• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

:3::3::3::3:selam esma nasılsın daha öncede yazmıştım sana bende pko var aşılama yaptıracaz diğer haftaya çok heyecanlıyım pkolularda %20 gibi filan sansım varmış sanırım inş. olur bu ay

insallah canim hakkinda hayirlisi olsun sansin bol olsun bebegine hemen kavus insallah

Merhabalar kısaca hikayemden bahsedeyim bende 13 yaşımdan beri pco mücadele veriyorum şuan 25 yaşında ve iki yıllık evliyim hiç korunmadım rahatsızlığı bildiğim için; yılda sadece 2-3 ay da regl olurdum evlendim düzene girer diye düşündüm malesef düzene girmedi hiç regl olmamaya başladım söktürücülerle regl oluyordum kilo ver denildi 10 kilo kadar verdim yine yok ilk olarak 4 ay metformin(insülin direnci olduğu için şeker ilacı) farlutal(söktürücü) klomen(yumurtlama ilacı) pregnly(çatlatıcı iğne) folikül takibi yok bebiş olmadı rahim filmi hormonlara bakıldı yine birşey yok temiz olmadı olmadı adet olmuyordum herşeyi bıraktım ilaçlar bitirdi beni her günüm gözyaşı içinde geçti 2011 ocak ayında Ankara Gata da tedaviye başladım endokrin bölümünde aşırı karın şişliği pco ve şeker hepsine birden bakıldı neden adet göremediğimi bulamadılar stres kilo dediler 5-6 kilo verdim bu seferde yasmin metformin kullandım 3 ay içtim ve artık daha fazla beklemek istemedim Prof Dr.Timur GÜRGAN ın kliniğine gittim duymuşsunuzdur.Oradada bir dizi tahlil operasyon ( ofis histeroskopi) falan oldum temizdi herşey eşimde de çok şükür bir sorun çıkmadı nisandan hazirana kadar kendim ilaçsız regli gördüm folükül takibi de iyi gidiyordu taki ofishisteroskopi olana kadar o ay yumurta gelişmedi akabilde regl olmadım bu temmuz ortalarında aşılamam olcaktı ama regli olmadığım için şuanda söktürücü kullanıyorum rabbimden umut kesilmez inşallah takiblerim iyi giderde aşılamadan bebiş gelir ne olur bana dua edin ben ben ve benim gibi olanlara Allahın izniyla hergün dua ediyorum herkeze kucak dolusu sevgiler Allaha Emanet Olun

Allah sana da tum bebek hasretiyle bekleyenlere de anneligi nasip etsin canim

nihayet yeni doktoruma gittim ve cok memnun kaldım cok pozitif biri inanılmaz rahatladım ve çok relaxım şuan
yarın tahlillerim yapılacak ve haftaya rahim filmi çekilecek sonuçlara görede tedavi programımızı belirlicez artık :81:

hele sukurrrr yeni doktorun hayirli olsun ozlemcim ugur getirsin insallah

Allah sana da tum bebek hasretiyle bekleyenlere de anneligi nasip etsin canim
Amin amin canım bende sesimi duyan yok sanıyordum Allah razı olsun senin hikayeni de baştan sona okumaya çalıştım ve çok etkilendim açıkcası sende benim gibiymişsin bak demekti herşeyin bir vakti zamanı varmış yeterki rabbim ol desin senin süt buharına oturma işini benim anneannemler çok söyledi bana pek inadırıcı gelmemişti hiç denemedim burdan okuyunca ne kadar haklı olduklarını gördüm eskiden kadın doğumcu mu varmış sütte uturtururlarmış maydanoz kaynatıp onun buharına oturtururlarmış birde bel çekme diye birşey varmış anneannem hep söyledi de ben inanmamıştım Allahın izniyle tabi takdir Allahın bunlar vesile bende deniyeceğim işte bu ayın sonuna doğru aşılamam olcak bakalım Allahım şu mübarek üç ayların ,şu cuma gününün yüzüsuyu hürmetine burada edilen dualar hürmetine ,yüreği çocuk hasretiyle yanalar hürmetine ,rabbim bunların içinde ben ve benim gibi olan kardeşlerimin en kısa zaman da kucaklarını doldursun tabi hakkımızda hayırlısıysa AMİN :85:

nihayet yeni doktoruma gittim ve cok memnun kaldım cok pozitif biri inanılmaz rahatladım ve çok relaxım şuan
yarın tahlillerim yapılacak ve haftaya rahim filmi çekilecek sonuçlara görede tedavi programımızı belirlicez artık :81:

ohhh canım cokkk sevındım allahım inşallah bu doktorda bulursun devayı canım hayırlı ugurlu olsun tedavın canım :71:

