Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

ins hakkinda hayirlsi olur.goreceksin o cift cizgiyi ins sen elinden geleni yap gerisi gelecektir .dua et bol bol da.opuyorum cnm

bugün çatlatma iğnemi vuruldumm inşallahhh tutarr bakalım Allah ın izniyle inşallah :) Allah oğluna sağlık sıhhat versin uzun ömürlü olsun inşallahhh yürür caınm yürür geç olsun güç olmasın maşallah zaman çabucak geçer gün içinde hele çalışırkenn o yüzden hiç takma bi bakmışsın hemencecik akşam oluverir oğluşuna kavuşursunnn :)) inşallah bizimde yavrularımız olurrr :)

slmm aradan bayaa bi zaman geçmiş ama yazın senin gibi durumda olanlara ve hala anne olamayanlara umut oluyor.okurken ağladımbende tedavi görüyorum olmuyor olmuyor ama inşallah bi gün bende bu duyguyu yaşayacağım çünkü hissediyorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin kimseyi böle sınamasın.sana eşinle çocuğunla ömür boyu mutluluklar diliyorum.

tabiki bir gün sen de bu duyguyu yaşayacaksın yeter ki umudunu kaybetme er ya da geç olacak buna inan inşallah çok beklemeden olur...
ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ahsncim senin de bir gün bizlerle güzel haberlerini paylaşacağına inanıyorum:)

merhaba arkadaşlar ben de polikistikoverliyim ve 2-3 ayda bir adet görebiliyorum.haliyle yumurtlama günümü hesaplamak gibi bir şansım yok.adet söktürücü kullanıcam bu ilaçlar da sonuçta yumurta oluşumu sağlıyor bu esnada ovulasyon testi kullansam acaba faydası olur mu?adet görmek için ilaç kullanırken hamile kalan var mı?

merhaba arkadaslar banada mart ayında polıkistik over teshısı kondu 2 bebebıgımı ısterken doktor bana senın cocugun olmaz dedı ve ben pkonun ne oldugunu dahı bılmıyordum burdan arastırdım ogrendım ve gecelerce uyku uyuyamadım oglumun bır kardesı olmayacak dıye sonra ozeldekı doktoruma gıttım tahlıllerımı gosterdım vajınal muayne ettı ve anlattı tedavı ıstemedıgı soledım sadece bana dıaformın verdı 850 mg bunu kullandım ve ben hıc ummadım anda hamıle kaldım çok şükür RABBİME 9 haftalık hamıleyım mucızem bana 2 ay sonra geldı pkoyu ogrendkten sonra sımdı senın cocugun olamaz dıyen doktorun karsısına cıkmak ıstıyorum ALLAHım kımseye aratmasın ıstediginiz zamanda bebeişleriniz konsun göbişlerinize ama lütfen kafanıza takmayın gercekten dıyorum hıc dusunmedıgınız anda gelıyor bebeıslerımız burda bı cok arkadas yazmıstı hıkayesını bende yazdım sızlere umit olsun diye cunku ben her hamıle hbrını aldıgımda dahada ümitleniyordum rabbim herşeyi gönlünüze göre versin duaları sizlerle

Canım bence direk doktora gidip yumurta tabiki yaptırırsan daha iyi bende senin durumundayım doktora gidiyorum bende ilaçsız hiç adet göremiyorum tabi haliyle ne adet günü ne yumurtlama günü hesaplamak mümkün olmuyor ben bir kaç arkadaşdan duydum canım fartutala başlayım adet göremeden hamile haberi duyan birçok kişi var...

nur_nurca umut oldu yazdıkların:)aşılama yaptırdım olmadı.2.aşılamaya kadar 1ay ara verdik o 1aylık aradada farlutal kullanıp şansımı denemek istedim.umarım olur hayırlısıyla... :)

inşallah canım çok sağol benimde umudum var ama umudum ne zaman gerçekleşir allah bilir bu gittiğim 4.doktorum umarım sonuncu olur.allah kimseye aratmasın okadar zor ki.seninde dediğin gibi birgün bende hamile olduğumu öğrenince bende mutluluğumu burda paylaşıcam...buraya yazıcam.hayalim rüyalarım gerçekleştiğinde..inşallah senin gibi herkese örnek olabilirim..

