• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

slm kızlar alıntı yapmada yazacagım sıze bı fırsat buldum hemen yazayım dedım çok şukur suan bebegım kollarımda mukemmel bı duygu rabbımısteyen herkese yasatsın guzel bı dogum geçirdım agrılarım var hala ama olsun annem yanımda kız kardesım yanımda çooooooooooooook tatlı oglusum teyzelerı nurnurca sıra sende emın ol o gunun bı an once gelmesını istersın esmacım bu mukemmel bı duygu ama çok şukur şimdılık bu kadar fırsat buldukça gırrım esma kız benım herifi bı ıkna edemedım face e foto attırmaya ıkna edınce atarım:1::1::1::1::1::1::1::1:

aman da aman kimler gelmiş çiçeği burnunda annemiz gelmiş canım herşeyin yolunda olmasına sevindim Allah analı babalı büyütsün... eminim çoookkk tatlı olduğuna madem eşin face ye koymayı istemiyo koymayın o zaman nazar değer Allah korusun... arada uğra canım özlüyoruz öpüyorum ikinizi de:9::9::9:

slm kızlar alıntı yapmada yazacagım sıze bı fırsat buldum hemen yazayım dedım çok şukur suan bebegım kollarımda mukemmel bı duygu rabbımısteyen herkese yasatsın guzel bı dogum geçirdım agrılarım var hala ama olsun annem yanımda kız kardesım yanımda çooooooooooooook tatlı oglusum teyzelerı nurnurca sıra sende emın ol o gunun bı an once gelmesını istersın esmacım bu mukemmel bı duygu ama çok şukur şimdılık bu kadar fırsat buldukça gırrım esma kız benım herifi bı ıkna edemedım face e foto attırmaya ıkna edınce atarım:1::1::1::1::1::1::1::1:

gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş:nazar::nazar::nazar:

anladım canım ama klomenin dozunu artırın bakalım belki de yeterli büyüklüğe ulaşır ben en son sabah 3 hap birden akşam da 2 hap birden içmiştim yine de yumurtam büyümemişti klomenle tam 7 ay tedavi gördüm sürekli doz artırarak devam ettik ama olmadı sonra iğnelere geçtik... doktorun en iyi kararı verir canım ama işini bilen biri olmalı... sabır canım daha yolun başındasın acele kararlar vermeyin derim ben:3:

doktora kalsa hemen şimdi aşılamaya başlıcak tabi bu geçen konuştuğumdu araştırma hastenesine gidiyorum malesef hep aynı doktoru denk getirme şansım yok bakalım 2 ay klomen kullanıyım duruma göre iğneye falan geçerim artık off demek istemiyorum ama bazen çok bunalıyorum...

Canım hikayemiz seninle hemen hemen aynı diyebilirim geçmişten okuyabilirsin. Bende 13 yaşımdan beri bu hastalıkla mücadele ediyordum. 2009 evlendim ve artık hiç adet olmamaya bile başlamıştım. Sen şükür ki kendiliğinden hamile kalmışsın. Ben uzun süre tedavilerle uğraştım durdum. Hiççç korunmadık çünkü hastalığımın bilincindeydimmm.(Buradan ve buradaki arkadaşlarımdan çok destek aldım. Özellikle Esma, Fatma ve aklıma gelmeyen diğer dostlarım artık psikolojik olarakta rahatlamıştım. Tabiki önce Allahın daha sonra buradaki destek ve telkinlerin sayesinde... Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun dualarla gittim aşılamaya, dualarla bekledik hep birlikte hcg sonucumu, birlikte ağladık birlikte güldük anlıyacağın buranın yararını çok gördüm sizleri çokkk seviyorum görmesemde duymasamda seslerinizi size minnettarım....:16::16::16::16:)Çok şükür Rabbim yüzümüze güldü de mübarek ramazan ayında hamiş olduğumu öğrendim. ( tabi aşılamadan sonra )Senin bebişte hayırlı uğurlu olsun canım çok dikkat et kendine Rabbim başka uğraşlar vermesin. Kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.....

