• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polikistik overmişim :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ne zamandır deniyorsunuz gebe kalmak için ve bugüne kadar neler kullandınız yazabilir misiniz ?

Benimde bir buçuk Yıl oldu ama geçen gün öğrendim pko olduğumu daha önce hiç bir doktor söylemedi
Ben de basta dr un azizliğine uğradım malesef sonradan öğrendim pko olduğumu ve sürekli araştırdım dr degistirdim hormonlarım dengesizdi hayıt suyu içtim yumurtlama için de inofolic kullandım son olarak kendi araştırmalarımla kendimi tedavi etmiş oldum

Ben de basta dr un azizliğine uğradım malesef sonradan öğrendim pko olduğumu ve sürekli araştırdım dr degistirdim hormonlarım dengesizdi hayıt suyu içtim yumurtlama için de inofolic kullandım son olarak kendi araştırmalarımla kendimi tedavi etmiş oldum
Bende denicem bir daha ki aya bakalım nasıl sonuçlanacak canım sonumuz seninle aynı olur umarım Allah isteyen herkese nasip etsin

pko herkeste farklıdır bende pkoyum ve ağır belirtilerim mevcut sende birkaç ay daha bekle olmuyorsa yumurta takibi yapılır aşılama daha erken yumrta takibinde sonuç alamazsan eğer aşılama sonrada tüp bebek kendiliğinden hamile kalanda var kalmayanda

merhaba. Kilom aşırı değil ama spor yaptığım halde kilo veremeyince dahiliye bölümüne gidip kan verdim. İnsülin direncimin yüksek olduğunu öğrendim. Normal değer 2.5 ken benim 3.27 çıktı ve glucophage e başladım. Doktorum polikistik over olabileceğimi söyleyip kadın hastalıklarına yönlendirdi. Adetlerim 32-37 gün arasında değişiyordu hep. Adetimin 2. Günü gittim ve fsh lh hormonlarına bakıldı. Ultrasonda hafif düzeyde polikistik over olduğum söylendi. Hormon sonuçlarım bunlar. Rahimde hafif iltihap varmış fitil ve antibiyotik iğne verdi doktor şuan onları kullanıyorum. Ve toz bir ilaç verdi yumurta geliştiriciymiş. Eşime de e vitamini verdi. Bu ay bunları kullanıp diğer ay adetinin yine 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım 2 ay takip edelim olmazsa aşılamaya gideriz dedi. Yaşım 23 boyum 1.75 ve kilom 66. Hemen aşılamadan bahsetmesi biraz garibime gitti ve ürküttü beni. Ama arkadaşımın doğum dpktpruydu bu kadın, çok garantici ve pimpiriklidir diyordu. 8 aydır hamile kalamamıştım ve önce gittiğim doktor defalarca vajinal baktığı halde bana polikistik over olduğumu söylemedi her şey normal diyordu. Pimpirik olması benim için iyi diye buna gittim. Aşağıda hormon sonuçlarımı koydum bakıp bilgisi olan yazabilirmi aşılamaya gerek kalır mı? Başka neler yapabilirim ?
Soğan kürü yap mutlaka canım ben de pko luyum ikinciye hamileyim çok şükür kendiliğin den glifor ve folik asit inofolic combi kullandım

Polikistik over hemen hemen her kadında var
Bende polikistik overliyim
Dert etmeyin
En kolay tedavisi olan bir hastalık

Back
X