Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

hiç beklemiyordum ama dünkü kontrolde yumurtamın 14mm den 22mm'e çıktığını gördüm yarın 2. aşılamam var dua edin kızlar bana bu defa çok heyecanlıyım:18::18:

maşallah canım ne güzel büyümüş peki bu ay klomenmi kullandın iğnemi ben bu ay başladım tedaviye doktor klomen verdi duruma göre aşılama yapcaz dedi ama ben hemen istemiyorum bakalım bu arada inş bu aşılaman tutar hayırlısıyla...

inş hakkınızda hayırlısı olur canım Rabbim umudunuzu boşa çıkarmaz...

kızlar bugün yumoşş kontrolüm varrrrrrr

hadi hayırlısı canım bende cuma gidicem bakalım ama benim öle kasıklarımda batma falan yok herhalde yumurta oluşmadı genelde okuduğum kasıklarda batmalar oluyo diyeydi...

çok teşekkür ederim hanımlar cok sağolunn iyi dilekleriniz için.. yumoşlarımın 10 tanesi döllenmişş bölünmelerini tamamlamalarını bekliyoruz inşallah allahımın izniyle persembe en gec cuma tranfer yapılacak.. nasıl bi heycanlı yolll sormayın... döllendiğini duyduğumda tüğlerim diken diken oldu ağladım.. ama mutluluktannnn....

slm kızlar nasılsınz guzel haberler okuorum burdan ozlemcım esmacım sız nasılsıznz.ozlem ii dıleklerın için saol canım yumurtanada sevındım bak sana sevgıye hmfsst te kız ısmını bılmıorum ama nıck ıne dua ettım sennde ve dıger bebek için ugrasan arkadslara amalıyat masasında çok dua ettım sancı çekmedıysemde amalıyat masasında ettım duamı rabbım kabul etsın bu mutlulugu hayırlı zamanda sızede yasatsın inşallah.kuçuk balıgım çok tatlı oldu teyzelerı esmacım ya bugun 9 gun oldu gobegı duşmedi hala yıkamdıkta bebegi doktor yıkamyın dedı korktuk yıkamadık ama hergun alkolsuz mendıllerle sılıoz kıyafetını deiştırıoz sen ne zaman yıkamştın dogukanı bıde gobegı ne zaman düşmüştu.gecelerı çok huzursuz bıde uyumuo emmek istıo bende babasında ve annemde hal kalmıo uykusuzluktan oluoz zorluo bızı keçiiii bızden bu kadar teyzelerı hep duamızdasınız çoooooooooooook optuk sızıııııııııı

cok sağol fato'cum bnm ismin Hafise bu arada ismimi kullanarak yazamadım o yüzden böyle denk geldi biraz zor ama.. bebiş inşallah iyidir.. uyutmasın boşver rabbim versin tek.. bnde beklemedeyim inşallah güzel sonuclanır maceram..

Aklını kötü şeylere yorma canım iyi düşün iyi olsun.İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın. Yeter ki inan, Yaradana sığın herkez birşey der korkma yok dış gebelik yok başka şeyler duyma sen dediğim gibi çok dua et. Bende senin için dua edeceğim burdan paylaşacağın günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım kendine çok iyi bak Allaha emanet ol...

Sen daha fazlasını hak ediyorsun. Övgülerin en büyüğünü, ama elimden birşey gelmiyor göremiyorum kii görsem de yüzüne söylesem seni ne kadar çok sevdiğimi, sana ne kadar minnnet borcum olduğunu, kardeşimden farklı olmadığını yeri geldi kafanı şişirdik belki sorularımızla seni sıktık ama Allah razı olsun bir kere bile bizi ihmal etmedin elinden geldiğince hep yardımcı oldun sevapların en büyüğü senin olsun bitanem tekrar tekrar Allah razı olsun....

merhaba arkadaşlar..
topiğinizi bikaç gündür okuyorum.. bikaç kezde yazmıştım daha önceden..
bende doktorumun söylemesine göre bu adetin 3. günü iğne tedavisine başlayacağım Allah kısmet ederse inşalah..
bu ay klomen kullandım ama yumoşlarım büyümedi hiç.. en son gittiğimde doktorum yumoşumun büyüyemeden sönmeye
başladığını söyledi..
klomenin yeterli olmdığını ve bidahaki aya gecikmeden iğne ile tedavisine başlamam gerektiini söyledi..
Rabbimin izni ile inşallah bu ay böle deva edicem..
şimdi sizden ricam bu süreç içerisinde yapmam gerekenlri ve yapmamam gerekenleri bu süreçte dikat etmem gereknleri kısacası tecrübelerinizi istiyorum...
İnşalah Allah beni de sizin gibi mutlu eder.

