- Konu Sahibi esmaaa0202
-
yehhuuuu acımadıki acımadıkiiiiiii
çektirdim rahim filmimi ve hiç acımadı çok tatlı bir ekipti süperdi hepsi
sonucumda temiz çıktıçok şükür Allahıma
geldiiiimmmmm :) 10 gündür evde değildim kızlar eşimin ailesini görmeye gittik farklı şehirlerde olunca mecburen gidince kalıyoruz ordan da girmeye çalıştım da pek fırsatım olmuyodu bugün evimize geldik çok şükür artık bol bol görüşürüz
öpüyorum sizleri
yehhuuuu acımadıki acımadıkiiiiiii
çektirdim rahim filmimi ve hiç acımadı çok tatlı bir ekipti süperdi hepsi
sonucumda temiz çıktıçok şükür Allahıma
bak ben sana dememişmydım korkulacak bişi yok die cok sevındım canım sonucun temız cıktıgınaYolun daha da açıldı inşallh:92::92: Bu tedavınde yuzun guler canım doktorun ne dedı ne ile başlayacak tedavıye
seninde kandilin mübarek olsun canım...kızlarrrrr kandılınız mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın dularda buluşmak dılegıyle opuorum hepınızııııııı
hepinize merhabalar arkadaşlar... ben aranıza yeni katıldımmm... kandiliniz mübarek olsunn inşallahhh.... bende polistik overi araştırıyodumki karşıma burası çıktı... ben bişey merak ediyorummm aranızda polistik overi olupta annelik nasip olan arkadaşlar varmı... yazarsanız çoook sevinirim benim içinde umutt olurr...
hepinize merhabalar arkadaşlar... ben aranıza yeni katıldımmm... kandiliniz mübarek olsunn inşallahhh.... bende polistik overi araştırıyodumki karşıma burası çıktı... ben bişey merak ediyorummm aranızda polistik overi olupta annelik nasip olan arkadaşlar varmı... yazarsanız çoook sevinirim benim içinde umutt olurr...
o kadar çok örneği var ki umutsuz olucan bi durum değil arkadaşım.5 yıl sonra banada polikistik overin var dendi.Bende yeni öğrendim yani ve 4 gebelik geçirdim düşükle sonlandı gerçi ama denemeye devam ediyorum Allah büyük
kızlar merhaba, ben geldim:))
2 haftadır yoktum eşimin memleketine gitmiştik yeni döndüm. neler yapıyorsunuz?? esmacım neler yapıyosun bi ara yoğundun halledebildin mi işlerini?? fatma nın hamilelik iyi gidiyor heralde offf sıcaklar da başladı allah kolaylık versin.. özlem sen de durumlar nasıl??? ben de dr değiştirmeye karar verdim. eşimin memleketinde tüp bebek merkezine gittim bana tüp bebeğe gerek olmadığını bu şekilde de hamile kalabileceğimi söylediler. hani dr um beni sürekli tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyordu ya bi danışayım dedim. içim rahatladı:)) şimdi 3 dr dan randevu aldım önümüzdeki günlerde onlara gidicem hangisi kafama yatarsa tedaviye onunla devam edicem.. bende şimdilik böyle durumlar. gelişmelerden haberdar ederim öpüyorum hepinizi:)
bu arada bebek fikrinden uzaklaşmak çok iyi geldi bana... umarım faydası olur..
kızlar merhaba, ben geldim:))
2 haftadır yoktum eşimin memleketine gitmiştik yeni döndüm. neler yapıyorsunuz?? esmacım neler yapıyosun bi ara yoğundun halledebildin mi işlerini?? fatma nın hamilelik iyi gidiyor heralde offf sıcaklar da başladı allah kolaylık versin.. özlem sen de durumlar nasıl??? ben de dr değiştirmeye karar verdim. eşimin memleketinde tüp bebek merkezine gittim bana tüp bebeğe gerek olmadığını bu şekilde de hamile kalabileceğimi söylediler. hani dr um beni sürekli tüp bebeğe yönlendirmeye çalışıyordu ya bi danışayım dedim. içim rahatladı:)) şimdi 3 dr dan randevu aldım önümüzdeki günlerde onlara gidicem hangisi kafama yatarsa tedaviye onunla devam edicem.. bende şimdilik böyle durumlar. gelişmelerden haberdar ederim öpüyorum hepinizi:)
bu arada bebek fikrinden uzaklaşmak çok iyi geldi bana... umarım faydası olur..
kızlar merhaba sevgcım inşallh dogru doktorunu bulursun ve rabbım gonlundekını verr en dogrusunu yapmısın doktorunu deiştırmekle ozlemde aynı inşallah bıdaha gerek kalmaz ben suan tatıldeım bugun ilk defa denıze gırdım korkarak ama doktorumla konuştum hiç problem olmıcanı soledı guneşte pek klamamaya dıkkat edıorum cok kendımı yoracak sekıldede yuzmedım i
nde randevum var bakalım inşallah herşey guzel olurr sızı opuorum kızlar.esma bu arada bişi sorcam senn gogus uçlarıınn rengıde koyulaşmışmıydı
kızlar merhaba sevgcım inşallh dogru doktorunu bulursun ve rabbım gonlundekını verr en dogrusunu yapmısın doktorunu deiştırmekle ozlemde aynı inşallah bıdaha gerek kalmaz ben suan tatıldeım bugun ilk defa denıze gırdım korkarak ama doktorumla konuştum hiç problem olmıcanı soledı guneşte pek klamamaya dıkkat edıorum cok kendımı yoracak sekıldede yuzmedım i
nde randevum var bakalım inşallah herşey guzel olurr sızı opuorum kızlar.esma bu arada bişi sorcam senn gogus uçlarıınn rengıde koyulaşmışmıydı
cok llet bır sey bu pco yaartık bende minik bebeğimin o yumusacık ellerini tutmak ıstıyorum benım parmagımı mınık elleriyle onun tutmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?