- Konu Sahibi esmaaa0202
-
Sevgili esmaa ve diğer tüm arkadaşlarım dün son kontrollerim yapıldı. 17 -12mm iki tane yumurta oluşmuş.Dün akşam saat 7 gibi pregnyl vuruldum.Doktorum ''Yarında 8 gibi burda olun erkenden sperm verin daha sonra aşılama yapacağım'' dedi. Benim kafama takılan şey benim bildiğim 18-20 mm olduktan sonra çatlam iğnesi yapılıyordu.Sanki benim ki biraz erken oldu. Neyse daha fazla kafa yormayayım en iyisi Rabbim hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlı haberlerle dönerimAllaha emanet olun
rabbim inşallah sana hayırlı sağlıklı eli yüzü düzgün bir evlat nasip etsin bide tiin gibi ikiz oluyormuşsevgili esmaa ve diğer tüm arkadaşlarım dün son kontrollerim yapıldı. 17 -12mm iki tane yumurta oluşmuş.dün akşam saat 7 gibi pregnyl vuruldum.doktorum ''yarında 8 gibi burda olun erkenden sperm verin daha sonra aşılama yapacağım'' dedi. Benim kafama takılan şey benim bildiğim 18-20 mm olduktan sonra çatlam iğnesi yapılıyordu.sanki benim ki biraz erken oldu. Neyse daha fazla kafa yormayayım en iyisi rabbim hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlı haberlerle dönerimAllaha emanet olun
Merhaba arkadaşlar aşılamamı oldum.Rabbim hayırlısını versin inşallah 3 ağustosta 2 gün evde dinlendim. Bugün işe başladım.Esma,Fatma,Özlem ismini sayamadığım bütün arkadaşlar herşey için çok teşeşkür ederim. 17 ağustosta sonuç belli olacak dualarınızı eksik etmeyin..
Merhaba arkadaşlar aşılamamı oldum.Rabbim hayırlısını versin inşallah 3 ağustosta 2 gün evde dinlendim. Bugün işe başladım.Esma,Fatma,Özlem ismini sayamadığım bütün arkadaşlar herşey için çok teşeşkür ederim. 17 ağustosta sonuç belli olacak dualarınızı eksik etmeyin..
Çok teşekkür ederim arkadaşlar ilginizden, alakanızdan, herşeyimsiniz dediklerinizi dikkate alacağım inşallah hayırlı sonuçlar alarım sizleri seviyorum
slm arkadaslar bugun kontrole gittim.nst ye aldi beni sonra dedi sancilarin cok artmis ben bir telaslandim sormayin.cunku daha 31 haftalik.ama sancilarin artti farkindayim bunun.kilolarida ii normal 1.bucuk kilodalar ikiside suan.ins zamanini beklerler dua edin
inşallah allahın izniyle bi problem olmaz normal olarak zamanında sağlıklı bi şekilde yaparsın canım doğumunu canım
inşallah allahın izniyle bi problem olmaz normal olarak zamanında sağlıklı bi şekilde yaparsın canım doğumunu canım
fatma napiyosun cnm.nasil gidio hamilelik. bak uyarayim seni catlaklar icin simdiden krem yada yag sur doktordan iste.birde kabiz olma sakin cok fena basur falan oluyo.opuyorum cnm
tiin cim sen alışverşine ne zaman başladın daha dogrusu başladınmı ben 18.haftann içindeım pzrtesı 19 hafta olacakalışverışe erken dımı daha canım çok istıo almak ama erken dıe bişi almadım ama indirıme falan bişler gırerse kaçırmam alırım bugun nasılsın sancıların azaldımı canım
canım sende ankarada yaşıosun galıba hangı hastaneye hangı doktora gıdıosun bende ankaradım da onun için sordum:)
ben gec yaptim ya alisverisi.daha nerdeyse yeni bitti sayilir besikleri da daha almadim ama artik haftaya falan onuda aliriz heralde.ama hepsini ayni zamanda almadim.her carsiya ciktigimizda biseyler aldik sende oyle yapabilirsin canin cok istiorsa biseylr al hastane cikisidir faln insan heveslenior tabi cnmbnm al al biraz biraz :) sancilar biraz azaldi ilacin etkisi galiba cok sukur daha iim. opuyorum cnm
Evet canım Ankara da yaşıyorum.Canım ben gürgan kliniğe gidiyorum duymuşsundur.Prof.Dr. Timur GÜRGAN aslında Hacettepenin doktoru ben özeline gidiyorum.Sen nereye gidiyorsun.Nerde oturuyosun tabi özel değilse...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?