bugün benimde doktor randevum var bakalım ne dicek :) haber veririm burdan ona göre :)
bugün benimde doktor randevum var bakalım ne dicek :) haber veririm burdan ona göre :)
gittim canım herşey normal falan dedi klomene başladım sabah akşam 1 tane :) haftaya perşembe randevum var tekrar yumurta takibi yapıcak boyutuna bakıcam olmazsa çatlatma iğnesi yapıcam dedi :)Günaydın canım.ne yaptın gittin mi doktora?umarım hayırlı haberler almışşsındır.merak ediyorum
gittim canım herşey normal falan dedi klomene başladım sabah akşam 1 tane :) haftaya perşembe randevum var tekrar yumurta takibi yapıcak boyutuna bakıcam olmazsa çatlatma iğnesi yapıcam dedi :)
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım.hafi bakalım başlamışsın artık rminim sonuçu hayırlı olucak.benimde pztsi randevum bakalım ben ne durumdayım..acaba bana da ilaç vercek mi çatlama için..inş verir
Anladım canım..bana sadece dosyinex verdi o da prolaktin hormonu içindi.yumurtlama içşn henüz hiçbiley vermedi.ben soğan suyu içtim işte.yrni bitti adetim.2gün sonra yine başlıyorum soğan suyuna 10daha içim bakim inş hayır olurtatlım yumurta takibine göre çatlatma iğnesi oluyomuşsun galiba banada ilk kez yapılcak. daha önceki doktorum hiç iğneden bahsetmemişti. acayip sabırsızım :) göbekten yapılan bi iğneymiş sanırım
Anladım canım..bana sadece dosyinex verdi o da prolaktin hormonu içindi.yumurtlama içşn henüz hiçbiley vermedi.ben soğan suyu içtim işte.yrni bitti adetim.2gün sonra yine başlıyorum soğan suyuna 10daha içim bakim inş hayır olur
meraba canım:) dün doktor kontrolüm vardı yine kocaman bi yumurtan var dedi ve çatlatma iğnesi verdi. yaptırdım 1 gün arayla ilişki önerdi bakalım nolcak :) sevinçliyim en azından yumurtam oluşmuş inş tutar bu ay beklicez bi umut :) sende durumlar ne varmı bi gelişme.
Maaşallah canım çok çok sevindim.inş bebiş hayırlısı ile gelir.bende insilün direnci için ilaca başladım.folikasit verdi bir de.adetin 3.günü de klomene başlayacağım aldım ilaçlarımı.inş benim için de hayırlısı olur.güzel haberlerini bekliyoruz.umut ol inş bizim gibilere...[/QUOTE
cok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) aa senin tedavi sürecinde aynı benimki gibi insülün ilacı kullanmadım sadece. in seninde herşey yolunca gider canım haberlerini bekliyorum yine :) bi gelişme olduğunda haber vericem kesinlikle :)
pkolularda insülin direnci çok önemli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz inofolic öneririm pkolular için özel bir folik asit.. bende yumurta tembelliği çıktı yani tam olarak pko değil sadece gelişiminde problem var sanırım çünkü adetlerim düzenli eylül ayında inofolik kullanmıştım tamamiyle meraktan yani yumurta tembelliğimi bilmeden o ay hamile kaldım ama kimyasalmış.. bu ayda rahatsızlığımı öğrenince tekrar başladım bakalım ne olacak zaman gösterecek... Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder bebeklerimize kavuşmayı
bende soğan suyu kullandım ağustos ayında belki kimyasalda olsa hamile kalmamda onunda etkisi olmuştur bilemiyorum.. valla canım vücut kapalı kutu içte neler oluyor görmüyoruz işte bir arıza çıknca doktora gidiyoruz ne var ne yok anca öğreniyoruz arıza çıkmadan doktor yüzü gördüğümüz yok ki erken teşhis falan olsunÇok geçmiş olsun sana da canım.glukofen ile folbiol adında bi folik asit verdi canım.bem soğan suyu da iki aydır çok düzenli içiyorum 15er gün olarak yumurtalarının pko görünümünde azalma var dedi ilk gelişine göre iyi durumdalar dedi.ne nalet bişeymiş bu pko.ilk çocugumda hiç böle bişey olmamıştıbenim geçen sene bir gebeliğim olmuştu plansız bi gebelikti kimyasalla sonuçlandi o zaman pko falan yoktu ama sanırom bu insülin direnci sebebiyle tutunamamış
bende soğan suyu kullandım ağustos ayında belki kimyasalda olsa hamile kalmamda onunda etkisi olmuştur bilemiyorum.. valla canım vücut kapalı kutu içte neler oluyor görmüyoruz işte bir arıza çıknca doktora gidiyoruz ne var ne yok anca öğreniyoruz arıza çıkmadan doktor yüzü gördüğümüz yok ki erken teşhis falan olsuninşallah bu günleri atlatırız.. bak ne güzel bir tane yavrun varmış benim ilk bebeğim olacak ama 6 aydır bir şey olduğu yok
canım ben 3 ay folik asit kullandım. şuan kullanmıyorum tedavi sürecim hala devam ediyoı bakalım çatlatma iğnesi yapıldı geçen hafta bu ay da bekliyoruz yani bir umutlapkolularda insülin direnci çok önemli folik asit olarak ne kullanıyorsunuz inofolic öneririm pkolular için özel bir folik asit.. bende yumurta tembelliği çıktı yani tam olarak pko değil sadece gelişiminde problem var sanırım çünkü adetlerim düzenli eylül ayında inofolik kullanmıştım tamamiyle meraktan yani yumurta tembelliğimi bilmeden o ay hamile kaldım ama kimyasalmış.. bu ayda rahatsızlığımı öğrenince tekrar başladım bakalım ne olacak zaman gösterecek... Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder bebeklerimize kavuşmayı
Hamile kaldınız mı?canım ben 3 ay folik asit kullandım. şuan kullanmıyorum tedavi sürecim hala devam ediyoı bakalım çatlatma iğnesi yapıldı geçen hafta bu ay da bekliyoruz yani bir umutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?