- Konu Sahibi esmaaa0202
merhaba cnm.anlasilan cok sIkIntIdasIn.ama unutma sunu her kisin ardindan bahar gelir uzulme her seyde bir hayir vardir.belliki allah senden kendin icicn dua etmeni istiyor.sunu da soyleyeyeim sana benmde aynisi olmustu yani 13 mm de kalmisti bende catlatma ignesi olmadim doktor yapmadi bu ay hamile kalman biraz zor dedi allaha cok sukur ki doktorun dedigi degil allahin dedigi oldu bu yuzden her sey kismet belli olmaz dua et ve edelim ins mevlam gorelim neyler[/QUOTE]
teşekkürler canım ilgin için...
evet canım sıkıntıdayım psikolojik olarak..Allah a dua etmekten başka bişi gelmiyor canım zaten elimden ( hayırlısıyla çıkıcaz inşallahh bu çıkmazdan...hakkımda Allah tan hayırlısı inşallah hepimizin daha doğrusu :)
yaa zaten biz ne kadar uğraşsakta Allah ne zaman derse o zaman olur onu biliyorum ama iştee yinede düşünmeden bişi yapmadan duramıyorumm...CAnım senin adına çok sevindim bu arada Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..darısı bana ve isteyen herkesin başına inşallah:)
Son düzenleme: