• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

merbaha kızlar bende pcoluyum ve bunu yeni öğrendim ilk başta üzüldüm ama anladım ki üzülecek ve çok ciddiye alınacak bişey değil bu pko! 3 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım.en son yaptığım düşük yaklaşık 1 yıl oldu sayılır ama tam olmadı.şimdi tekrar bebek düşünüyoruz eşimle ama inş bu defa düşmeden sağlıklı bi şekilde bebeğimize kavuşuruz...

kızlarrrrrr, biliyorum çok uzun süredir girmiyorum topiğe ama totem yaptım kendimce işte, hamile olduğumu öğrenmediğim sürece girmicem diye:) ve evetttttttt bugün sonucumu aldım beta hcg 124.9:)))))) hamileyimmmmmmmmmmmmmm... pazartesi tekrarlanacak test çok heycanlıyım hala inanamıyorum.. Dua edin pazartesi değerim artsın, sonra keseyi de göreyim. sonucu almak yetmiyomuş bi de bunlara endişeleniyormuşsun.. öpüyorum hepinizi, allah olmayanlara da versin inşşş

tbr ederim sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş:nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrr, biliyorum çok uzun süredir girmiyorum topiğe ama totem yaptım kendimce işte, hamile olduğumu öğrenmediğim sürece girmicem diye:) ve evetttttttt bugün sonucumu aldım beta hcg 124.9:)))))) hamileyimmmmmmmmmmmmmm... pazartesi tekrarlanacak test çok heycanlıyım hala inanamıyorum.. Dua edin pazartesi değerim artsın, sonra keseyi de göreyim. sonucu almak yetmiyomuş bi de bunlara endişeleniyormuşsun.. öpüyorum hepinizi, allah olmayanlara da versin inşşş

:52::52::52::52::52::52:harika bir haber:52::52::52::52::52:
içime doğmuştu valla bu ay biri hamile olacak diye sana kısmetmiş sevgicimmmmm çoooookkk sevindim
inşallah pazartesi günü de güzel sonuçlar alırsın canım tebrik ediyorum seniiii:46::46::46::46::46:
Allah tamamına erdirsin:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

:52::52::52::52::52::52:harika bir haber:52::52::52::52::52:
içime doğmuştu valla bu ay biri hamile olacak diye sana kısmetmiş sevgicimmmmm çoooookkk sevindim
inşallah pazartesi günü de güzel sonuçlar alırsın canım tebrik ediyorum seniiii:46::46::46::46::46:
Allah tamamına erdirsin:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::49:

canım benim çok tşk ederim, inan hala çok şaşkınım, değişik heycanlar ve endişeler içindeyim.. darısı isteyen herkesin başına, özellikle de özlem e tabi ki...

selam canım bilirim şu geçmeyen günleri... ben de zamanında yaşadım senin yaşadıklarını... ama gerginiği bi kenara bırakmalısın fazla düşünme... eğer bebiş varsa onu da strese sokarsın hayırlısını iste inşallah olur Allah sana da burdaki tüm arkadaşlarıma da isteyen herkese de versin...

bugün çatlatma iğnemi vurulmamın 14. günü adet olmadım adet olmam lazımdı 6 sına kadar bekeleyecğim eger adet olmazsam test yaptıracağım inşallah hamileyimdir kızlar..

canım benim çok tşk ederim, inan hala çok şaşkınım, değişik heycanlar ve endişeler içindeyim.. darısı isteyen herkesin başına, özellikle de özlem e tabi ki...

sevgi çok sevindim bu güzel habere allah tamamına erdirsin.tebrik ediorum.9 ay sonra uykusuzlar kervanına sende katılcaksın yanii :D :D

arkadaşlar merhaba forumunuza ve sitenize yeni üye oldum.İzmirde yaşıyorum bende pko hastasıyım 2,5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım doktora gidiyorum bana kan testi ve (serbest T3 3.49, Serbest T4 0.89, TSH 2.27, FSH 6.39, LH 17.31, PROLAKTİN 8.89 )rahim filmi çekti eşime sperm testi yaptı sorun çıkmadı olur diye hiç bişi yapmadı dün tekrara doktora gittim ve artık sıkıldığımı söyledim oda artık tedaviye başlayacağını söyledi ve bana sabah 1 tane KLOMEN akşam 1 tane KLOMEN ve yarım ULTRALAN yutmamı söyledi ve birde 2 tane PREGNYL iğne aldırdı. Bu ilaçlarla yumurtaları büyütüp daha sonra çatlatma iğnesi pregnyl i yaptıracak sanırım yazdıklarınızda bunları anladım Kızlar sizden rica şimdi ne olacak bu yöntemle bu ilaçları kullanarak hamile kalanınız varmı lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın çok zor durumdayım LÜTFENNN bu arada içinizde izmirde yaşayanınız varmı KIZLAR ACİL YARDIM

