Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

eet canım dıkkat edıorum cok sıcak buaralar benımde aynı suan damarlarımda iice belırdı opuorum canım

kızlar merhaba,
yeni doktoruma gittim. bu dr da çok temkinli yaklaştı:)) ilk ay hiç ilaç kullandırmadan yumurtalıklarımı yumurta gelişimimi izlicekmiş, gerekirse bir daha ki ay ilaç tedavisine başlıcakmış. sanırım klomen kullanacağım yeniden. gözlemlerine göre başka bir tadviye de geçebilirim dedi. bu arada regl olmam gerekiyor ama hala olmadım. sanırım ilaçsız olamıcam ben hiç... böyle işte.. biraz sabretmem gerekecek heralde bu dr da da...

hayırlı olsun canım yeni doktorun.inşallah yeni doktorlar iyi gelecek bize

doktorunun yaklaşımını çok beğendim canım hastasını tanımadan tedaviye başlamıyo ne güzel... inşallah sabrının sonucu selamet olacak canım hayırlısıyla

ohhh bee işin onemlı kısmını halletmişin canım temeller saglam olsuninşallah herşey cok guzel olur hayırlı olsun tedavın adetınde gecıkırse doktoruna danış sokturucu versın problem olmazsa canım opuorum senı senı sıcak sıcak

Kızlarr oğluşum olcakmışşşayaklarım cok şişmiştı doktora gıttık burda sonra ultrasona gırım bıde cınsıyetını ogrenelım dedık ve doktor erkek oldugunu soledi ama kendı doktorumdan duymadan inanmam galıba:94: Opuorum sızııııı

hadi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağınada almayı nasip etsin hiç sölemedim ama hep içimden senin erkek olacak diye geçiyordu

içime doğmuştu zaten doğru çıktı :))))
canım arkadaşım herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah
ayyy ne güzel yaaa ben de ilk öğrendiğim zaman aklıma geldi çok heyecan verici gerçekten...
iyi bakın kendinize öpüyorum sizi

kızlarr evımdeyımmoh sukur kazasız belasız geldık yarın kontrolum var akşam bakalım bızım doktor ne dıcek doktor amcasına gostercekmı cınsıyetını

saol cnm iim bende cok sukur.kizlar kipir kipirlar :) evt sIkIntIlarI oluyo mutlaka sicaklar bi taraftan ama sabirla onlari bekliorum allah nasip etsin onlari bana ins.az kaldi 10 hafta yaklasik.heyecan var.ve karnim buyudukce onlari daha net hissettikce elimle dokndugum zaman dahada heycanlaniorum.gelirim ins dogumdan sonrada yazarim buraya nasil olduklarini falan paylasirim sizinle ins.dua edin bana ramazanda ozelllikle birbirimize dualar edlim.opuyorum sizleri

Merhabalar Esmaaacım sana sormak istediğim birşey var şu süt buharına oturma hakkında ,biliyorsun bende pco mücadele ediyorum. Aşılamam olacak inşallah söktürücüler sayesinde regli olabildiM.Diyorum ki aşılama olacak ya ben süt buharına nasıl oturabilirim aşılama olmadan bir kaç saat önce mi otursam ,yoksa çatlama iğnesi vurulduktan sonra mı bilemiyorum bende sana sormayım dedim sen tecrübeli arkadaşımsın çokkkkkk öpüyorum şimdiden teşekkür ediyorum. Allaha emanet olllll :79: :80:

Son düzenleme:

esmacım hıkayenı yenı okudum bebegıne uzun ömurler dılıyorum. bende merak ettım süte oturmanın ne faydası varmıs?

canım yaa ay geçen sene bu zamanlar ben de hamileydim benim de 7 haftam falan kalmıştı doğuma seni çok iyi anlıyorum canım inşallah sen de bebişlerine sağ salim kavuşursun sen de bizler için dua et malum hamilelerin duası kabul olrmuş öpüyorum sizleri:)

valla bilmemiyorumki canım aşılamadan sonra kesinlikle oturma eğer gebelik oluşursa sıcak iyi gelmez... aşılamayı tam bilmiyorum çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yapılıyor eğer aradan 1 gün falan geçiyorsa çatlatma iğnesinden sonra otur istersen inşallah şifa olur ama eğer nasip kısmette varsa bebiş, zaten gelir

esmacım hıkayenı yenı okudum bebegıne uzun ömurler dılıyorum. bende merak ettım süte oturmanın ne faydası varmıs?

çooook teşekkür ederim canım sana da nasip olsun inşallah ben de tam bilmiyorum ama süte oturmak galiba rahmi ve yumurtalıkları yumuşatıyormuş diyolar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ne kadar doğru ben de bilemiyorum bir dene bakalım ne olacakki:)

Teşekkür ederim canım en iyisi ben oturmayayım ne olup biteceğini, ben de bilmiyorum.:44: :79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…