canım nur-nurcaya katılıyorum doktorsuz olmaz malesef eğer ara verdiysen çok fazla düşünme çocuk fikrini inşallah ara vermek iyi gelir bakarsın kendi kendine hamile kalmışsın ovulasyon testi falan aman hep stres yaratan şeyler boşver kafan rahat olsun tedavine dinlenmiş ve moralli bir şekilde başla:)

kesinlikle haklısın moral,moral,moral...kafama o kadar takıyorumki...bunu takmamayı başarmam gerekiyor önce :)

canım senn adına cok sevındım inşallah o ymurta sana bı melek olarak döner bol bol dua et olurmu bu hayır mubarek gunlerı degerlendır canım

nur_nurca umut oldu yazdıkların:)aşılama yaptırdım olmadı.2.aşılamaya kadar 1ay ara verdik o 1aylık aradada farlutal kullanıp şansımı denemek istedim.umarım olur hayırlısıyla... :)

hiiiç umudunu yıtırme canım burdakı arkadaslarla hemen hemen hepımız aynı şeylerı yaşadık yaşıorruz ben de 1. aşılamada olmamiştı 1 ay ara verdık umudum yoktu 2. aşılamada ama bı baktımkı 2.aşılamam tutmuş 1 yumurtayla çok dua ettım meryem suresını de okumanızı tavsıye ederım kızlar ben o ay çok okumuştum rabbım sızın de göbüşünuzu doldursun inş

slm canım ya şu etıket mı dıosunuz bılmıorumda:26: ismını nasıl yapıosunuz onu ya bende bebegıme yapmak istıorum bugun 18. haftadaım

canım senn adına cok sevındım inşallah o ymurta sana bı melek olarak döner bol bol dua et olurmu bu hayır mubarek gunlerı degerlendır canım

çok saolasın canım Allah razı olsun :)) inşallahh gelir bu b ay bebeğimm :) hep dua ediyorum canım zaten heppp :) hepimiz için ....

Ne yaptım ki canım benim hakkında hayırlısı olsun.Sen yeter ki umudunu kaybetme herşey olacağına varır.

Sevgili esmaa ve diğer tüm arkadaşlarım dün son kontrollerim yapıldı. 17 -12mm iki tane yumurta oluşmuş.Dün akşam saat 7 gibi pregnyl vuruldum.Doktorum ''Yarında 8 gibi burda olun erkenden sperm verin daha sonra aşılama yapacağım'' dedi. Benim kafama takılan şey benim bildiğim 18-20 mm olduktan sonra çatlam iğnesi yapılıyordu.Sanki benim ki biraz erken oldu. Neyse daha fazla kafa yormayayım en iyisi Rabbim hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin inşallah hayırlı haberlerle dönerim Allaha emanet olun

ayyy çok heyecanlı senı cok ii anlıorum canım inşallah 2 hafta sonra guzel haberlerle donersın bıze senn için dua edıcem bugun inşallah tutar bebegın.canım benımkıde 17.5 18 ıken yaptım catlatma ignesını buyuk olunca verımlı olmuo yumurta hayırlı haberlerını beklıoruzzzz

Arkadaşım aklıma takılan birşey daha var 36 saat için de aşılama olması lazım fakat benim 36 saati geçiyor sabah 8 de orda olsam 38 saat olmuş oluyor aşılamayı 10 gibi yaparız dediler 40 saat falan olacask yaa ben dün akşam 7 de pregnyl vuruldum ne yapacağım ben şimdi kafam karıştı

canım o o kadar onemlı dıl erken cagırıolar cunku eşınden spremı alıp yıkayıp hazırlamalrı lazım benı sabah 11 gıbı cagırdılar taa 15:00 da oldu aşılamam merak etme bişi olmaz sen içini ferah tut hergun dua et aşılaman olurkende oku içinde ayetel kursi oku mesela ben okumuştum bılmıosanda dua et rabbım yannda olsun ve aşılamadan sonra pak kafana takmamaya calış ben hamıle kaldıgım ay adet gunlerımdekı gıbı sancılarım oldu test yaptım 1 hafta sonra negatıf çıktı bole şeyler yapma cok uzmuştu benı sadece dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…