rahim de incelik ve polikistik over birleşimi...nek adar etkiler umut varmıdır.yaşayan ve bilenlerden olumlu şeyler duymak temennisiyle..((
polıkıstık over olupta hamıle kalan arkadaslar yazarmısınız lutfen morale cok ıhtıyacım var
iyi geceler kızlar.. bende pkoluyum.. cuma günü doktoraa kan tahlillerimi acıklaması ve tedavii baslatması icin gittim
bende 2 yıllık evliyim.ve cocugumuz birtürlü olmuyodu.internetten okudugumda herkese tedavi vermis doktorlar.
ama bana tedaviden falan bahsetmedi.. bütün belirtiler bendede var asırı kilo tüylenme adet görmeme(ilaç kullanmadan)
ayrıca benim sol yumurtalıgım alınmıstı kücükken..sadece sag yumurtalıgım var.ama doktor bana sadece zayıflamam gerektigini
zayıfladıgım zaman rahatlıkla cocuk yapabilecegimi söledi.ben hemen istiyorum dedim o da sadece kilo ver dedi
bende dün diyete basladım.. :26: neden herkese tedavi yapılırken bana yapılmadı bi fikriniz varmı
polıkıstık over olupta hamıle kalan arkadaslar yazarmısınız lutfen morale cok ıhtıyacım var
Canım merhaba,
Öcelikle polikistik olsun olmasın Allah kimseye dermansın dert vermesin, kimseyi evlatsız koymasın.
Bende sizler gibi bu illetin yüzünden çok çektim hala daha da çekiyorum orası ayrı. Canım senin sıkıntına değinmek istedim bir ara doktorum banada söylemişti rahimnde incelme var diye ama büyük bir sorun yaşatmadı. Ben ilk reglimden bu yana ağır pko hastasıyım. Evlenip çocuk isteği olana kadar yıllardır diane35 kullandım. Tedaviye karar verip doktora gittiğimizde ilk kontrolde doktorda bana aynısını söyledi. Ve sürekli o ilacı kullanmamdan kaynaklandığını anlatmıştı. Daha sonra tedaviye başlayıp östrojen içeren ilaçlarla rahmim istenen kalınlığa geldi. Extra bi tedavi göremdim bunun için. sen herhangi adet düzenleyici ne biliyim kullandığın bi doğum kontrol hapı varmıydı ? Geçici bir durum diye düşünüyorum ben stres yapma inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun..
bende pko hastasıydım.3sene sonunda doktor geçti dedi ve o ay hamile kaldım.sadece bende değil eşimdede sorun vardı.tüp bebek önerdiler.30kilo birden almiştım.3ayda şeker ilacı bol yürüyüş bitki çayları derken 15kilo verdim.hemen kistim geçti ve hamile oldum.ben hamile olmak için hala hazır hissetmiyordum kendimi eşim çok istiyordu bebeğimizi.istemiyorum diye engellemedim tabi.evlendiğimizden beri korunmadık,doktorada gittik.hep allaha inandım o ol derse olur.eşim hep üzüldüğünde allah istedikten sonra olur sabret dedim.ve oldu.öğrendiğimde şok oldum tabi ağladım şaşkındım kabullenmem uzun zaman aldı.diceksiniz niye hazır değilsin.
Kısacası iğne batsa dayanacak gücüm kalmadı artık.ama şimdi daha iyiyim.korkularım vardı onlarda azaldı.inşallah bebeğinize kavuşursunuz.
cok gecmis olsun canım.. Hoşgeldin bu arada.. Bi bilgim yok ama allah yardımcın olsun demek icin yazıorum.. Sakın sıkma canını ölümden baska herseyin caresi var.. Bu arada bende 2 yıllık evliyim bizde bebis istiyoruz ama pkolu oldugum icin maglum bolcaa kilo vermem gerekiyor.. Allah tez zamanda bebislerimize kavusturur insallah