cok tsk ederim cnm güzel dileklerin icin..doktorum simdi sadece kese görünür 10 gün sonra gel kalp atısını duyalım dedi. kalp atısı icin 10 günüm var korkuyorum bazı arkadaslar dıs gebelik olmasın sakın dediler. aklıma takıldı simdi ondan korkuyorum ne zor birseymiş bu.

fatmacım öncelilikle Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün :emir_bebek::emir_bebek: geçen hafta ananem vefat ettiği için giremedim çarşamba kontolüm vardı yumurtama bakıldı ama yumurtalarım 3 tane olmuş 2 si 13mm 1 tanesi 14mm di yeteri kadar büyümemiş bu defa cumartesi tekrar gel inşallah gelişmiş olur dedi bakalım yarın tekrar gidicem bide arada hastalandım bademciklerim şişti ateşlendim iğneleri yiyince kendime geldim biraz şuan iyiyim çok şükür hepinizi ve bebelerini çok öpüyorummmm:8:

hemen bilgilendireyim seni canım aynı benim gibi olmuşsun sen de... malesef klomen pek bir işe yaramıyor benim de yumurtalar en fazla 13mm de kalmıştı baktık olmuyo iğnelere geçtik önce menogon iğnesine geçtik kalçadan normal şırıngayla yapılıyor o da işe yaramadı bende... sonra gonal f iğnesine geçtik dozu da artırdık zorla 1 tanecik yumurtam oldu çatlatma iğnesi yaptırdım ve o ay hamile kaldım çok şükür... tabi iğneler de maliyetli biraz devlet de ancak heyet raporuyla bir kısmını karşılıyo mutlaka duymuşsundur sen de... bana sorarsan doğum kontrol hapıyla falan zaman kaybedersin hemen iğneli tedaviye başlayın doktorunla konuş bence... inşallah çok beklemezsin hayırlısıyla:9:

canım ben im benim çoook sağol cevabın için.

fatmacım öncelilikle Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün :emir_bebek::emir_bebek: geçen hafta ananem vefat ettiği için giremedim çarşamba kontolüm vardı yumurtama bakıldı ama yumurtalarım 3 tane olmuş 2 si 13mm 1 tanesi 14mm di yeteri kadar büyümemiş bu defa cumartesi tekrar gel inşallah gelişmiş olur dedi bakalım yarın tekrar gidicem bide arada hastalandım bademciklerim şişti ateşlendim iğneleri yiyince kendime geldim biraz şuan iyiyim çok şükür hepinizi ve bebelerini çok öpüyorummmm:8:

canım benim başın sağolsun ananen için üzüldüm:5: hem de geçmiş olsun aman kendine dikkat et inşallah yumoşlar büyüyüp de hamile kalırsan ilaç falan kullanmak zorunda kalma bari... inşallah bu ay emeklerin boşa gitmez canım hadi bakalım gelsin artık şu nazlı bebek daha fazla bekletmesin arkadaşımı:emir_bebek:

cok tsk ederim cnm güzel dileklerin icin..doktorum simdi sadece kese görünür 10 gün sonra gel kalp atısını duyalım dedi. kalp atısı icin 10 günüm var korkuyorum bazı arkadaslar dıs gebelik olmasın sakın dediler. aklıma takıldı simdi ondan korkuyorum ne zor birseymiş bu.

masaltunacım hiç endişe etme inşallah herşey yolundadır ben de senin gibiydim doktora gitmeden önce çok korkuyodum ya dış gebelikse ya kese görünmezse ya kalp atışı olmazsa diye ama çok şükür herşey iyi oldu bebişin uğur getirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın:emir_bebek:

