• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kızlar ben polikistik overim üniversite yıllarımda farkettim ve öğrendiğimden beri yasmin adlı d.kh nı kullandım. 7 aylık evliyim ve 1 aydır bebek düşünüyoruz doktora gittim hormon testleri yapıldı hersey normal cıktı tedavi vermedi kendiliğinden olabilir hamilelik dedi fakat bu ay adetim 11 gün gecikti dün adet oldum ama o kadar az ki normal yoğunluğuna dönmedi henüz.. neyse sormak istediğim sogan suyu ve incir kürü.. nasıl yapmalıyım beraber yapsam olur mu ya da ne zaman başlamalıyım... şimdiden teşekürler..
Allahım isteyen herkese annelği tattırır umarım

kızlar gunaydın çok heyecan var bende coooooooooooook:52::52:yarın melegım gelıo allahın ıznıyle benım için fetıh suresını okurmusunuz dua edın bana opurum sızı:38::38:

kızlar gunaydın çok heyecan var bende coooooooooooook:52::52:yarın melegım gelıo allahın ıznıyle benım için fetıh suresını okurmusunuz dua edın bana opurum sızı:38::38:

Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşAllah :3: Bizede dua edermisin Rabbim bizlerede hayırlı şekilde sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin :8:

fatmacımmm şu an bebeğin kollarındadır heralde:emir_bebek: inşallah herşey yolundadır tatlım Allah bebeğini analı babalı büyütsün uzun ömürler versin inşallah ilk fırsatta gel canım seni merakla bekliyorummmmmm:9::9::9:

kızlar ben polikistik overim üniversite yıllarımda farkettim ve öğrendiğimden beri yasmin adlı d.kh nı kullandım. 7 aylık evliyim ve 1 aydır bebek düşünüyoruz doktora gittim hormon testleri yapıldı hersey normal cıktı tedavi vermedi kendiliğinden olabilir hamilelik dedi fakat bu ay adetim 11 gün gecikti dün adet oldum ama o kadar az ki normal yoğunluğuna dönmedi henüz.. neyse sormak istediğim sogan suyu ve incir kürü.. nasıl yapmalıyım beraber yapsam olur mu ya da ne zaman başlamalıyım... şimdiden teşekürler..
Allahım isteyen herkese annelği tattırır umarım

canım bence önce adetinin tam sökülmesini bekle her an her şey olabilir olmazsa doktora git soğan suyu ve incir kürünü aynı anda yapmayı düşünme sakın tehlikeli olabilir bazı kişilerde ters etki yaptığını kist oluşturduğunu duymuştum yine de tam olarak bilemiyorum galiba adetin ilk günlerinde başlanıyo üçüncü veya beşinci günü... ama bence en doğrusu bir an önce tedaviye başlamak... ben de ilk gittiğimde doktor bana 6 ay bekle kendiliğinden hamile kalırsın demişti ama 3 ay bekledim olmadı ben de daha fazla sabredemedim ve doktorumu değiştirip tedaviye başladım nerdeyse 1 yıl sürdü tedavim belli olmuyor yani bu işler... inşallah çok beklemeden sen de anne olursun:9:

kızlar gunaydın çok heyecan var bende coooooooooooook:52::52:yarın melegım gelıo allahın ıznıyle benım için fetıh suresını okurmusunuz dua edın bana opurum sızı:38::38:[/QUOTE
Kuzum Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah ahh evde pc olsaydı ben sana kaç fetih okurdum.Daha msj yeni okuyorum ama dualarımız seninle çok merak ediyorum seni bitanem benim bebişini öp benim için ohhhh mis gibi kokulu kokulu bende oğluşumla seni öpüyoruzzz.Allaha Emanet ol...........(En ince ayrıntısına kadar anlat doğumunu çatlıyacam yaa Anneee sıra bende çokkkkk korkuyorum:83: :83:.....)

kıslar merhaba pkoluyum.3senelik evliyim.geçen sene bebeğim olmayınca doktora gittim.klomen basladım günde 2defa kullandım.10mm de kaldı büyümedi.doktor glucophage basladı.onu düzenli 5ay kullandım.hamile kaldım.kanamalı öğrendim zaten düşük yaptım.6ay geçti gebe kalamdım.geçen ay doktora gittim.doğumkontrol hapı kullandım bir hormonların düzenlensin dedi.kullandım adet oldum 3.günü klomene basladım.kullandım.bugün yumurta takibine gittim.maalesf yine 10mmde kaldı.dokror bide cuma gel bakalım dedi.pek ümitli konuşmadı ama gideceğim işte.benmde ümidim yok.offfff kızlar benmle paylaşın sizde benm gibisiniz.klomen sizdede böylemi oluyor sizinkiler büyüyormu.bide klomen işe yaramayınca diğer adım nedir.ne uygulayacak bana doktor.diğer ay tekrar klomen kullanacağım.bu sefer günde 3defa.ondan sonraki ay işe yaramazsa iğnelere geçeceğiz dedi.peki ne iğnesi.........nolur bilgilendirin