Amin amin canım bende sesimi duyan yok sanıyordum Allah razı olsun senin hikayeni de baştan sona okumaya çalıştım ve çok etkilendim açıkcası sende benim gibiymişsin bak demekti herşeyin bir vakti zamanı varmış yeterki rabbim ol desin senin süt buharına oturma işini benim anneannemler çok söyledi bana pek inadırıcı gelmemişti hiç denemedim burdan okuyunca ne kadar haklı olduklarını gördüm eskiden kadın doğumcu mu varmış sütte uturtururlarmış maydanoz kaynatıp onun buharına oturtururlarmış birde bel çekme diye birşey varmış anneannem hep söyledi de ben inanmamıştım Allahın izniyle tabi takdir Allahın bunlar vesile bende deniyeceğim işte bu ayın sonuna doğru aşılamam olcak bakalım Allahım şu mübarek üç ayların ,şu cuma gününün yüzüsuyu hürmetine burada edilen dualar hürmetine ,yüreği çocuk hasretiyle yanalar hürmetine ,rabbim bunların içinde ben ve benim gibi olan kardeşlerimin en kısa zaman da kucaklarını doldursun tabi hakkımızda hayırlısıysa AMİN :85:

amin canım rabbım hayırlı zaman da hepnızın göbşüne bı melek koyar:)

Kızlar merhabalar bende pco hastasıyım.10 aylık bir oğlum var.doktorum bir doğumdan sonra düzelir demişti ama sanırım hiç düzelme yok.adetim yine 18 gün geçikti.bende ikinci bebeğimi istiyorum.dilerim bizi çok bekletmez.rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah.

Kızlar merhabalar bende pco hastasıyım.10 aylık bir oğlum var.doktorum bir doğumdan sonra düzelir demişti ama sanırım hiç düzelme yok.adetim yine 18 gün geçikti.bende ikinci bebeğimi istiyorum.dilerim bizi çok bekletmez.rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah.
Ah canım ne kadar da şanslısın bir evledın olmuş biri veren Allah ikinciyi da verir yeterki inancını kaybetme ve gönülden iste senin de hikayeni okumak isterim eğer mahsuru yoksa tedavi ile mi gebelik elde ettin yoksa normal yoldan mı tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim bizlere ışık tutmuş olursun. :28:

teşekkür ederim canım
yalnız aklıma bişey takılıyor rahim filminden çok tedirginim ağrılı oluyormuş galiba

canım ben 2 kez cektırdım rahım fılmını benımde gozum korkmuştu nette araştımıstım ben aglayarak gırdım gulerek cıktım korkma sadece ilacı verrken adet agrısınn bıraz fazlasını yaşarsın 5 dk korkma yanı rahat gır olurmu canım

canım ben 2 kez cektırdım rahım fılmını benımde gozum korkmuştu nette araştımıstım ben aglayarak gırdım gulerek cıktım korkma sadece ilacı verrken adet agrısınn bıraz fazlasını yaşarsın 5 dk korkma yanı rahat gır olurmu canım

bir nebze olsun rahatladım sağol fatmacım inşallah herşey yolunda gider dua et:71: bize hamile kadının duası kabul olurmuş:69:

geldiiiimmmmm :) 10 gündür evde değildim kızlar eşimin ailesini görmeye gittik farklı şehirlerde olunca mecburen gidince kalıyoruz ordan da girmeye çalıştım da pek fırsatım olmuyodu bugün evimize geldik çok şükür artık bol bol görüşürüz
öpüyorum sizleri:9:

yarın rahim filmim çekilecek kızlar ama nedenini bilmediğim bi rahatlık geldi bugün üstüme :52: halbuki geçen gün çok tedirgin olmuştum bununla ilgili

geldiiiimmmmm :) 10 gündür evde değildim kızlar eşimin ailesini görmeye gittik farklı şehirlerde olunca mecburen gidince kalıyoruz ordan da girmeye çalıştım da pek fırsatım olmuyodu bugün evimize geldik çok şükür artık bol bol görüşürüz
öpüyorum sizleri:9:

hoşgeldin esmacığım valla yokluğun belli oluyor

:64::64::64: yehhuuuu acımadıki acımadıkiiiiiii
çektirdim rahim filmimi ve hiç acımadı çok tatlı bir ekipti süperdi hepsi
sonucumda temiz çıktı :nazar: çok şükür Allahıma

Back