arkadaşlar merhaba forumunuza ve sitenize yeni üye oldum.İzmirde yaşıyorum bende pko hastasıyım 2,5 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım doktora gidiyorum bana kan testi ve (serbest T3 3.49, Serbest T4 0.89, TSH 2.27, FSH 6.39, LH 17.31, PROLAKTİN 8.89 )rahim filmi çekti eşime sperm testi yaptı sorun çıkmadı olur diye hiç bişi yapmadı dün tekrara doktora gittim ve artık sıkıldığımı söyledim oda artık tedaviye başlayacağını söyledi ve bana sabah 1 tane KLOMEN akşam 1 tane KLOMEN ve yarım ULTRALAN yutmamı söyledi ve birde 2 tane PREGNYL iğne aldırdı. Bu ilaçlarla yumurtaları büyütüp daha sonra çatlatma iğnesi pregnyl i yaptıracak sanırım yazdıklarınızda bunları anladım Kızlar sizden rica şimdi ne olacak bu yöntemle bu ilaçları kullanarak hamile kalanınız varmı lütfen benimle bilgilerinizi paylaşın çok zor durumdayım LÜTFENNN bu arada içinizde izmirde yaşayanınız varmı KIZLAR ACİL YARDIM

canım klomenle başlıyolar kimi doktor 3 ay kimiside 6 ay klomenle deniyo olmazsa iğneye geçiliyo aşılama oda olmasa tüpbebek inş bizimki o kadar olmaz en kısa sürede bebeğimize kavuşuruz hayırlısıyla senin kilo sorunun varmı lh yüksek çıkmış kilo problemin varsa metformin kullanabilirsin doktoruna söylediğinde yazar çok doktor bunu vermekmi istemiyo yoksa aklınamı gelmiyo bilmiyorum bende bu ay 2. klomendeyim geçen ay yumurta gelişmemişti bu ay günde 3e çıkardık bakalım inş fayda ederde bu ay olur...

cnm benim kilo problemim yok zayıfım bakalım inşallah yumurtalarımız gelişirde hiç iğneye felan gerek kalmaz çok yorucu bi dönem Allah hepimizin yardımcısı olsun

merhabalar, bende sizler gibi pkos hastasıyım. evvelden beri adet düzensizliğim vardı. evlendikten 1 ay sonra pko olduğumu öğrendim. klomen, aşılama, tüp bebe (2 kez) olmadı :14:

şimdi yaza tekrar yaptıracağız ancak bu arada hep duyduğum ama doğru dürüst bir şekilde kullanmadığım soğan kürüne başlayacağım. 3-4 ay soğan kürünü, sonra incir-havuç kürünü uygulayacağım. İnşallah.

aklıma takılan ben ilaçsız adet görmüyorum. 4-5 aydır progestanla adet görmüştüm. soğan kürünü kullandıktan sonra adet görür müyüm? yoksa ilacımı da kullanmalı mıyım? sizin bir bilginiz varsa bu konuda paylaşırsanız çok sevinirim.

rabbim inşallah isteyen herkese versin. evlat sevgisi evlat kokusu eminim bambaşkadır. bize de yaşamayı nasip etsin Allah ım inşallah.

merhabalar, bende sizler gibi pkos hastasıyım. evvelden beri adet düzensizliğim vardı. evlendikten 1 ay sonra pko olduğumu öğrendim. klomen, aşılama, tüp bebe (2 kez) olmadı :14:

şimdi yaza tekrar yaptıracağız ancak bu arada hep duyduğum ama doğru dürüst bir şekilde kullanmadığım soğan kürüne başlayacağım. 3-4 ay soğan kürünü, sonra incir-havuç kürünü uygulayacağım. İnşallah.

aklıma takılan ben ilaçsız adet görmüyorum. 4-5 aydır progestanla adet görmüştüm. soğan kürünü kullandıktan sonra adet görür müyüm? yoksa ilacımı da kullanmalı mıyım? sizin bir bilginiz varsa bu konuda paylaşırsanız çok sevinirim.

rabbim inşallah isteyen herkese versin. evlat sevgisi evlat kokusu eminim bambaşkadır. bize de yaşamayı nasip etsin Allah ım inşallah.

cnm bendede adet düzensizliği var evlenmeden öncede vardı bende evlendikten sonra öğrendim pko olduğumu doktor duphaston verdi her ay onunla adet görüyorum ben tedaviye yeni başladım klomen verdi ayın 15 inde kontrole çağırdı herhalde yumurtaların büyüyüp büyümediğine bakıcak ona göre pregnyl iğnesini yap dicek buradan okuduğum kadarıyla öyle tabi yumurtalar büyürse dediğin kürleri bende duydum ama pek inanmıyorum açıkcası UMARIN HEPİMİZİN EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIRIZ.