kıslar merhaba pkoluyum.3senelik evliyim.geçen sene bebeğim olmayınca doktora gittim.klomen basladım günde 2defa kullandım.10mm de kaldı büyümedi.doktor glucophage basladı.onu düzenli 5ay kullandım.hamile kaldım.kanamalı öğrendim zaten düşük yaptım.6ay geçti gebe kalamdım.geçen ay doktora gittim.doğumkontrol hapı kullandım bir hormonların düzenlensin dedi.kullandım adet oldum 3.günü klomene basladım.kullandım.bugün yumurta takibine gittim.maalesf yine 10mmde kaldı.dokror bide cuma gel bakalım dedi.pek ümitli konuşmadı ama gideceğim işte.benmde ümidim yok.offfff kızlar benmle paylaşın sizde benm gibisiniz.klomen sizdede böylemi oluyor sizinkiler büyüyormu.bide klomen işe yaramayınca diğer adım nedir.ne uygulayacak bana doktor.diğer ay tekrar klomen kullanacağım.bu sefer günde 3defa.ondan sonraki ay işe yaramazsa iğnelere geçeceğiz dedi.peki ne iğnesi.........nolur bilgilendirin

hemen bilgilendireyim seni canım aynı benim gibi olmuşsun sen de... malesef klomen pek bir işe yaramıyor benim de yumurtalar en fazla 13mm de kalmıştı baktık olmuyo iğnelere geçtik önce menogon iğnesine geçtik kalçadan normal şırıngayla yapılıyor o da işe yaramadı bende... sonra gonal f iğnesine geçtik dozu da artırdık zorla 1 tanecik yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptırdım ve o ay hamile kaldım çok şükür... tabi iğneler de maliyetli biraz devlet de ancak heyet raporuyla bir kısmını karşılıyo mutlaka duymuşsundur sen de... bana sorarsan doğum kontrol hapıyla falan zaman kaybedersin hemen iğneli tedaviye başlayın doktorunla konuş bence... inşallah çok beklemezsin hayırlısıyla:9:

Fatma kuzum seni çok merak ediyorum. Hayırlısıyla kurtuldun inşallah en kısa zamanda haberlerini bekliyorum.........

hemen bilgilendireyim seni canım aynı benim gibi olmuşsun sen de... malesef klomen pek bir işe yaramıyor benim de yumurtalar en fazla 13mm de kalmıştı baktık olmuyo iğnelere geçtik önce menogon iğnesine geçtik kalçadan normal şırıngayla yapılıyor o da işe yaramadı bende... sonra gonal f iğnesine geçtik dozu da artırdık zorla 1 tanecik yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptırdım ve o ay hamile kaldım çok şükür... tabi iğneler de maliyetli biraz devlet de ancak heyet raporuyla bir kısmını karşılıyo mutlaka duymuşsundur sen de... bana sorarsan doğum kontrol hapıyla falan zaman kaybedersin hemen iğneli tedaviye başlayın doktorunla konuş bence... inşallah çok beklemezsin hayırlısıyla:9:

slm hatunlarrr... fatocum çok merak ediyorum şimdi hiç vaktin olmaz ama ilk fırsatta bekliyoruzz... esmacım bu ay iğne derdi bendede var adetim umduğumdan erken geldi normalde yılbasında bekliodum perşembe günü oldu günde 1 tane 75 lik menogon bi tanede 300 lük gonal f yaptırıyorum gonal f ler 4 kutuydu bugün bitti menogon da 2 kutu yani 10 tane ve daha var 6 taneeee :31::31: söylemesi ayıp kalcam mor mor oldu değilmiyo yaaa mahvetti bni... yarın doktor kontrolüm var yumurtaların durumuna göre gonal f lere devam edebilirim.. bu ay ilk defa tüp bebek yapılıcak ve daha sonra yumurta yapısını korusun diede 3 tane cetridet die bişi daha var maşşallah delik deşik oldum dahada olucam sanırsam allahım emeklerimi boşa cıkarmaz inşallahh... :nazar::26::26:

