- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.161
canım benım geçmiş olsun sakın ihmal etme bunnu bende duymuştum ihmale gelmez sakın ha doktorunun dedıklerını harfıyen uygula duanıda eksık etme canım optum
kaynananlara söylememekle iyi yapmışsın canım inşallah dediğin gibi olur güzel haberlerini bekliyoruz
sayfada sorun oluşmuştu msjına cvp veremedim bu sebeple....
bnm pko tek tarafta oluyor en geç 35 çok istisna 40 günde regl oluyorum ..bazen hiçsorunsuz oluyor döngülerimm..kilo ve kıllanma sorunum yok..yumurtluyorumda daha önceki takiplerimde gözlendi ama 2.5 seneyi geçkindir bekliyorum....
Senin durumun benden çok çok iyiymiş canım sonuç olarak 35-40 günde de olsa regl olabilmen iyiye işaret eeee kilo fazlanda yok ne güzel yumurtluyormuşsunda bak çok sevindim senin adına inşallah en kısa zaman da burdan hamiş haberlerini alırız.Senin iyi bir folükül takibi yaptırıp, ardından çatlatıcı iğneyle denemeler yapman lazım tabi bu işlemleri yaptırmadan önce mutlaka hormon tetkiki en önemlisi hsg ( rahim filmi ) çektir inan öyle bahsedildiği gibi korkunç acılar veren bir işlem değil anestezi almadan yaptırdım hiç acı falan da hissetmedim bunu ne için söylüyorum.Gebe kalman için tüplerin açıklığı çok önemli bunun için, olmazsa aşılama denersin tabi eşinde bir problem yoksaaa asla vazgeçme aşılamaya sonuna kadar devam et. Haaa eşinde de sorun çıkarsa en son çare olarak tüp bebek düşün İnşallah bebişine kavuşursunn....:79::80:
saol cnm .....
hsg çekildim sorun yok.kan tahlilllerimde normal....
eşim varikosel ameliyatı oldu...ileri hızlıda az sorun vardı...bu hafta tekrar test vercek...gerçi doktor hamile kalabilir eşin ama pkoluymuş diyerek ameliyat olursan iyi olur diyerek ameliyat etti ..bakalım bu ay başlıyorum doktor takiplerine....inşallah herşey yolunda gider..3 seneye yaklaştım sayılır....
bayanlar günaydın mahrum kardeş nurunda söylediği gibi sakın umudunu yitirme gün doğmadan neler doğar
evet canım ama fazla heyecanlanmamaya çalışıyorum :78:esma bu topiği iyiki açmışsın sizlerden öğrendiğim çok şey oldu belkide bu kadar kolay kabullenemezdim bu durumuözlem hadi bakalım heyecan dorukta geriye doğru sayıyoruz inşallah yüzün güler canım
nurnurca sen de iyisin maşallah allah bozmasın bebişini de kalp atışlarını da görmüşsün çok sevindim senin adına inşallah böyle sağlıkla devam edersin:)
fatmacım tiincim sizler de iyisinizdir inşallahTiin mutlu sona doğru hızla yaklaşıyor Umarım kızlar annelerini üzmüyolardır bu son haftalarında ... Fatmacım senin oğlan da yaramazlık yapmıyo dimi
Gulumcüm senin tüp bebek tedavisi de hayırlı olsun canım inşallah emekler boşa gitmez bir bebek de senin karnına konar:)
mahrum elegance sizler nasılsınız nasıl gidiyor tedavi süreçleri allahım sizleri de çok beklemeden bebeişlerine kavuştursun
slm canım benım ben bugun basladım tup bebege hrseyde bır hayır var ben adetı ılac ıcmeden olamıyordum ramazanın 15gunu adet olmustum kendılıgınden 2gun surdu bu hafta cuma oylesıne gorusmek sorularımı sormak ıcın pazartesıye randevu aldım pazartesı uyandıgımda gece adet olmustum tabı sok sok sok oldum neyse dr a gıdınce sorarım dedım gıttım sorularımı sordum kan pıhtılasması ıcın ıgne verdı bunu sureklı kullanacaksın dedı koca bır poset ıgne yazdı ve bugun baslıyoruz tup bebege dedı oyle canım ne olur ALLAH RIZASI ICIN DUA EDIN bu kez sevncten aglayım rabbım bana ve herkese tattırsın cok zor canım ya allah emeklerımızı bosa cıkarmasın sana da cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın canım arkadasım
özlem hadi bakalım heyecan dorukta geriye doğru sayıyoruz inşallah yüzün güler canım
nurnurca sen de iyisin maşallah Allah bozmasın bebişini de kalp atışlarını da görmüşsün çok sevindim senin adına inşallah böyle sağlıkla devam edersin:)
fatmacım tiincim sizler de iyisinizdir inşallahtiin mutlu sona doğru hızla yaklaşıyor umarım kızlar annelerini üzmüyolardır bu son haftalarında ... fatmacım senin oğlan da yaramazlık yapmıyo dimi
gulumcüm senin tüp bebek tedavisi de hayırlı olsun canım inşallah emekler boşa gitmez bir bebek de senin karnına konar:)
mahrum elegance sizler nasılsınız nasıl gidiyor tedavi süreçleri Allahım sizleri de çok beklemeden bebeişlerine kavuştursun
evet canım ama fazla heyecanlanmamaya çalışıyorum :78:esma bu topiği iyiki açmışsın sizlerden öğrendiğim çok şey oldu belkide bu kadar kolay kabullenemezdim bu durumuYa benim kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyor göğüslerimdede ağrı var bide sindirim problemim oldu adetmi olucam acaba :26:
inşşallah canım öyle olmuştur inanın sürekli hepiniz dualarımdasınız sen tiin nurnurca gibi bekleyenler hayılısıyla kucağınıza alın sağlıklı hayırlı uzun ömürler geçirin esmaa zaten umudum oldun senin yerin çok başka Allahım oğlunla ve eşinle güzel hayılı bir ömür geçirmek nasip etsin benim gibi ne kadar evlat isteyen varsa Rabbim mahrum bırakmasın inşallahozlemcım bunlar ii şeye işaret sankı allahım inşş sıra sendedır bun tutunmuştur bebegın merakla ve duayla beklıorum vallacanım benım kendını kasma optum
evet canım ama fazla heyecanlanmamaya çalışıyorum :78:esma bu topiği iyiki açmışsın sizlerden öğrendiğim çok şey oldu belkide bu kadar kolay kabullenemezdim bu durumuYa benim kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyor göğüslerimdede ağrı var bide sindirim problemim oldu adetmi olucam acaba :26:
topıgımızn baş anası:90::90::90: çok iiyim canım şukurler olsun bugun tıroıt sonuçlarımı aldım normale donmuş şukurler olsun ogluşum çok yaramaz teyzesı çok hareketlı maşallahartık gozle gorebılıorum hareketlrını karnımda kuzum benım once tiin sonra ben sonra nurnurca doguma yaklasıoruz belkıde sonra ozlem ayyy inşallah allahım dıger yenı arkadslrımıza şans getırır bu topık:87::87::87:dogunkan beyı ve senı opurum canım esma kız face dekı fotolarmı gordunmu cok mu kılo almışım herkes ole dıo amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?