Polikistikover ve adet problemi

92istanbul92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2
0
32
Mhb hanımlar aranızda yeniym ve önemli bir sorunum var. 2 sene kadar önce adetim düzensiz olduğu için gittim doktora polikistikoverım olduğunu söyledi 2 senedir ila. kullanıyorum ama herhangi bir düzelme olmadı arkadaşlarımdan da aynı sorunu yaşayanlar var ilaç kullanma diyorlar ama ne yapacağımı bilmiyorumbenim gibi polikistikoverı olanlardan tavsiye almak istiyorum, ilacı bırakmaktanda korkuyorum açıkçası aranızdan benimle aynı durumda olan var mı ve işe yarayan başka yöntemler var mı bildiğniz ilaçtan başka?

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyorum. İnternetten araştırırken siyah üzümün pko'ya iyi geldiğini okudum. Bu akşamdan itibaren yemeye başladım bakalım, inşallah etkisi olur. Ayrıca hergun 45 dakikalık yuruyusler yapıyorum. Hareket pko için çok önemli çünkü. Henüz bir etkisini görmedim ama umudumu kaybetmiyorum , elbet bir gün düzene girecek :)

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyorum. İnternetten araştırırken siyah üzümün pko'ya iyi geldiğini okudum. Bu akşamdan itibaren yemeye başladım bakalım, inşallah etkisi olur. Ayrıca hergun 45 dakikalık yuruyusler yapıyorum. Hareket pko için çok önemli çünkü. Henüz bir etkisini görmedim ama umudumu kaybetmiyorum , elbet bir gün düzene girecek :)
çok geçmiş olsun, evet doktor da hareket et devamlı dedi kilo almamak için. siyah üzümü duymamıştım hiç, soğan kürünü duydum ama faydasını gören var mı acaba?

X