canım ben daha öncede yazmıştım buraya geçen ay hsg mi çekindim şükür sorun çıkmadı bu ayda tedavi için gidicem yarın ilk gidicem işte geçen ay ki doktora sordum ne yol izlicez die bana ne yaptın dedi 2 klomen kullandım ama birinde yumurta oluşmuş mu die takip oldu ondanda tek yumurta oluşmuştu yeterince büyümemişti 2.dede yumurta takibine gitmedim dedim birde meformin kullandım ama düzenli değil dedim metformini düzenli kullan dedi 2 kez daha klomen deneyebiliriz ama aşılamayla dedi olmazsa iğnelere geçeriz dedi ben hemen aşılama istemiyorum ama bazen kararsızda kalıyorum inş bugün okur cvp verirsin canım yarın gidicem düşüncemi netleştirmem lazım...

slm kızlar alıntı yapmada yazacagım sıze bı fırsat buldum hemen yazayım dedım çok şukur suan bebegım kollarımda mukemmel bı duygu rabbımısteyen herkese yasatsın guzel bı dogum geçirdım agrılarım var hala ama olsun annem yanımda kız kardesım yanımda çooooooooooooook tatlı oglusum teyzelerı nurnurca sıra sende emın ol o gunun bı an once gelmesını istersın esmacım bu mukemmel bı duygu ama çok şukur şimdılık bu kadar fırsat buldukça gırrım esma kız benım herifi bı ıkna edemedım face e foto attırmaya ıkna edınce atarım:1::1::1::1::1::1::1::1:

çocuk özleminin nasıl bir şey olduğunu ben de en az sizler kadar iyi biliyorum ve bir pkolu olmanın ne berbat bişey olduğunu... adet düzensizlikleri fazla kilolar ve en önemlisi kısırlık...
kimine göre şanslı pkolulardanım kimine göre şanssız ama tam bir yıllık bir tedavi süreci geçirdim...
çocuk için ilk doktora gittiğimde doktor bana pkolu olduğumu söyledi ama kısa sürede hamilelik gerçekleşir dedi ben de iyi bişeyim yokmuş basit bir tedaviyle hamile kalabilirim dedim hatta ilk ay hamile kalacağımdan emindim (nerden geliyosa artık bu özgüven):37:
ama gel gör ki işin aslı öyle değilmiş...:53:
ilk ay adetin beşinci günü günde 2 serophene ilaçla başladık o ay hüsran hiç yumurta ygelişmemiş
ikinci ay günde 3 serophene ile devam ettik kontrole gittim yine gelişme yok stres başladı tabi..:5:
diğer ay günde dörde çıkardık yok yok yok yine gelişen yumurta yok
öbür ay günde 5 ilaçla devam ediyoruz benim moral yerlerde tabi ki yine gelişme yok
doktora bir sinir oluyorumki sormayın niye en yüksek dozda ilaç vermiyo diyorum meğerse bir de yumurtaların aşırı tepki verme riski varmış
benim çatlatma iğnem elimde kaldı hiç kullanamadım doktor diyoki sabret onu da kullanacağımız zaman gelecek benim gözyaşları sel olmuş eşime diyorumki gel ayrılalım seni çocuksuz bırakmaya hakkım yok sen de baba olmalısın ama benimle olmuyo eşim diyo ki sen ne saçmalıyosun
bana hep destek oluyo sağolsun derken doktor yumurta geliştiren iğnelere geçmeye karar verdi menogonla başladım ama inanmıyorum hala gelişme yok o olmadı gonal f e geçtik maddi yönden resmen resmen battık kontrole gittiğimde 1 tanecik yumurtam gelişmişti o da tam değil yani zorla 14 mm olmuş doktor heyecanlandı bu 2 gün sonra 17 mm olur dedi çatlatma iğneni yaptırırsın
ben hiç ihtimal vermiyorum ama eşimle gittik iğnemi yaptırdık diğer gün ilişki olacak annem dediki kzızm illa sütün buharına oturmayı ihmal etme iyi gelir
annemin hatrına ilişkiden önce sütün buharına da oturdum bi yarım saat kadar
günler geçti ve benim adet günüm geldi yüzüm sivilcelenmiş karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyo ben diyorum ki kesin adet olucam
doktoru aradım randevu almak için dedimki benim adet günüm gelmiş yarın olurum heralde öbür güne randevu almak istiyorum(aklımca tedaviye devam edicem onun için randevu alıyorum)
doktor dediki yarın adet olmazsanız kanda beta hcg baktırın tamam dedim yarın oldu ben adet olmadım eşim zorla hasataneye götürdü kan vereceksin dedi ben inatla adet olmak üzereyüm diyorum 1 saat sonra sonuç çıkacaktı eşime dedimki beni eve bırak beni eve bıraktı heyecandan hastanede benim sonucu bekliyor ben de ona acıyorum yazık heveslendi ama olmayacak diyorum o sırada tlf çaldı eşim arıyor kalbim küt küt atmaya başladı telefonu açtım eşimin sesi gayet sakin sonucun 4.67 çıkmış dedi ben de dedimki e biliyodum böyle olacağının boşuna baklaedin o kadar sonra eşim gülmeye başladı yok yok sonuç 70 çıkmış hamileymişsin aşkım dedi inanamadım ağlamaya başladım
eşim eve geldi birbirimize sarıldık inanamıyoduk hemen aileleri aradık haber verdik onlar da çok mutlu oldular
şu an oğlum 3 aylık olduNazar
darısı tüm isteyenlerin başına
asla umudunuzu kaybetmeyin:9:

