Canım merhaba ben polikistik over ve haşimato hastasıyım. Glifor ve yasmin kullanıyorum. Fakat ilaçlardan biri ağır yan etki yapıyor. Her sabah gebeymiş gibi kusuyorum ilacı bırakınca bu durum ortadan kalkıyor. Fakat ben bu ilaçları kullanmak zorundayım. Doktoruma sordum ilaçları değiştirmiyor. Ne yapmak lazımKızlar deneyimlerimizi birbirimizle paylaşalım. tedaviyi, tedavi Süreçlerini, Güzel haberleri :)
selam canım. geçmiş olsun. bende glikofor kullandım ama doktor önerisiyle değil kendim gittim aldım eczaneden 2 gün kullandım. 1000 mg gün ortasında tok karnına ama benimde miğdem almadı iştahımı kesiiti . büyük ,htimalle glifor yapıyor onu.bende korktum içmedim daha .doktoruna söyle o ne diyecek canım . biz bilemeyiz ki .Canım merhaba ben polikistik over ve haşimato hastasıyım. Glifor ve yasmin kullanıyorum. Fakat ilaçlardan biri ağır yan etki yapıyor. Her sabah gebeymiş gibi kusuyorum ilacı bırakınca bu durum ortadan kalkıyor. Fakat ben bu ilaçları kullanmak zorundayım. Doktoruma sordum ilaçları değiştirmiyor. Ne yapmak lazım
haklısın canım kesinlikle bende şiddetle tavsiye ediyorum . bende 10 gün yaptım reglimi bekliyorum . umarım adet görmem :) inşallah gebeyimdir. müthiş bir nimet içini temizliyor insanın. zayıflatıcı kısmına gelecek olursaaaaaaaakkk :) hayır ben severek içtim ve kilom aynı hiç bir fark yok :):)Merhabalar bende polikistik over var 1 ay once ogrendim. Daha once gittigim doktorlar soylememisti. Regl dongum cok uzun hatta 4 ay olamadigim zamanlar var. Isyerimden bir arkadasin onerisiyle sogan kuru uyguladim 1lve 1 hafta dolmadan regl oldum. Eger midenizde bir sorun yok ise sabah aksam ac karnina oneririm. Yumurtaliklari temizliyor hemde zayiflatici etkisi varmis :)
haklısın canım kesinlikle bende şiddetle tavsiye ediyorum . bende 10 gün yaptım reglimi bekliyorum . umarım adet görmem :) inşallah gebeyimdir. müthiş bir nimet içini temizliyor insanın. zayıflatıcı kısmına gelecek olursaaaaaaaakkk :) hayır ben severek içtim ve kilom aynı hiç bir fark yok :):)
hiç korkma gülüm neler neler var bizimkini çaresi var allaha şükür.evet tabiki duydum . fakat kullanmadım . bende bu ay gebe kalamazssam alacağım . bak bide vucut ısısına bakarakta yumurtladığını bilirsin. buda yöntem normal vucüt ısısından 1 derece daha yüksek oluyor yumurtladığın gün.Ben ayni zamanda diyetisyene gidiyorum. Hersey bebis icin :) folik de kullaniyorum 1 aydir insallah hepimiz icin guzel sonuclar olur buradan da guzel haberler veririz :) Doktor ilk polikistik dediginde cok korkmustum ama sonra baktim benim gibi birsuru insan var. Birde ovulasyon testleri varmis ozellikle duzensiz regl donemi olanlar icin iyi diyorlar. Duydun mu hic? Yada kullandin mi? Ben bu hafta satin almayi dusunuyorum bakalim.
hiç korkma gülüm neler neler var bizimkini çaresi var allaha şükür.evet tabiki duydum . fakat kullanmadım . bende bu ay gebe kalamazssam alacağım . bak bide vucut ısısına bakarakta yumurtladığını bilirsin. buda yöntem normal vucüt ısısından 1 derece daha yüksek oluyor yumurtladığın gün.
selam canım bendede kist var 2 aydır regl olamıyorum ve çok aşırı sancım var bu ağrılar yüzünden her seyden soğudum ve aşırı sinir yapıyor herhangi bir tedavi görmedim daha ne yapmalıyım kafayı yiycem lütfen yardımcı olunCanım merhaba ben polikistik over ve haşimato hastasıyım. Glifor ve yasmin kullanıyorum. Fakat ilaçlardan biri ağır yan etki yapıyor. Her sabah gebeymiş gibi kusuyorum ilacı bırakınca bu durum ortadan kalkıyor. Fakat ben bu ilaçları kullanmak zorundayım. Doktoruma sordum ilaçları değiştirmiyor. Ne yapmak lazım
selam canım bendede kist var 2 aydır regl olamıyorum ve çok aşırı sancım var bu ağrılar yüzünden her seyden soğudum ve aşırı sinir yapıyor herhangi bir tedavi görmedim daha ne yapmalıyım kafayı yiycem lütfen yardımcı olun
deneyecem canım nasıl yapılıyor bu kür benim kistim septali anekoik kismş boyurları32x42 mmMerhabalar ben cok arastirdim ve sogan kurunun saglikli oldugunu yumurtaliklari temizledigive hatta hamile kalmayi kolaylastirdigini okudum. Polikistik over sendromum oldugu icin relg dongulerim uzun ve bazen de ay atliyorum. 1 hafta sabah aksam ac karnina ictim 5. gunde regl oldum. Deneyin derim bir zarari yok aksine faydasini gorurseniz ve vesile olur isem ne mutlu bana. Ortaboy kahverengi kabuklu sogani ama filizlenmis olmasin kabuguyla birlikte uce bolup 2 bardak suda kaynatin 5dk yeterli olacak. Sonra ilik olarak icin. Ben aksamdan taze kaynatip ilk bardagi yemekten 10dk once sabah da ayni sekilde kahvaltidan 10dk once ictim. Her aksam taze kaynattim.
Canım erkek diye bişey olurmu ya sağlık sonuçta buDoktor çok önemli ya . Düzgün bi doktor bulup gitmek lazım kızlar . Ben buldum ama eşim erkek diye göndermiyor maalesef
Anladım canım peki sen neler yapıyosun soğan kürü falan denedinmiEvet Can'ım haklısın ama işte gelde bunu bizim beye anlat
sibelciğim hiçbir tedaviye başlamadan direk soğan kürü kullanmanı öneririm canım .selam canım bendede kist var 2 aydır regl olamıyorum ve çok aşırı sancım var bu ağrılar yüzünden her seyden soğudum ve aşırı sinir yapıyor herhangi bir tedavi görmedim daha ne yapmalıyım kafayı yiycem lütfen yardımcı olun
Hayır gitmiyorum bakalım bende soğan kürü yapayim diyorumevet canım bu ay yaptım bakalım adetimi bekliyorum . sen dktora gidiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?