ayy fatmacım çok merak ediyorum sizi yaaaa duaların için çok teşekkürler arada böyle gir yaz bişeyler merakta bırakma bizi çok öpüyorum seni ve yavrucuğunuuuu

nur nurca sen nasılsın canım bebiş napıo hamılelık nasıl gıdıo.kaç haftalık oldu canım bu arada sen nerde çalışıodun

cnm sakın morelmen kendini çökertme.. neden olmadı die asla sorma kendine o zaman işin içinden cıkılmıyo..klomeni kaç tane kullandın bnde 2 aşılamamda kullandım günde 2 tablet aldım aynı anda (yani akşamsa ikisinide akşam , sabahsa sabah) güzel büyümüştü hatta yarım kalan bi gebelik oldu o ay.. ama bak şimdi tüp bebek e gectik yumurtalarım döllenmiş ama tamamen oluşmasını beklioruz tranfer için.. allahım hakkında hayırlısını versin.. iğne haplara göre daha iyi oluyo emin ol, sakın canını sıkma..

ayyyy fatmacım valla bu anlattıklarınla doğum yaptığım günlere döndüm aynı şeyler yaaaa huzursuzluğu gazdandır sancısı vardır sürekli emmek istemesi geceleri uyutmaması oy oy aynısını yaşadım valla ama zamanla düzeniniz oturur canım merak etme bebiş dış dünyaya alışmaya çalışıyo en çok seni emerken kendini güvende hissediyo sürekli emmek istemesi ondan... yıkamaya gelince benim kaynana rahat duramadı 3 günlükken işitme testi var sen de gitmişsindir heralde onu yaptırdık eve gelir gelmez yıkadı çocuğu... göbeği de 10 günlükken falan düştü bir süre de iltihap oldu batikon sürüyordum kurutsun diye... öyle işte canım bence çocuğu yıkayın yeter yavrum yıkansın da rahatlasın biraz aman soğuk aldırmayın haaaa:))

canım arkadaşım Allah senden de razı olsun burdaki dostlukları seviyorum yalansız riyasız saf aynı şeyleri yaşayan insanlarız birbirimizi anlayıp yardımcı oluyoruz işte ne güzel:)

slm kızlar ben bu ay klomen kullanmıştım bugün kontrole gittim sağda bi yumurtam var gelişen ama oda 11 mm bugün 10.gün birde içine kanayan kist varmış önümüzdeki ay adetle atılmazsa tedaviye ara veririz dedi doktor pazartesi tekrar gidicem ama umudum yok 2 günde 6-7 mm büyümesi zor...

canım benm bende klomen kullandım geçen ay ilk kontrole gittiğimde 20 cm di doktor 2 gün sonra çağırdı 26 buçuk olmuştu yani imkansız değil birde ben klomene başladığımda hayıt tohumunada başladım bence bundan dolayı bu kadar farketti sana tavsiyem denemediysen muhakkak dene bşey kaybetmezsin

sağol canım inş olur ya hayıtı duydum ama cesaret edemedim birde tadı kötü falan diolardı...

neden büyümesi canım büyür inşallah pozitif düşün pozitif olsun günde 2-3 mm büyüyebilir yumoşun... hayırlısı olsun inşallah bal çörek otu ye sabah açkarnına o da iyiymiş diyolar...

neden büyümesi canım büyür inşallah pozitif düşün pozitif olsun günde 2-3 mm büyüyebilir yumoşun... hayırlısı olsun inşallah bal çörek otu ye sabah açkarnına o da iyiymiş diyolar...

canım pazartesi gittim 12 mm olmuş 3 günde 1 mm büyümüş yani doktor cuma tekrar gel bakalım dedi ama gitmicem adetim gelsin öle giderim artık ya ilacı artırsın ya iğneye geçsin...he birde bugün soğan kürüne başlıcam inş işe yarar...

kızlar merhaba nasılsınz.ugramayalı degışikliklewr varmı hamile kalanlar oldumu.ben iiim küçük cimcimelerle ugraşıorum.4 aylık oldular.buyuyorlar.sizler nasılsınız.özlem ne alemdesin fatma gözünaydın dogum yapmısın.uykusuzluk felakett :)) esma sen neler yapıyosun en kıdemlimizzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…