merhaba. Kilom aşırı değil ama spor yaptığım halde kilo veremeyince dahiliye bölümüne gidip kan verdim. İnsülin direncimin yüksek olduğunu öğrendim. Normal değer 2.5 ken benim 3.27 çıktı ve glucophage e başladım. Doktorum polikistik over olabileceğimi söyleyip kadın hastalıklarına yönlendirdi. Adetlerim 32-37 gün arasında değişiyordu hep. Adetimin 2. Günü gittim ve fsh lh hormonlarına bakıldı. Ultrasonda hafif düzeyde polikistik over olduğum söylendi. Hormon sonuçlarım bunlar. Rahimde hafif iltihap varmış fitil ve antibiyotik iğne verdi doktor şuan onları kullanıyorum. Ve toz bir ilaç verdi yumurta geliştiriciymiş. Eşime de e vitamini verdi. Bu ay bunları kullanıp diğer ay adetinin yine 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım 2 ay takip edelim olmazsa aşılamaya gideriz dedi. Yaşım 23 boyum 1.75 ve kilom 66. Hemen aşılamadan bahsetmesi biraz garibime gitti ve ürküttü beni. Ama arkadaşımın doğum dpktpruydu bu kadın, çok garantici ve pimpiriklidir diyordu. 8 aydır hamile kalamamıştım ve önce gittiğim doktor defalarca vajinal baktığı halde bana polikistik over olduğumu söylemedi her şey normal diyordu. Pimpirik olması benim için iyi diye buna gittim. Aşağıda hormon sonuçlarımı koydum bakıp bilgisi olan yazabilirmi aşılamaya gerek kalır mı? Başka neler yapabilirim ?