- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Inşallah canım benim darısı sizlere biran önce inşallahYaaaa cok cooook mutlu olduuum. Tadini cikart canim. Haftayada keseyi gorursun insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım benim darısı sizlere biran önce inşallahYaaaa cok cooook mutlu olduuum. Tadini cikart canim. Haftayada keseyi gorursun insallah.
Inşallah canım sağol darısı sizlere olsun hepinizin gönlüne göre versin rabbimİnşallah keseyide sorunsuz görürsün darısı başımıza
Erken yumurtlamışsın degerlendir eşine acı kahve içir öncesinde 2 günü degerlendir mutlaka canım inşallah olacaktırYapılma saatleriyle
Gerçekten yumurtladım galba akımtım da o şekilde. Testleri böyle görünce dün fitil kullanmayı bıraktım değerlendirdim dün akşamı. Bu akşamda değerlendirsem mi acaba ama çok erken oldu bilemedim tutarsa eğer şok olurum aceleye geldi gibi oldu hahha seninde hayırlı uğurlu olsun miniğin sağlıkla doğsun inşallah dua et benim içinde ne olur 8 aydan sonra bu ay tutsun benim miniğim de yeni yıl uğurlu gelsinErken yumurtlamışsın degerlendir eşine acı kahve içir öncesinde 2 günü degerlendir mutlaka canım inşallah olacaktır
Sağol canım darısı sana inşallah bu akşam mutlaka degerlendir canım kahveni yap 1 saat sonra da sonra da sabırla bekle inşallah verir rabbim ben de heyecanlandım haberini de mutlaka yazGerçekten yumurtladım galba akımtım da o şekilde. Testleri böyle görünce dün fitil kullanmayı bıraktım değerlendirdim dün akşamı. Bu akşamda değerlendirsem mi acaba ama çok erken oldu bilemedim tutarsa eğer şok olurum aceleye geldi gibi oldu hahha seninde hayırlı uğurlu olsun miniğin sağlıkla doğsun inşallah dua et benim içinde ne olur 8 aydan sonra bu ay tutsun benim miniğim de yeni yıl uğurlu gelsin
Canım inşallah değerlendiricem bugünü de nedense bi umut var içimde bu sefer yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum diye heralde bakalım kısmet ilk sana yazıcam tutarsaSağol canım darısı sana inşallah bu akşam mutlaka degerlendir canım kahveni yap 1 saat sonra da sonra da sabırla bekle inşallah verir rabbim ben de heyecanlandım haberini de mutlaka yaz
merhaba. Kilom aşırı değil ama spor yaptığım halde kilo veremeyince dahiliye bölümüne gidip kan verdim. İnsülin direncimin yüksek olduğunu öğrendim. Normal değer 2.5 ken benim 3.27 çıktı ve glucophage e başladım. Doktorum polikistik over olabileceğimi söyleyip kadın hastalıklarına yönlendirdi. Adetlerim 32-37 gün arasında değişiyordu hep. Adetimin 2. Günü gittim ve fsh lh hormonlarına bakıldı. Ultrasonda hafif düzeyde polikistik over olduğum söylendi. Hormon sonuçlarım bunlar. Rahimde hafif iltihap varmış fitil ve antibiyotik iğne verdi doktor şuan onları kullanıyorum. Ve toz bir ilaç verdi yumurta geliştiriciymiş. Eşime de e vitamini verdi. Bu ay bunları kullanıp diğer ay adetinin yine 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım 2 ay takip edelim olmazsa aşılamaya gideriz dedi. Yaşım 23 boyum 1.75 ve kilom 66. Hemen aşılamadan bahsetmesi biraz garibime gitti ve ürküttü beni. Ama arkadaşımın doğum dpktpruydu bu kadın, çok garantici ve pimpiriklidir diyordu. 8 aydır hamile kalamamıştım ve önce gittiğim doktor defalarca vajinal baktığı halde bana polikistik over olduğumu söylemedi her şey normal diyordu. Pimpirik olması benim için iyi diye buna gittim. Aşağıda hormon sonuçlarımı koydum bakıp bilgisi olan yazabilirmi aşılamaya gerek kalır mı? Başka neler yapabilirim ?
Inşallah canım tutar bekliyorum haberini mutlaka rabbim çok beklemesin inşallah hayırlı haberlerle gelCanım inşallah değerlendiricem bugünü de nedense bi umut var içimde bu sefer yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum diye heralde bakalım kısmet ilk sana yazıcam tutarsa
Kendin mi başladın doktor mu söylediDun aksam inofolic e basladim. Kapsul olani kullaniyorim. Gunde 1 tok karna icicem. Bende cok mide bulantisi yapti. Ama icmeye devam edicem. TemelinSafinazi
Kendin mi başladın doktor mu söyledi
Canım bende de aynı şekilde oldu ama tok tutuyor kilo vermene yardımcı olur akşam tok karnına kullanıyordum ben adet olunca 2 ye çıkardım sabah akşam yumurtlama dönemine kadarDun aksam inofolic e basladim. Kapsul olani kullaniyorim. Gunde 1 tok karna icicem. Bende cok mide bulantisi yapti. Ama icmeye devam edicem. TemelinSafinazi
Canım bende dün aksam basladım ben günde iki içececm sabh aksam tok karnın bende bişey yapmadı bi tek kasık agrısı yaptı ilk aldıgımda ama bıgün böyle bir şey yaşamadımDun aksam inofolic e basladim. Kapsul olani kullaniyorim. Gunde 1 tok karna icicem. Bende cok mide bulantisi yapti. Ama icmeye devam edicem. TemelinSafinazi
Bize de dua et canım inşallah isteyen herkes bu müjedyi verirKızlar çok şükür ilk ayda hamile kaldım ben kolay kolay güvenip kullanmazdım ama ilk ayda önce rabbim diledi o da vesile oldu çok şükür
Peki başlama zamanı var mı acaba bu ilacın adetten önce sonra yada adet zamanı falan ben gynositol başladım doktor söyledi eğer olmazsa önümüzdeki ay bende başlayayım belki onun faydası olurKendim basladim. Prospektusunu okudum dun. Hic bir yan etkisi yok. Hatta yan etkileri kismi bile yok kagitta. Alip ictikten sonrada okudum arastirdim. Hamile kalan cok. Belki benimde vesilem bu ilac olur.
Kaç aydırlar deniyordun canım..? Allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür ilk ayda hamile kaldım ben kolay kolay güvenip kullanmazdım ama ilk ayda önce rabbim diledi o da vesile oldu çok şükür
Peki başlama zamanı var mı acaba bu ilacın adetten önce sonra yada adet zamanı falan ben gynositol başladım doktor söyledi eğer olmazsa önümüzdeki ay bende başlayayım belki onun faydası olur
Canım bende dün aksam basladım ben günde iki içececm sabh aksam tok karnın bende bişey yapmadı bi tek kasık agrısı yaptı ilk aldıgımda ama bıgün böyle bir şey yaşamadım