benim de sana benzer ama ben tedaviye daha hiç baslamamıstım henüz
kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına

bu arada gizli sekerim icin glucophage kullanıorum ve bu düsük tehlikemi en gellermiş. kızlar sogan suyu kürünü denemiştim ve günde 2-3 incir yemeyi ihmal etmedim hiç. bir de tabi ki en önemlisi inanmak ve dualar opüyorum sizleri

slm kızlar alıntı yapmada yazacagım sıze bı fırsat buldum hemen yazayım dedım çok şukur suan bebegım kollarımda mukemmel bı duygu rabbımısteyen herkese yasatsın guzel bı dogum geçirdım agrılarım var hala ama olsun annem yanımda kız kardesım yanımda çooooooooooooook tatlı oglusum teyzelerı nurnurca sıra sende emın ol o gunun bı an once gelmesını istersın esmacım bu mukemmel bı duygu ama çok şukur şimdılık bu kadar fırsat buldukça gırrım esma kız benım herifi bı ıkna edemedım face e foto attırmaya ıkna edınce atarım:1::1::1::1::1::1::1::1:

Oyyyy yerim onu :nazar: bitanem benim Allah bağışlasın hayırlı olsun bebişin. Nasıl geçti doğum anlat müsait olunca sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Ben nasıl görecem yaa fotosunu :19: bende malum face yok en çok ben merak ediyorum amaaaaa ne olur bir tanede buraya at. Yada özelden at canımmm. Vallaha kimseciklere vermem göstermem. İnşallah biran önce eski sağlığına kavuşursun.Ennnnnn koccamanından öpüyorummmmmmmm öp benim için kokla kuzuyuuuuuuuuu Allaha Emanet olun.....................:54::54:.....:16:....:16:......:16:

benim de sana benzer ama ben tedaviye daha hiç baslamamıstım henüz
kızlar merhaba konuyu görünce yazmak istedim ama iceriğini okumadım acıkcası. 27 yasımdayım ve ilk adet oldugum günden beri sürekli adet düzensizliği yasıyorum. yani 13 yasımdan beri ... neler yapmaım diane 35ler yasmine ler sürekli kullandım ama bıraktıktan sonra hiç düzene girmedi yine . sürekli moralim bozuktu bu durumdan 2009 da evlendim ilk 1.5 yıl diane 35 ve baska yöntemlerle korunduk ve son 1 yıldır bebek istememize ragmen malesef sonuc alamadık. gecen ay doktora gittik esimden ve benden gerekli testleri istediler benim hormonlarımda ve eşimin spermiogram testinde hiç bi sorun cıkmadı. doktor bi sonraki adet döneminde gel önce hsg cekelim ardından klomen tedavsine baslayalım dedi tabi adet döndüm 2-3 ay arası oldugu icin 1 aydan sonra gebelik testi yaptır ve farlutal basla dedi bu arada folbiol verdi bunu da bi yandan iç dedi. 15 kasım son adet tarihimdi 15 aralıkta beta hcg yapıldı 0 cıktı umutsuzlukla farlutal ictim adet olmadım ardından doktora tekrar gittim 28 aralıkta progynex igne verdi 2 sini karıstırıp vuruldum yine olmadım. sonra 2 ocakta doktora giderken bi gebelik testi aldım hastanede yaptıgımda ne göreyim POZİTİF inanamadım doktor cok sevindi bak hsg isterken sonuca bakar mısın dedi. valla kanda görmeden inanamayacagım diyerek anında test yaptırdım sonuc ertesi gün aksam üstü cıkar dediler sabah dayanamadım tekrar baska hastaneye gittim ve sonuclar 2 ocakta 1100 3 ocakta 1559 HAMİLEYİMMM :))))) 2 hafta sonra kalp atısları icin gidicem kısacası kimse umudunu kaybetmesin benim kücücük bi umudum bile yoktu inanın 2-3 ayda bir olan adet döngüsüyle cok zor diyordum. tabi hala düsük tehlikemde var yalnız Allah korusun kötü birseyle sonuclansa bile tedavisiz hamile kalabildigimi ögrendim. Sükürler olsunn :))) darısı isteyenlerin basına

