İlk ay canm altı ay olmadı sonra bunu araştırdım aldım HTML'n etki ettiİlk kullandığın ay mı hamile kaldın canım sen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Polikistik overmişim :(
- Konu Sahibi Pudra16
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Hayırlısı olsun Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımİlk ay canm altı ay olmadı sonra bunu araştırdım aldım HTML'n etki etti
Gynositol kullanıyorum bende inofolic ile içeriği aynıymış bugün öğrendim daha ben tam adetimin 15.günü başladım belki bende adet olmam ilk ayda olur inşallah o kadar çok istiyorum ki Allahım bekletmesin daha fazla inşallah isteyen herkesi de..
Ya canım benim ovulasyon testi koyuydu galba erken yumurtladım dedim ya sonra silikleşmişti. Yine koyulaştı acaba tekrarmı yumurtluyorum anlamadım baksana fotoyaSağol canım darısı sana inşallah bu akşam mutlaka degerlendir canım kahveni yap 1 saat sonra da sonra da sabırla bekle inşallah verir rabbim ben de heyecanlandım haberini de mutlaka yaz
Eklentiler
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Olabilir canım devam et yapmaya benim de böyle olmuştuYa canım benim ovulasyon testi koyuydu galba erken yumurtladım dedim ya sonra silikleşmişti. Yine koyulaştı acaba tekrarmı yumurtluyorum anlamadım baksana fotoya
Ben o zaman buna göre mi adetimi hesaplıyım ozaman ? Değerlendiriyim madem bunu da garip oldu ya bu ay tutarsa şaşırıcam gerçektenOlabilir canım devam et yapmaya benim de böyle olmuştu
- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Ne zaman baslamıstın adetin lacıncı günü hatırlıyor musun ?Aynen Cnm on tane içtim yumurtlamam oldu kalanı bi dahaki aya kullanırım dedim ama çok şükür gerek kalmadı
- 13 Ağustos 2017
- 307
- 187
- 53
- 33
Ya canım benim ovulasyon testi koyuydu galba erken yumurtladım dedim ya sonra silikleşmişti. Yine koyulaştı acaba tekrarmı yumurtluyorum anlamadım baksana fotoya
Canim bence bu yumurtlama cizgisi degil. Bence baya silik bu. Yani catlicagini gostermesi icin diger cizgiden bile koyu olmasi gerekiyor diye biliyorum. Ama degerlendir ne olur ne olmaz diye :)
İlk mesajlarımı okursan koyuyken silikleşmeye başladığında yakalamıştım erken yumurtladım diye panik yapmıştım. Şimdi tekrar koyulaşmaya başladı nedendir diye yazdım. Şuan testin pozitif olmadığını ben de biliyorum ama normalden koyu diye kafam karıştıCanim bence bu yumurtlama cizgisi degil. Bence baya silik bu. Yani catlicagini gostermesi icin diger cizgiden bile koyu olmasi gerekiyor diye biliyorum. Ama degerlendir ne olur ne olmaz diye :)
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Hadi bakalım inşallah tutar canım yazıyorsun buraya unutma rabbim inşallah verir bu ayBen o zaman buna göre mi adetimi hesaplıyım ozaman ? Değerlendiriyim madem bunu da garip oldu ya bu ay tutarsa şaşırıcam gerçekten
- 13 Ağustos 2017
- 307
- 187
- 53
- 33
İlk mesajlarımı okursan koyuyken silikleşmeye başladığında yakalamıştım erken yumurtladım diye panik yapmıştım. Şimdi tekrar koyulaşmaya başladı nedendir diye yazdım. Şuan testin pozitif olmadığını ben de biliyorum ama normalden koyu diye kafam karıştı
Kacirmisim sanirim yazdiklarini arada. K.bakma
