- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.961
ewet tatlım bendede var pko.. doktordan geldım sımdı.. bu ay kendılıgımden adet olmamı beklıcekmısm 30una kadar olmazsam kı en ılacsız adet olmam :) olmazsam farlutal ıcıp adet olup 2. veya 3. gun gıtcem puregon ıgnelere baslıcaz.. rahım fılmı cekılen ayda gebe kalma olasılıgı yuksektır dedı doktor ama bende kendılıgınden yumurtlama olmadıg ıcn bu kısım benı ılgılendırmıyo :)
canım hayırlısı olsun bak durumlarımız aynı olur inşallah,bakalım adet görde sen,ben hala göremedim,nasıl birşeyse anlamadım
tatlım yıne hamılemısın acaba ya :) gecen sefer farlutallmıı ıcmıstın hamıle oldugunu bılmedeen..
pardon kim yapmış maydanoz sütü,neymişki o ben görmedim bile,ne işe yarıyormuşki
canım hastaydım bende walla gıremedım kusura bakma cok gecms olsun bıtnm.. ben bgun ıbrahım saracoglu hocamla telde konstm kızdı bana ıgne falan olmanı ıstemıorm saogan kuru yap 3 ay sonrada 3 ay ıncır kuru yap daha 23 yasındasn dedı bosuna hormon alıosn dedı kzdı
kazazede ve begümsavcı çok tatlısınız kızlar yaaa ne güzel anlaşıyosunuz burda birbirinize destek olmuşsunuz sayenizde topicim ıssız kimsesiz kalmamış oldu aslında sohbetinize katılmayı çok istiyorum ama bugünlerde bir zayıflama telaşıdır sarmış beni zaten çalışıyorum akşam da eve gelince yemek yap çocukla ilgilen spor yap duş al derken laptopun kapağını bile açamıyorum Allah ikinizin de gönlüne göre versin inşallah dualarım sizinle öpüyorum
kazazede ve begümsavcı çok tatlısınız kızlar yaaa ne güzel anlaşıyosunuz burda birbirinize destek olmuşsunuz sayenizde topicim ıssız kimsesiz kalmamış oldu aslında sohbetinize katılmayı çok istiyorum ama bugünlerde bir zayıflama telaşıdır sarmış beni zaten çalışıyorum akşam da eve gelince yemek yap çocukla ilgilen spor yap duş al derken laptopun kapağını bile açamıyorum Allah ikinizin de gönlüne göre versin inşallah dualarım sizinle öpüyorum
bende pko luyum ama yok 2 senedir gidiyoruz dr a amh diye bir hormona baktirdi ve oyalanmamami istedi bu arada 29 yasindayim.asilama ya baslicaz insallah olur benimde bebegim.(
aminn canımmm :) evet cok ıyı anlasıyoruz masallahh dostum o benımm :) soganı ıcıyorum tatlım 2 ay oncede ıcmıstm hemen adet olmustum dunde basladım ıcmeye alıstm artık ıgnelerden ıyıdırii adet oluyım bu ay son kez ıgne tedavısı ve catlatma ıgnesı olcam olmadı olmadı rabbıme bırakcam..
allah yardımcın olsun,gönlüne göre versin,inşallah bir an önce kucağına alırsın
napıyon şekerim,bende incire başladım dün,hadi hayırlısı,görüşürüz,kendine iyi bak,o soğan suyunuda nasıl içiyorsan,çok kötü tadı var,bye
ıyıym btnm sn naslsn? sogn ıcıyorm bnde alıstm artk ttlm ıcıorum.. ıncırın tadı ıyı oluyomu barı:)
begüm nasılsın cnm.ben bir süredir giremiyordum topige çarşamba günü aşılama olacagım canım ben dualarınız esirgemeyin benden.2 kere yumurta takibi yaptık tutmadı bu ay aşılama ile deneyeceğiz bakalım.rabbim yüzümüze güler inşallah.
ıyıym btnm sn naslsn? sogn ıcıyorm bnde alıstm artk ttlm ıcıorum.. ıncırın tadı ıyı oluyomu barı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?