• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

merhaba cnm.anlasilan cok sIkIntIdasIn.ama unutma sunu her kisin ardindan bahar gelir uzulme her seyde bir hayir vardir.belliki allah senden kendin icicn dua etmeni istiyor.sunu da soyleyeyeim sana benmde aynisi olmustu yani 13 mm de kalmisti bende catlatma ignesi olmadim doktor yapmadi bu ay hamile kalman biraz zor dedi allaha cok sukur ki doktorun dedigi degil allahin dedigi oldu bu yuzden her sey kismet belli olmaz dua et ve edelim ins mevlam gorelim neyler[/QUOTE]

teşekkürler canım ilgin için...
evet canım sıkıntıdayım psikolojik olarak..Allah a dua etmekten başka bişi gelmiyor canım zaten elimden :(( hayırlısıyla çıkıcaz inşallahh bu çıkmazdan...hakkımda Allah tan hayırlısı inşallah hepimizin daha doğrusu :)

yaa zaten biz ne kadar uğraşsakta Allah ne zaman derse o zaman olur onu biliyorum ama iştee yinede düşünmeden bişi yapmadan duramıyorumm...CAnım senin adına çok sevindim bu arada Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..darısı bana ve isteyen herkesin başına inşallah:)

Son düzenleme:
ayyy çok enteresan bişi oldu...şimdi doktordan geldim...geçen ay menogon kullanmıştım ama en büyüğü 13mm olmuştu büyümemişti yani..bu ay da doktor menogon vermişti ama alamadım 3 doz vermişti..nyse bnde son dk klomen alıp başlamıştımmmmm iyikişde başlamışımm baksanıza 17mm lik yumurtam varr :D:D:D:D::D:D:D::D

veee otrivelle çatlatma iğnesi verdi c.tesi vurdurcammm sonra 36 saat içinde ilişki dediii...y çok şaşkınımmm ilk defa çatlatma iğnei olcamm ve ilk defa bu kadar büyük yumurtam varr Allah ıma çok şükürrr doktor kesinlikle strestenn uzak olduğun için dedi doktor..ayy işte böyle :))

ayyy çok enteresan bişi oldu...şimdi doktordan geldim...geçen ay menogon kullanmıştım ama en büyüğü 13mm olmuştu büyümemişti yani..bu ay da doktor menogon vermişti ama alamadım 3 doz vermişti..nyse bnde son dk klomen alıp başlamıştımmmmm iyikişde başlamışımm baksanıza 17mm lik yumurtam varr :D:D:D:D::D:D:D::D

veee otrivelle çatlatma iğnesi verdi c.tesi vurdurcammm sonra 36 saat içinde ilişki dediii...y çok şaşkınımmm ilk defa çatlatma iğnei olcamm ve ilk defa bu kadar büyük yumurtam varr Allah ıma çok şükürrr doktor kesinlikle strestenn uzak olduğun için dedi doktor..ayy işte böyle :))

cok cok sevindim senin adina allah o yumurtayi bebek eylesin ins :)

kızlar progesteron sonucum cıktı 0,46 :37:
:1: ay sinirim bozuldu sonucumu dün aldım işyerinde kızlarla konuşuyorduk gülerek dedimki yumurta problemim var
abla dediğim aynı oda içinde çalıştığımız insan dalga geçti benimle o kadar içimi yakarcasına konuştuki çok canım yandı Allahım sen büyüksün dedim içimden bugünde o gitti doktora adet olamıyor diye myom çıkmış ondada
Allahım kimsenin ettiğini yanına bırakmıyor söyleyince myom olduğunu öyle bir baktımki gözlerine anladı ne demek istediğimi halaada arada dik dik bakıyorum bugün gözlerine :61:

:1: ay sinirim bozuldu sonucumu dün aldım işyerinde kızlarla konuşuyorduk gülerek dedimki yumurta problemim var
abla dediğim aynı oda içinde çalıştığımız insan dalga geçti benimle o kadar içimi yakarcasına konuştuki çok canım yandı Allahım sen büyüksün dedim içimden bugünde o gitti doktora adet olamıyor diye myom çıkmış ondada
Allahım kimsenin ettiğini yanına bırakmıyor söyleyince myom olduğunu öyle bir baktımki gözlerine anladı ne demek istediğimi halaada arada dik dik bakıyorum bugün gözlerine :61:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallahh tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimizle dolar göbüşlerimiz :)9

valla alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste..diye boşa dememişler gülme komşuna gelir başına da var bide :)

