PKO devam ediyor mu?
adetleriniz düzenli mi?
umarım gebelik olur sendede pko var sanırımBana aynı anda vitamin verdi sadece.bide yumurtlama dan sonra bi jel verdi.bebeğin rahme tutunmasına yarayan bir jel.haftasonu regl olmam gerek. Umarım olmam.onu bekliyorum
hımm anladım çok geçmiş olsun en kısa sürede bebeğin olur inşValla ben bu işin çok acemisiyim. Yumurtalar yeterince büyük değil ben de. Bi buçuk ay önce ilk kez doktora gittim. Adetim de her zaman çok duzenlidir.ama 36 yaşındayım. Çok genç olmadığım için doktora gittim.
kızlar meraba aranıza yeni katıldım pko hastasıyım bende7 aydır doktora gidip geliyorum ama bebiş hala yok progestan ve klomen kullanımın oldu ilk kullanımımda yumurta olustu hatta gebelik başlangıcımda oldu ama kimyasal gebelikmiş gitti ne yapıcamı bilemez durumdayım doktora gitmektende sıkıldım artık önce progestan kullanıp adetin 5. günü klomene başlayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlermi ayrıca glofen kullanmak istiyorum bi yararı olurmu. tecrübelerinizi paylaşın benimle lütfen
dediğiğn gibi bende çok doktor değiştirdim hep aynı şeyi söylüyolar klomen iç ymurtan oluşup çatlıcak falan ama sonuç hep negatif. şeker ilacının yumurtlama problemini çözdüğünü çok duydum hangisini içtin mide bulantısı falan yapıyomuş sanırım çalışıyorum zorlar diye korkuyorumSelam canim bende pko var bide oglum var 4,5 yasinda
Cocuk isteyip hamile kalamayinca doktora gittigimde ogrenmistim pko yu .
daha sonra 2 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim ama sonuc negatifti. Bu arada bir suru doktor degistirdim metformin icerikli ilaclar yani o dedigin seker ilacindan icmeye basladim tedavisiZ hamile kaldim . O gittigim doktorlarin hicbiri icebilirsin hatta icmelisin demedi bende arastirip ogrendim. Bana sorarsan pko da insulun direnci cok onemli bu ilaclarla tedavisiz bile hamile kalan cok kadin var
dediğiğn gibi bende çok doktor değiştirdim hep aynı şeyi söylüyolar klomen iç ymurtan oluşup çatlıcak falan ama sonuç hep negatif. şeker ilacının yumurtlama problemini çözdüğünü çok duydum hangisini içtin mide bulantısı falan yapıyomuş sanırım çalışıyorum zorlar diye korkuyorum
Doğru diyosun ne kadar kafaya takmazsam okadar iyi sanırım. söylediğin ilacı doktoruma sorup bende isticem bakalım bide onu deneyelim çok teşekkürlerGlukofen icmistim ben gunde 2 ye cikar demisti doktor ama mide bulantisi yapmisti ben hic cesaret edip gunde 2 tane alamadim . Gece yatmadan hemen once icersen bulanti cok olmuyo bi arkadastan duymustum sende oyle baslayabilirsin doktoruna danisip.
Allah yardimcin olsun cok zor surec ama kafani bunlarla cok mesgul etmemeni oneririm Allah nasip ettiyse birgun olucak ve ozmndan once kendini ne kadar uzsende bosa ..
soylemek kolay uygulamak zor biliyorum bende 1 yil bu tedavi sureciyle ugrastim sonra anladim ki kendimi cok hirpaladim
Merhaba kızlar benimde 4yaşında bir oğlum var.ikinci gebeliği düşünmeye başladığımda öğrendim pko olduğumu.daha önce böyle bir durum yaşamamıştım.çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun.prolaktin yüksek die bana dostinex verdi.insülin direncin de yğksek dedi ama ilaç verdi.bakalım haftaya pztsi randevumvar.buradan hep haberleielim kızlar destek olalım birbirimize.insanlar bu hastalıktan çok habersiz ve kadınları kısır etiketiyle mimliyorlar maalsef
ya canım hiç sormabenim gittiğim doktorlarda şu ilacı kullan hastalanıcaksın sora klomen kullan yumurtlamayı sağlayalım falan diyolar bıkmış durumdayım hep aynı süreç ilaç içmezsem adet göremiyorum. adet göremeyince de çocuk olmuyo malum napıcamı bilemez haldeyim bu ay yine klomen için adetin 5. gününü bekliyorum ve yine umutlu değilim
Benim tedaviye başlıyalı 2ay oldu onun öncesinde 1sene çocuk olmadı ama umutsuzum bayağı keyfim kaçtı. Bu ay 15gğn düzenli soğan suyu içtim bakalım bi değişiklik var mı pkoda doktor kontrolünde göreceğim.şu an adetim bu da bitince bir 10daha kullanacağım soğan suyu
Soğan kürünü çok duydum ama kullabilcemi zannetmiyorum soğan bile yiyemeyn biri olarak kürünüde içemem sanırımvalla zor bi durum bu pko denilen şey sabır gerektiriyo ama insan ister istemez sabredemiyo :
Çoknhaklısın canım.Rabbim yardımcımız olsun.benim eşimde soğan yemez evde yemeklerimiz bile soğansız yapılıyor ama ben alıp kaynatıp içtim ilk başta zor geldi aç karnına 2defa sonra alıştım naneli sakız naneli şeker takviyeleri ile.pztsi gğnü doktordan sonra yazarım buraya bakalım işe yaramış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?