Canım son yaptığım ovulasyon daha fazla koyulaşmadı bi silikleşiypr tekrar koyulaşıyor anlamadım ama sanırım ilk yakaladığımda yumurtladım bugün de silikti çünkü. O günden hesaplarsam şimdi 5 gün geçti yumurtlamadan ve buakşam televizyondaki müzik hoşuma gitti kalkıp dans edeyim dedim kasığımın sol tarafına bir ağrı girdi böyle arada iğne batması gibi ve sol bacağıma vuruyor. Yatarken bile şuan adet ağrısı olur ya sıcak sıcak kramp gibi aynı öyle devam ediyor yaklaşık 1 buçuk saattir. Acaba yerleşme ağrısı olabilir mi sen yaşadınmıOlabilir canım devam et yapmaya benim de böyle olmuştu
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Evet canım yaşadım hala bile devam ediyor agrım adet sancısı gibi ilk zamanlar çok fazla agrım olmadi ama hafif hafif ağrılar oluyor iğne batmasi gibi göğüs agrım var mi peki dokununcaCanım son yaptığım ovulasyon daha fazla koyulaşmadı bi silikleşiypr tekrar koyulaşıyor anlamadım ama sanırım ilk yakaladığımda yumurtladım bugün de silikti çünkü. O günden hesaplarsam şimdi 5 gün geçti yumurtlamadan ve buakşam televizyondaki müzik hoşuma gitti kalkıp dans edeyim dedim kasığımın sol tarafına bir ağrı girdi böyle arada iğne batması gibi ve sol bacağıma vuruyor. Yatarken bile şuan adet ağrısı olur ya sıcak sıcak kramp gibi aynı öyle devam ediyor yaklaşık 1 buçuk saattir. Acaba yerleşme ağrısı olabilir mi sen yaşadınmı
Yok göğüste bi gelişme yok şuan. Ama dün akşam çok zor uyudum bacağıma vurdu ağrısı sürekli. Dzime ve arka bel kalçaya doğru vurdu hep. Şuan yok ama hafiften arada batıyor ve dolgunluk hissediyorum o bölgedeEvet canım yaşadım hala bile devam ediyor agrım adet sancısı gibi ilk zamanlar çok fazla agrım olmadi ama hafif hafif ağrılar oluyor iğne batmasi gibi göğüs agrım var mi peki dokununca
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Ben de öyle hissetmiştim bacaklarımda sıkıntı var diyordum canım inşallah kalmışsındır haberini yazYok göğüste bi gelişme yok şuan. Ama dün akşam çok zor uyudum bacağıma vurdu ağrısı sürekli. Dzime ve arka bel kalçaya doğru vurdu hep. Şuan yok ama hafiften arada batıyor ve dolgunluk hissediyorum o bölgede
Of inşallah ya yine batıyor ve ağrı yapıyor aynı nokta gündüz pek ağrım olmadı ama şimdi yine başladı biraz biraz. İnşallah yerleşme falandır senin kaçıncı günde başlamıştı erken değilmi daha 5 gün olduBen de öyle hissetmiştim bacaklarımda sıkıntı var diyordum canım inşallah kalmışsındır haberini yaz
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Benimde 4 5 gün sonra başlamıştı canım 10 gün vardi bata göğüs hassasiyetim de vardı 4 5 gün sürdü adete yakın biraz geçer gibi oldu sonra adet dönemine 2 gün kala felan ağrılarım arttıOf inşallah ya yine batıyor ve ağrı yapıyor aynı nokta gündüz pek ağrım olmadı ama şimdi yine başladı biraz biraz. İnşallah yerleşme falandır senin kaçıncı günde başlamıştı erken değilmi daha 5 gün oldu
Hadi darısı başıma ozaman bu ay yumurta takibi bile yapmadı doktor bidahaki ay başlayalım dedi ben olmaz diyordum baştan beri hem ovulasyonuda tam yakalayamadım diye ama insan yinede umutlanıyor belki tutmuştur diye belli mi olur. Allahım bana da nasip etse artıkBenimde 4 5 gün sonra başlamıştı canım 10 gün vardi bata göğüs hassasiyetim de vardı 4 5 gün sürdü adete yakın biraz geçer gibi oldu sonra adet dönemine 2 gün kala felan ağrılarım arttı
- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Inşallah duan kabul olur canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insallahHadi darısı başıma ozaman bu ay yumurta takibi bile yapmadı doktor bidahaki ay başlayalım dedi ben olmaz diyordum baştan beri hem ovulasyonuda tam yakalayamadım diye ama insan yinede umutlanıyor belki tutmuştur diye belli mi olur. Allahım bana da nasip etse artık