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende polikistik over hastasıyım 13 senelik evliyim klomifen kullanıyorum adetin 14 cü gün gel yumurtan gelişmişse ovetrelle iğne yapıcamdedi inşallah gelişir ve olur bebeğim işte böyle benide aranıza alın ve dertleşelim bizi ancak biz anlarız allah hepimizin kucağını doldursun evlat versin

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza bende polikistik over hastasıyım 13 senelik evliyim klomifen kullanıyorum adetin 14 cü gün gel yumurtan gelişmişse ovetrelle iğne yapıcamdedi inşallah gelişir ve olur bebeğim işte böyle benide aranıza alın ve dertleşelim bizi ancak biz anlarız allah hepimizin kucağını doldursun evlat versin

hoşgeldin cnm bende yeniyim daha ama burda bizim gibi çok arkadaşımız var dertleşiriz tabi ama senin 13 yıl olmuş tüp bebek felan yaptırmadınmı benimde görümcemde aynı sorun var oda pko hastası 13 yıllık evli oda yılbaşında tüp bebeğe başladı şimdi hamile 8 haftalık darısı başımıza hepimizin İNŞALLAHHH

hoşgeldin cnm bende yeniyim daha ama burda bizim gibi çok arkadaşımız var dertleşiriz tabi ama senin 13 yıl olmuş tüp bebek felan yaptırmadınmı benimde görümcemde aynı sorun var oda pko hastası 13 yıllık evli oda yılbaşında tüp bebeğe başladı şimdi hamile 8 haftalık darısı başımıza hepimizin İNŞALLAHHH

teşekkürler canım benim cok zaman geçti ama ne yapalım artık bundan sonraoğraşıyoruz tedaviye buzamana kadar başlayamadık kaynanamla oturuyorduk biraz sorunluyduk onun için neyse senin varmı bebek görümcene de allah bağışlasın darısı başımıza inşallah yazışalım olurmu cevap verdiğin için teşekkürler

CANIM MERHABA BEN DEPKO HASTASIYIM BENDE BU AY SEROPHONE VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANDIM AMA ŞUAN BEKLEMEKTEYİM AYIN 15 REGL GÜNÜM SENDEN BİR RİCAM VAR BENDE İZMİRDEYİM BANA DOKTOR PREGNYL iğne VERMİŞTİ VEYE OVİTELLE DİYE BİR İĞNE BEN PREGNYL iğne Yİ BULAMADIM ECZANELERDEN VE ONUN FİYATI DAHA UYGUN GALİBA BU AY DA BENDEN ÇATLAMA İĞNESİ İSTEYECEK PEK UMUDUM YOKTA NEREDEN BULDUN PREGNYL iğne HANGİ ECZANEDEN ALDIM. İNŞALLAH BEBEĞİNE KAVUŞURSUN BİTANEM

mrb arkadaşlar bende sizlerin yaşadığı sıkınıtıları yaşadım yaklaşık 2 buçuk yıl korunmadım klomen kullandım çatlatma iğnesi kullandım olmadı olmadı bir türlü hamile kalamıyordum ve çok üzülüyordum ağlayarak uyuduğum çok olmuştur bu eylülde bi karar aldım işe başladım hafta sonlarımda kurslara gittim kendimle yalnız kalmamaya çalıştım ve çocuk fikrini attım kafamdan veunutmayın Allah isterse her şey olur allahım dedim benim için hayrılsı neyse onu ver çünkü yorulmuştum doktura gidip gelmeler hormon testleri adet gecikmeleri beni bıktırmıştı.Allah çok büyük büyüklüğünü gösterdi en son kasım 2011 de dra kontrole gittiğimde 6bçuk santimlik kistiimn olduğunu söyledi hatta bu kist gitmekten tedaviye bile cvp veremiyeceğimi söyledi dokturve ben aralıkta hamile kaldım kist de erimiş gitmiş hatta pko ya dair bi iz bile yok dedi dr ve çok şaşırdı şuanda 8 hafta 5 günlük hamileyim şuan her şey yolunda inş da allahın izniyle devam eder......
yani umudunuzu kaybetmeyin ve klomen çatlatma iğnesi vs şeyleri üst üste kullanmayın ara vererek kullanın kullanıcaksanızda benim nacizane tavsiyem her şeyin zamanı var zamanı gelince inanın her şey oluyor.....Allah her daim yar ve yardımcınız olsun....

Son düzenleme:
Back