- Konu Sahibi esmaaa0202
-
Tey tey tey teyyyyy
ay çookkk sıcakkkkkkkkkkk
ay ne güzel tatilde olmak yaaa gir canım gir denize hiçbir zararı yok ama tabiki dikkatli ol çok yorma kendini... zaten de öyle yapmışsın inşallah sorun olmaz
evet fatmacım göğüs uçlarımın rengi koyulaşmıştı benim de doğumdan sonra zamanla eski rengini alıyo hatta bende olmadı ama özel bölgelerde de renk koyulaşması oluyomuş duyduğuma göre.. bir de benim göğüslerimde damarlar çok belirgin olmuştu süt hormonlarının artmasından kaynaklanıyo:)
kızlar merhaba,
yeni doktoruma gittim. Bu dr da çok temkinli yaklaştı:)) ilk ay hiç ilaç kullandırmadan yumurtalıklarımı yumurta gelişimimi izlicekmiş, gerekirse bir daha ki ay ilaç tedavisine başlıcakmış. Sanırım klomen kullanacağım yeniden. Gözlemlerine göre başka bir tadviye de geçebilirim dedi. Bu arada regl olmam gerekiyor ama hala olmadım. Sanırım ilaçsız olamıcam ben hiç... Böyle işte.. Biraz sabretmem gerekecek heralde bu dr da da...
kızlar merhaba,
yeni doktoruma gittim. bu dr da çok temkinli yaklaştı:)) ilk ay hiç ilaç kullandırmadan yumurtalıklarımı yumurta gelişimimi izlicekmiş, gerekirse bir daha ki ay ilaç tedavisine başlıcakmış. sanırım klomen kullanacağım yeniden. gözlemlerine göre başka bir tadviye de geçebilirim dedi. bu arada regl olmam gerekiyor ama hala olmadım. sanırım ilaçsız olamıcam ben hiç... böyle işte.. biraz sabretmem gerekecek heralde bu dr da da...
kızlar merhaba,
yeni doktoruma gittim. Bu dr da çok temkinli yaklaştı:)) ilk ay hiç ilaç kullandırmadan yumurtalıklarımı yumurta gelişimimi izlicekmiş, gerekirse bir daha ki ay ilaç tedavisine başlıcakmış. Sanırım klomen kullanacağım yeniden. Gözlemlerine göre başka bir tadviye de geçebilirim dedi. Bu arada regl olmam gerekiyor ama hala olmadım. Sanırım ilaçsız olamıcam ben hiç... Böyle işte.. Biraz sabretmem gerekecek heralde bu dr da da...
Kızlarr oğluşum olcakmışşşayaklarım cok şişmiştı doktora gıttık burda sonra ultrasona gırım bıde cınsıyetını ogrenelım dedık ve doktor erkek oldugunu soledi ama kendı doktorumdan duymadan inanmam galıba:94: Opuorum sızııııı
Kızlarr oğluşum olcakmışşşayaklarım cok şişmiştı doktora gıttık burda sonra ultrasona gırım bıde cınsıyetını ogrenelım dedık ve doktor erkek oldugunu soledi ama kendı doktorumdan duymadan inanmam galıba:94: Opuorum sızııııı
slm esmaa
nasilsin
saol cnm iim bende cok sukur.kizlar kipir kipirlar :) evt sIkIntIlarI oluyo mutlaka sicaklar bi taraftan ama sabirla onlari bekliorum allah nasip etsin onlari bana ins.az kaldi 10 hafta yaklasik.heyecan var.ve karnim buyudukce onlari daha net hissettikce elimle dokndugum zaman dahada heycanlaniorum.gelirim ins dogumdan sonrada yazarim buraya nasil olduklarini falan paylasirim sizinle ins.dua edin bana ramazanda ozelllikle birbirimize dualar edlim.opuyorum sizleriiyiym canım çok şükür sen nasılsın asıl hamişlik nasıl gidiyor rahat bırakıyormu seni miniklerin:)
her geçen gün doğuma yaklaşıyorsun doğurunca hiç giremeyeceksin buralara:) arayı açma sık sık gel canım
Merhabalar Esmaaacım sana sormak istediğim birşey var şu süt buharına oturma hakkında ,biliyorsun bende pco mücadele ediyorum. Aşılamam olacak inşallah söktürücüler sayesinde regli olabildiM.Diyorum ki aşılama olacak ya ben süt buharına nasıl oturabilirim aşılama olmadan bir kaç saat önce mi otursam ,yoksa çatlama iğnesi vurulduktan sonra mı bilemiyorum bende sana sormayım dedim sen tecrübeli arkadaşımsın çokkkkkk öpüyorum şimdiden teşekkür ediyorum. Allaha emanet olllll:79: :80:
saol cnm iim bende cok sukur.kizlar kipir kipirlar :) evt sIkIntIlarI oluyo mutlaka sicaklar bi taraftan ama sabirla onlari bekliorum allah nasip etsin onlari bana ins.az kaldi 10 hafta yaklasik.heyecan var.ve karnim buyudukce onlari daha net hissettikce elimle dokndugum zaman dahada heycanlaniorum.gelirim ins dogumdan sonrada yazarim buraya nasil olduklarini falan paylasirim sizinle ins.dua edin bana ramazanda ozelllikle birbirimize dualar edlim.opuyorum sizleri
Merhabalar Esmaaacım sana sormak istediğim birşey var şu süt buharına oturma hakkında ,biliyorsun bende pco mücadele ediyorum. Aşılamam olacak inşallah söktürücüler sayesinde regli olabildiM.Diyorum ki aşılama olacak ya ben süt buharına nasıl oturabilirim aşılama olmadan bir kaç saat önce mi otursam ,yoksa çatlama iğnesi vurulduktan sonra mı bilemiyorum bende sana sormayım dedim sen tecrübeli arkadaşımsın çokkkkkk öpüyorum şimdiden teşekkür ediyorum. Allaha emanet olllll:79: :80:
esmacım hıkayenı yenı okudum bebegıne uzun ömurler dılıyorum. bende merak ettım süte oturmanın ne faydası varmıs?
Teşekkür ederim canım en iyisi ben oturmayayım ne olup biteceğini, ben de bilmiyorum.:44: :79::80:valla bilmemiyorumki canım aşılamadan sonra kesinlikle oturma eğer gebelik oluşursa sıcak iyi gelmez... aşılamayı tam bilmiyorum çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yapılıyor eğer aradan 1 gün falan geçiyorsa çatlatma iğnesinden sonra otur istersen inşallah şifa olur ama eğer nasip kısmette varsa bebiş, zaten gelir
hayırlı olsun canım yeni doktorun.inşallah yeni doktorlar iyi gelecek bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?