Allah herkese şifa versinn ve böyle patavatsız insanlarıda ıslah etsin :)

canım hakkında hayırlısı olsun inşallahh tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimizle dolar göbüşlerimiz :)9

valla alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste..diye boşa dememişler gülme komşuna gelir başına da var bide :)

allah herkese şifa versinn ve böyle patavatsız insanlarıda ıslah etsin :)

amin inşallah canım biliyorum olacak dua birazda sabır gerekli :40:

evt aynisi banada oldu ozlemcim.eltim sagolsun bendeayni seyi yapti bana bendeki hata onla paylastigim icin.bana olmuyomu cocuk yani yasiniz falan gecmeden olsaydi falan die dalga gecti.hic bisey demedim boyle zamanlarda sabretmek karsilik vermemek gerekio bu konuda defalarca tecrube edindim.eltimin cocugu var ama simdi bi daha olsun istior ama olmuyormus tedavi oluyor bunun icin.sevinmedim onun bu durumuna kimsenin kotu durumuna sevincek kadar karaktersiz degilim.sonucta bende ayni seyi yasadim allah kimseyi dardaa birakmasin

evt aynisi banada oldu ozlemcim.eltim sagolsun bendeayni seyi yapti bana bendeki hata onla paylastigim icin.bana olmuyomu cocuk yani yasiniz falan gecmeden olsaydi falan die dalga gecti.hic bisey demedim boyle zamanlarda sabretmek karsilik vermemek gerekio bu konuda defalarca tecrube edindim.eltimin cocugu var ama simdi bi daha olsun istior ama olmuyormus tedavi oluyor bunun icin.sevinmedim onun bu durumuna kimsenin kotu durumuna sevincek kadar karaktersiz degilim.sonucta bende ayni seyi yasadim allah kimseyi dardaa birakmasin

amin canım gerçekten rabbim kimseyi darda bırakmasın nasılda faydalanabiliyorlar böyle durumlardan gerçekten bende hatayı kendimde gördüm senin gibi paylaştığım için rabbim akıl fikir versin ne diyim daha. Iyiki bu topik var yoksa çok bunalırdım

canım başına gelen olumsuz olaylar gerçekten can sıkıcı ama hepimizin hayatında dönem dönem böyle sıkıntılar oluyor...
ama yumurtanın büyümesine çooook sevindim inşallah bu güzel olayla hayatındaki olumsuzluklar tek tek düzelir canım ayrıca çatlatma iğnesinden sonra da stres yapma acaba hamile kaldımmı olacakmı olmayacakmı diye... ben hiç düşünmemiştim.. ayrıca ilişkiyi de bir görev gibi yerine getirme yani canınız istesin biraz anladın sen onu:34:
ilişkiden sonra da bir süre kalkmasan iyi olur bana öyle demişlerdi yarım saat yat falan dediler ama ben sıkıldım 5-10 dk kadar yattım sadece:)
rabbim ol derse hiçbir şey zaten engel olamaz bebişin gelmesine de ben yine de sana bildiklerimi ve uyguladıklarımı anlatmak istedim:49:

hepimizin çevresinde malesef böyle insanlar kimisi bilerek can acıtmak için yapıyo kimisi de ne dediğini bilmeden boş boş konuşuyo işte karşımdaki insan alınırmı kırılırmı düşünmüyolar ama her yapılanın bir karşılığı vardır er yada geç Allahın adaletini görüyoruz çok şükür...
sonucun hakkında doktor ne dedi özlemcim nasıl bir tedavi yapacak... adım adım bebişe ilerliyosun hadi bakalım hayırlısı

hepimizin çevresinde malesef böyle insanlar kimisi bilerek can acıtmak için yapıyo kimisi de ne dediğini bilmeden boş boş konuşuyo işte karşımdaki insan alınırmı kırılırmı düşünmüyolar ama her yapılanın bir karşılığı vardır er yada geç allahın adaletini görüyoruz çok şükür...
Sonucun hakkında doktor ne dedi özlemcim nasıl bir tedavi yapacak... Adım adım bebişe ilerliyosun hadi bakalım hayırlısı

dün görüştüm doktorumla eşimin sprem testi sonucuda çıkacak yarın onuda aldıktan sonra adetin birinci günü gel başlayalım artık dedi.gerçekten dediğin gibi adım adım yaklaşıyorum arada böyle insanlarda çıkmasa diycem ama bunlarda benim biraz daha güçlü dayanıklı olmamı sağlıyorlar:1:

dün görüştüm doktorumla eşimin sprem testi sonucuda çıkacak yarın onuda aldıktan sonra adetin birinci günü gel başlayalım artık dedi.gerçekten dediğin gibi adım adım yaklaşıyorum arada böyle insanlarda çıkmasa diycem ama bunlarda benim biraz daha güçlü dayanıklı olmamı sağlıyorlar:1:

ay anacım ben senin bu doktoru çok beğendim işini bilen bir doktora benziyo bak içime doğdu senin hamile haberini almamıza da az kaldı inşallah hislerimde yanılmam hayırlısı olsun canım çok öpüyorum seni

ay anacım ben senin bu doktoru çok beğendim işini bilen bir doktora benziyo bak içime doğdu senin hamile haberini almamıza da az kaldı inşallah hislerimde yanılmam hayırlısı olsun canım çok öpüyorum seni
doktor konusunda iyi bi karar verdim bu defa o benim hem psikoloğum hem jinekoloğum :1:
Bende çok öptüm canım

doktor konusunda iyi bi karar verdim bu defa o benim hem psikoloğum hem jinekoloğum :1:
Bende çok öptüm canım

Neden bu eltiler biz çocuk istediğimiz anda tekrar çocuk isterler anlayamıyorum:)))

mrb.nasilsin.yok benmkisi tup bebek degil tedavi ile oldu igne tedavisi ile.evt insan boyle bi durumda sasip kaliyor.allahtan baskasida care olmuyor.tedavini ol dua et bizde ederiz ins.umudunu hic bi zaman yitirme allaha sigindigin muddetce o yardimini esrgemeyecektir.ins allah sanada nasip etsin en kisa zamanda cnm.

canım ya allah razı olsun agustosta baslayacam tup bebege kayınvalıdemler falan bılmeyecek onlarda memleketteyken yaptırmam lazım cok korkuyorum ya olmazsa dıye ınanamıyorum yanı bende ıdrarda cıft cızgıyı gorurmuyum:3:dıye ınsaallah ya allahım ne olursun saglıklı sıhhatlı hayırlı evlat herkese banada

canım başına gelen olumsuz olaylar gerçekten can sıkıcı ama hepimizin hayatında dönem dönem böyle sıkıntılar oluyor...
ama yumurtanın büyümesine çooook sevindim inşallah bu güzel olayla hayatındaki olumsuzluklar tek tek düzelir canım ayrıca çatlatma iğnesinden sonra da stres yapma acaba hamile kaldımmı olacakmı olmayacakmı diye... ben hiç düşünmemiştim.. ayrıca ilişkiyi de bir görev gibi yerine getirme yani canınız istesin biraz anladın sen onu:34:
ilişkiden sonra da bir süre kalkmasan iyi olur bana öyle demişlerdi yarım saat yat falan dediler ama ben sıkıldım 5-10 dk kadar yattım sadece:)
rabbim ol derse hiçbir şey zaten engel olamaz bebişin gelmesine de ben yine de sana bildiklerimi ve uyguladıklarımı anlatmak istedim:49:

çok teşekkür ederim canımm benim :) evet malesef sıkıntılı günlerdeyiz ama bu haber bana çok ii geldi..inşallahh oluşan tek yumurtam bana bebeğimi getirir Allah ın izniylee :)) yok sakin olmaya çalışıcamm..zaten görev gibi asla yapamayızz yapamadık da öncesinden tecrübe :D ben artık ormantik bir düzen kurmayı planlıyorumm sonrasında olur inşallh..bnde kalkmayı düşünmüyordum yatacamm ayaklarımıda duvara dayıcam :D amann bunlar fasa fisoo Allah ım ne zaman nasip ederseee o zamn olur inşallah :))

çok teşekkürler canım tekrardan...sen nasılsın??

çok teşekkür ederim canımm benim :) evet malesef sıkıntılı günlerdeyiz ama bu haber bana çok ii geldi..inşallahh oluşan tek yumurtam bana bebeğimi getirir Allah ın izniylee :)) yok sakin olmaya çalışıcamm..zaten görev gibi asla yapamayızz yapamadık da öncesinden tecrübe :D ben artık ormantik bir düzen kurmayı planlıyorumm sonrasında olur inşallh..bnde kalkmayı düşünmüyordum yatacamm ayaklarımıda duvara dayıcam :D amann bunlar fasa fisoo Allah ım ne zaman nasip ederseee o zamn olur inşallah :))

çok teşekkürler canım tekrardan...sen nasılsın??

:) iyi düşünmüşsün canım hadi bakalım haktan hayırlısı:))
ben de iyiym işte oğluşumla uğraşıp duruyorum 11 aylık oldu artık daha yürümeye başlamadı ama yürümesi de yakındırNazar büyüdükçe daha çok bana bağlanmaya başladı beni hep yanında istiyo ben de okullar açılınca nasıl bırakıp gitcem onu düşünüyorum valla gerçi annem bakacak içim rahat o açıdan ama yine de zorlanacağız gibi geliyo... rabbim sizlerede isteyen tüm arkadaşlara da bu güzel duyguları yaşatsın inşallah canım

Back