Canım hikayemiz seninle hemen hemen aynı diyebilirim geçmişten okuyabilirsin. Bende 13 yaşımdan beri bu hastalıkla mücadele ediyordum. 2009 evlendim ve artık hiç adet olmamaya bile başlamıştım. Sen şükür ki kendiliğinden hamile kalmışsın. Ben uzun süre tedavilerle uğraştım durdum. Hiççç korunmadık çünkü hastalığımın bilincindeydimmm.(Buradan ve buradaki arkadaşlarımdan çok destek aldım. Özellikle Esma, Fatma ve aklıma gelmeyen diğer dostlarım artık psikolojik olarakta rahatlamıştım. Tabiki önce Allahın daha sonra buradaki destek ve telkinlerin sayesinde... Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun dualarla gittim aşılamaya, dualarla bekledik hep birlikte hcg sonucumu, birlikte ağladık birlikte güldük anlıyacağın buranın yararını çok gördüm sizleri çokkk seviyorum görmesemde duymasamda seslerinizi size minnettarım....:16::16::16::16:)Çok şükür Rabbim yüzümüze güldü de mübarek ramazan ayında hamiş olduğumu öğrendim. ( tabi aşılamadan sonra )Senin bebişte hayırlı uğurlu olsun canım çok dikkat et kendine Rabbim başka uğraşlar vermesin. Kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.....

canım benim çok duygulandım yazdıklarının karşısında sana ve diğer arkadaşlara umut olmak ve moral vermek beni çok mutlu ediyor inşallah sen de fatma gibi tiin gibi bebeğinin sağlıkla kucağına alıp burdan bize güzel haberlerini vereceksin kendine ve oğluşumuza iyi bak canım öpüyorumm:9:

merhaba arkadaşlar ben topiğinizde yeniyim..
bi sorum alıcak..
benimde yumurtlamada problem var..
yumurtalklarım tembelmiş..
bi nevi pko yani..
ama bende pkonun hiçbir belirtisi yok..
kıllanma fazla kilo adet düzensizliği vs vs..
geçen ay klmen kllandım ama yumurtam isteilen büyüklüğe ulaşmadan sönmeye başlamış..
ben nsıl pkoluyum yaa aklım almıyorrr.
pkonun en büyük belirtisi olan kılanma adet düzensizliği flan yok bende 169cm boyum 59 kiloyum..
eğer bu pko ise nsıl bi pko???

çatlama iğnesi olduktan sonra hamile kalmama ihtimali varmı kıslar yaa.

tabiki var canım malesef... çatlatma iğnesi hamile kalma şansını artıran bişey sadece hem çatlama zamanı tahmin edildiği için doğru zamanda ilişki oluyo hem de düşük riskini azaltıyo bebeğin tutunmasına yardım ediyo...

merhaba arkadaşlar ben topiğinizde yeniyim..
bi sorum alıcak..
benimde yumurtlamada problem var..
yumurtalklarım tembelmiş..
bi nevi pko yani..
ama bende pkonun hiçbir belirtisi yok..
kıllanma fazla kilo adet düzensizliği vs vs..
geçen ay klmen kllandım ama yumurtam isteilen büyüklüğe ulaşmadan sönmeye başlamış..
ben nsıl pkoluyum yaa aklım almıyorrr.
pkonun en büyük belirtisi olan kılanma adet düzensizliği flan yok bende 169cm boyum 59 kiloyum..
eğer bu pko ise nsıl bi pko???

canım aramıza hoşgeldin... malesef yumurta tembelliği pko demek zaten ve biliyosun pko bazı kişilerde tıpkı sende olduğu gibi hiç belirti göstermez bende de kıllanma yok kilo da evlendikten ve çocuk doğurduktan sonra oldu önce yoktu sadece adet düzensizliği vardı... inşallah tedavin başarılı bir şekilde sonuçlanır ve hamile kalabilirsin canım:49:

açıklaman için teşekkür ederm arkadaşım.
doktr adetinin 3. günü gel iğne tedavisine başlayalım demişti.
seniin yazdklarını okuyana kadar pek niyetim yoktu gitmeyeaçıkcası.
çünkü biz fikri kafamıza yerleşince hemendoktora gittik..
ve bu tam anlamıyla 2. denememiz..
biraz daha ekleyip kndi haline bırakmaktı niyetim..
belki kendiliğinden olur diyordum ama fikrim değişti.. adet olursam (ki inşallah olmam da bebiş olur) 3. gün gidcem..

