Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

yehhuuuu acımadıki acımadıkiiiiiii
çektirdim rahim filmimi ve hiç acımadı çok tatlı bir ekipti süperdi hepsi
sonucumda temiz çıktı çok şükür Allahıma

ayy çok tatlı yazmışsın canım yaa:)) acımadıki acımadıki
beklediğinden rahat geçtiğine ve en önemlisi temiz çıktığına çok sevindim canım geçmiş olsun
ohhh rahatlayabilirsin hamile kalmana hiç engel yok artık

hoş geldınoh gez canım gez:82:

yehhuuuu acımadıki acımadıkiiiiiii
çektirdim rahim filmimi ve hiç acımadı çok tatlı bir ekipti süperdi hepsi
sonucumda temiz çıktı çok şükür Allahıma

bak ben sana dememişmydım korkulacak bişi yok die cok sevındım canım sonucun temız cıktıgına yolun daha da açıldı inşallh:92::92: bu tedavınde yuzun guler canım doktorun ne dedı ne ile başlayacak tedavıye

evet canım giderken aklıma senin söylediklerinde geldi 26 temmuzda progesteron tahlilim yapılacak onunda sonucunu aldıktan sonra bakıcaz duruma

kızlarrrrr kandılınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın dularda buluşmak dılegıyle opuorum hepınızııııııı

kızlarrrrr kandılınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın dularda buluşmak dılegıyle opuorum hepınızııııııı

hepinize merhabalar arkadaşlar... ben aranıza yeni katıldımmm... kandiliniz mübarek olsunn inşallahhh.... bende polistik overi araştırıyodumki karşıma burası çıktı... ben bişey merak ediyorummm aranızda polistik overi olupta annelik nasip olan arkadaşlar varmı... yazarsanız çoook sevinirim benim içinde umutt olurr...

o kadar çok örneği var ki umutsuz olucan bi durum değil arkadaşım.5 yıl sonra banada polikistik overin var dendi.Bende yeni öğrendim yani ve 4 gebelik geçirdim düşükle sonlandı gerçi ama denemeye devam ediyorum Allah büyük

ben varım işte boşuna mı hikayemi sizlerle paylaştım umut olsun diye tabiki ayrıca burda benim gibi anne olma heyecanını yaşayan arkadaşlar da var hikayelerini bizimle paylaşan arkadaşlar var hepimiz birbirimize dua edip destek olmaya çalışıyoruz inşallah sen de çok beklemeden annelik heyecanını tadarsın canım

canım senin düşüklerinin nedeni araştırıldımı acaba kan pıhtılaşması falanmı var neden böyle oluyo

kızlar merhaba, ben geldim:))
2 haftadır yoktum eşimin memleketine gitmiştik yeni döndüm. neler yapıyorsunuz?? esmacım neler yapıyosun bi ara yoğundun halledebildin mi işlerini?? fatma nın hamilelik iyi gidiyor heralde offf sıcaklar da başladı allah kolaylık versin.. özlem sen de durumlar nasıl??? ben de dr değiştirmeye karar verdim. eşimin memleketinde tüp bebek merkezine gittim bana tüp bebeğe gerek olmadığını bu şekilde de hamile kalabileceğimi söylediler. hani dr um beni sürekli tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyordu ya bi danışayım dedim. içim rahatladı:)) şimdi 3 dr dan randevu aldım önümüzdeki günlerde onlara gidicem hangisi kafama yatarsa tedaviye onunla devam edicem.. bende şimdilik böyle durumlar. gelişmelerden haberdar ederim öpüyorum hepinizi:)
bu arada bebek fikrinden uzaklaşmak çok iyi geldi bana... umarım faydası olur..

iyiyim canım yoğunluk hala devam ediyor bir ara ev taşıma derdindeydim bugünlerde de abimin düğünü var onun telaşındayız ama tabiki güzel telaşlar bunlar:) seni de çok pozitif buldum canım içim açıldı valla oh ne güzel tüp bebeğe de gerek yokmuş inşallah doğru bir tedavi yöntemiyle bebişine kavuşursun sen de... öpüyorum seni

hoşgeldin hayatım..ne yapalım valla bıraktığın yerden devam ediyoruz işte.pozitif bi şekilde dönmene sevindim
bende işte doktor değiştirdim silbaştan herşeyi yapıyoruz tahliller rahim filmi falan klasik aşamalar işte yeni doktorumdan çok memnunum son bir tahlilim kaldı 26 temmuzda onuda yaptırdıktan sonra ilk adet günümde gidicem doktora o zaman tedaviyi şekillendiricez

kızlar merhaba sevgcım inşallh dogru doktorunu bulursun ve rabbım gonlundekını verr en dogrusunu yapmısın doktorunu deiştırmekle ozlemde aynı inşallah bıdaha gerek kalmaz ben suan tatıldeım bugun ilk defa denıze gırdım korkarak ama doktorumla konuştum hiç problem olmıcanı soledı guneşte pek klamamaya dıkkat edıorum cok kendımı yoracak sekıldede yuzmedım i
nde randevum var bakalım inşallah herşey guzel olurr sızı opuorum kızlar.esma bu arada bişi sorcam senn gogus uçlarıınn rengıde koyulaşmışmıydı

iyi tatiller fatmacım:82: Dinlen güzelce

cok llet bır sey bu pco ya artık bende minik bebeğimin o yumusacık ellerini tutmak ıstıyorum benım parmagımı mınık elleriyle onun tutmasını istiyorum

ay ne güzel tatilde olmak yaaa gir canım gir denize hiçbir zararı yok ama tabiki dikkatli ol çok yorma kendini... zaten de öyle yapmışsın inşallah sorun olmaz
evet fatmacım göğüs uçlarımın rengi koyulaşmıştı benim de doğumdan sonra zamanla eski rengini alıyo hatta bende olmadı ama özel bölgelerde de renk koyulaşması oluyomuş duyduğuma göre.. bir de benim göğüslerimde damarlar çok belirgin olmuştu süt hormonlarının artmasından kaynaklanıyo:)

cok llet bır sey bu pco ya artık bende minik bebeğimin o yumusacık ellerini tutmak ıstıyorum benım parmagımı mınık elleriyle onun tutmasını istiyorum

inşallah olur bir gün canım üzme kendini hakkındas hayırlısı olsun bak burda bebeklerine kavuşan ve kavuşmayı bekleyen pkolular var umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…