bu arada gizli sekerim icin glucophage kullanıorum ve bu düsük tehlikemi en gellermiş. kızlar sogan suyu kürünü denemiştim ve günde 2-3 incir yemeyi ihmal etmedim hiç. bir de tabi ki en önemlisi inanmak ve dualar opüyorum sizleri

Canım hikayemiz seninle hemen hemen aynı diyebilirim geçmişten okuyabilirsin. Bende 13 yaşımdan beri bu hastalıkla mücadele ediyordum. 2009 evlendim ve artık hiç adet olmamaya bile başlamıştım. Sen şükür ki kendiliğinden hamile kalmışsın. Ben uzun süre tedavilerle uğraştım durdum. Hiççç korunmadık çünkü hastalığımın bilincindeydimmm.(Buradan ve buradaki arkadaşlarımdan çok destek aldım. Özellikle Esma, Fatma ve aklıma gelmeyen diğer dostlarım artık psikolojik olarakta rahatlamıştım. Tabiki önce Allahın daha sonra buradaki destek ve telkinlerin sayesinde... Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun dualarla gittim aşılamaya, dualarla bekledik hep birlikte hcg sonucumu, birlikte ağladık birlikte güldük anlıyacağın buranın yararını çok gördüm sizleri çokkk seviyorum görmesemde duymasamda seslerinizi size minnettarım....:16::16::16::16:)Çok şükür Rabbim yüzümüze güldü de mübarek ramazan ayında hamiş olduğumu öğrendim. ( tabi aşılamadan sonra )Senin bebişte hayırlı uğurlu olsun canım çok dikkat et kendine Rabbim başka uğraşlar vermesin. Kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.....

slm hatunlarrr... fatocum çok merak ediyorum şimdi hiç vaktin olmaz ama ilk fırsatta bekliyoruzz... esmacım bu ay iğne derdi bendede var adetim umduğumdan erken geldi normalde yılbasında bekliodum perşembe günü oldu günde 1 tane 75 lik menogon bi tanede 300 lük gonal f yaptırıyorum gonal f ler 4 kutuydu bugün bitti menogon da 2 kutu yani 10 tane ve daha var 6 taneeee :31::31: söylemesi ayıp kalcam mor mor oldu değilmiyo yaaa mahvetti bni... yarın doktor kontrolüm var yumurtaların durumuna göre gonal f lere devam edebilirim.. bu ay ilk defa tüp bebek yapılıcak ve daha sonra yumurta yapısını korusun diede 3 tane cetridet die bişi daha var maşşallah delik deşik oldum dahada olucam sanırsam allahım emeklerimi boşa cıkarmaz inşallahh... :nazar::26::26:

ay canım benim bilirim o morlukları bende de olmuştu ama sonucunda ödülüme kavuştum ben inşallah sen de kavuşursun tatlımm:49:

canım ben daha öncede yazmıştım buraya geçen ay hsg mi çekindim şükür sorun çıkmadı bu ayda tedavi için gidicem yarın ilk gidicem işte geçen ay ki doktora sordum ne yol izlicez die bana ne yaptın dedi 2 klomen kullandım ama birinde yumurta oluşmuş mu die takip oldu ondanda tek yumurta oluşmuştu yeterince büyümemişti 2.dede yumurta takibine gitmedim dedim birde meformin kullandım ama düzenli değil dedim metformini düzenli kullan dedi 2 kez daha klomen deneyebiliriz ama aşılamayla dedi olmazsa iğnelere geçeriz dedi ben hemen aşılama istemiyorum ama bazen kararsızda kalıyorum inş bugün okur cvp verirsin canım yarın gidicem düşüncemi netleştirmem lazım...

anladım canım ama klomenin dozunu artırın bakalım belki de yeterli büyüklüğe ulaşır ben en son sabah 3 hap birden akşam da 2 hap birden içmiştim yine de yumurtam büyümemişti klomenle tam 7 ay tedavi gördüm sürekli doz artırarak devam ettik ama olmadı sonra iğnelere geçtik... doktorun en iyi kararı verir canım ama işini bilen biri olmalı... sabır canım daha yolun başındasın acele kararlar vermeyin derim ben:3:

Back