hiç beklemiyordum ama dünkü kontrolde yumurtamın 14mm den 22mm'e çıktığını gördüm:46: yarın 2. aşılamam var dua edin kızlar bana bu defa çok heyecanlıyım:18::18:

hiç beklemiyordum ama dünkü kontrolde yumurtamın 14mm den 22mm'e çıktığını gördüm:46: yarın 2. aşılamam var dua edin kızlar bana bu defa çok heyecanlıyım:18::18:

maşallah maşallah süper olmuş valla canım... Allah yardımcın olsun inşallah bu sefer olur dualarım seninle özlemcim:49:

özlemcim hayırlısı olsun inşallahhh.. bnde dün yumoşları verdim :21::21: 14 tane yumoştan 12 tanesi cok sağlıklı maşallahhh döllenmesini beklicez hemn yarın ararız dediler bakalım bugün bekliorummm tel elimde asırı bi heycanla büyük bi ihtimalle çarsambaya tranfer olurmuşş allahımmmm emeklerimi boşa cıkarmasınnnn bu ay bnm ayım olsunnn İNŞALLAHHHHHHHHHH..... dualarınızı eksik etmeyin dilinizden gcen her duanın bir ucunda bana yer verin nolllluuuuuuurrrrr...:54:

özlemcim hayırlısı olsun inşallahhh.. bnde dün yumoşları verdim :21::21: 14 tane yumoştan 12 tanesi cok sağlıklı maşallahhh döllenmesini beklicez hemn yarın ararız dediler bakalım bugün bekliorummm tel elimde asırı bi heycanla büyük bi ihtimalle çarsambaya tranfer olurmuşş allahımmmm emeklerimi boşa cıkarmasınnnn bu ay bnm ayım olsunnn İNŞALLAHHHHHHHHHH..... dualarınızı eksik etmeyin dilinizden gcen her duanın bir ucunda bana yer verin nolllluuuuuuurrrrr...:54:

Allahıımm inşallahh emeklerimizi boşa çıkarmaz gerçekten..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

tabiki var canım malesef... çatlatma iğnesi hamile kalma şansını artıran bişey sadece hem çatlama zamanı tahmin edildiği için doğru zamanda ilişki oluyo hem de düşük riskini azaltıyo bebeğin tutunmasına yardım ediyo...

demek düşük riskini azaltıyor çok mutlu oldum ya.ilk hamile kaldığımda kanamalı düşük yaptım 4haftalık felandı.inşallah bu iğne syesinde yapmam düşük.ama çatlama iğnesinin düşükle alakasını anlamadım.kızlar inşalllaaaaaaaaaah yarın güzel haber alırım.yumoş kontrolüm var.büyümüşlerdir inşallahh.peki nezaman çatlama iğnesi vuruluyor kıslarrr

ayyy canım gerçekten çok heyecanlı Allah yüzünü güldürsün inşallah...

demek düşük riskini azaltıyor çok mutlu oldum ya.ilk hamile kaldığımda kanamalı düşük yaptım 4haftalık felandı.inşallah bu iğne syesinde yapmam düşük.ama çatlama iğnesinin düşükle alakasını anlamadım.kızlar inşalllaaaaaaaaaah yarın güzel haber alırım.yumoş kontrolüm var.büyümüşlerdir inşallahh.peki nezaman çatlama iğnesi vuruluyor kıslarrr

eğer yumoşlar büyümüşse çatlatma iğneni hemen yaparlar canım ve ilişki günleri başlar:) valla düşük riskini azalttığını doktorum bana söylemişti çok güvenirim doktoruma o ne dese doğrudur yani... galiba çatlatma iğnesi gebelik hormonu içerdiği için bebek olunca daha sağlam tutunuyo canım:49:

Back