Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kızlar yaa nerelerdesiniz kimsecikler uğramamış bugün:2:
benim son adetimden beri kanlı akıntım oluyo yaa neden acaba bilgisi olan varmı pazartesi doktora gidecem ama muayene olmaktan da nefret ediyorum off ama mecburum inşallah kötü bişey çıkmaz

kacgundur boylesin canim? ben hala adet olmadimya sutde vermiyorum anlamadimya bide dogumsonrasi acayip sacim dokuluyor sendede varmi boyle birsey?

kacgundur boylesin canim? ben hala adet olmadimya sutde vermiyorum anlamadimya bide dogumsonrasi acayip sacim dokuluyor sendede varmi boyle birsey?

10 gündür böyleyim artık yeni adet dönemine girecem nerdeyse çok rahatsız edici bir durum...
saç dökülmesi doğumdan sonra bir dönem çok oluyor canım bende de bayağı oldu şimdi fazla dökülmüyor artık...
madem süt vermiyosun bebeğine adetin de en yakın zamanda gelir heralde ben bebeğim 5 aylıkken ilk adetimi gördüm

Insallah normele donmustur adetim yine gecikmeler falan yasamaktan korkuyorum dr-a gitmektende hic hoslanmiyorum yeniden tahlil falan gectik artik bunlari adetim olmasa bile gitmicem bebek sahibi olana kadar cok ugrastim zaten ama senin durumun karisik gibi niye oyle akintin olsunki drdan gelince banada yaz merak ettim bebisin napiyor uyku duzeni nasil hee bide zayiflaya bildinmi

yazarım canım doktordan gelince...
bebeğimin uyku düzeni gündüzleri çok karışık saat kaçta uyuyacağı belli olmuyor yarım saatten fazla da uyumuyor geceleri bir dönem iyiydi yatma kalkma saatleri belliydi ama diş sıkıntısı arttıkça artıyor üstten diş gelecek şimdi de alttan daha zormuş sürekli huzursuz geceleri de çok uyanıyor ağlayarak inşallah atlatıcaz bu dönemi de ama çok zor gerçekten
kilo meselesine gelince off off zorla 3 kilo verdim daha diyetimi hiç uygulayamıyorumki bütün gün bebekle uğraşmaktan doğru dürüst bişey yiyemiyorum akşama kadar çok acıkıp akşamları doyuruyorum karnımı... tabi spora da vakit yok bu yaz bu kilolarla dolaşamam bişeyler yapmam lazım ama ne...:18::18:

anladim canim bende diyetteyim zayiflatici kemer birde altin cilek seti kullaniyorum bakalim nasil olucak benim veletlerde cok fena uyku duzenleri hic yok

fatmacım ne oldu senin yumoşlara kız ne kadar inatçı çıktı bunlar...

buyuduler ablası buyuduleryarın hayırlısıyla aşılamam var canım esma dua et lutfen ihtıyacım var.4 tane oldular ama işte 1 tanesını zar zor 18 yaptık dıgerlerı 13 14 te kaldı hayırlısı canım

inşaallah güzel sonuçlanır ve bebişini kucağına almak nasip olur .

ben de pko luyum. 32 yaşıma girdim 2,5 yıllık evliyim . ilk aylarda hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadı , kürtaj oldum .

zor ve zararlı bir kürtaj geçirdim

1 yıl sonra klomen kullandım 3 ay doz arttırarak ama fayda etmedi , iğne aşamasında tedaviyi bıraktım .8 ay geçti .

adetlerim genellikle düzenliydi ama 3 ay adet görmedim 2,5 cm kist olduğunu öğrendim,
1 aydır yeni bir dr ile tedaviye başladım.

primulut-n kullandım kistten kurtuldum . bu ay progestan kullanıyorum , adet görünce tekrar klomene başlayacağım ama gene yaramayacak diye çok korkuyorum .

iğne tedavisinden daha çok tırsıyorum . çok yoğun bir hayatım var , klomen beni felç ediyor , iğnelerin etkisi nasıl? devlet nekadarını karşılıyor ?

bilgi verirseniz çok memnun olurum .

bir de bayağı kiloluyum , incir kürü , süt buharı falan denesem mi kararsızım .

kurleri kullanma derim canim sut buhari adetimi baya geciktirdi incir kuru hicbir ise yaramadi zaten

çok şükür yaa şu inatçı yumurtaların inadını kırdık hadi bakalım hayırlısı canım inşallah bu sefer olacak ayy çok heyecanlı stres yapma fatmacım bu kez olacak inşallah inşallah inşallah...

svgcim evet malesf devlet 2 kez raporla ilaç alma hakkı veriyor inşallah bir daha bu ilaçlara ihtiyaç duymazsın bu ay fatma da sen de mutlu haberlerle gelirsiniz

svgcim evet malesf devlet 2 kez raporla ilaç alma hakkı veriyor inşallah bir daha bu ilaçlara ihtiyaç duymazsın bu ay fatma da sen de mutlu haberlerle gelirsiniz

canımmm benimmmm inş bu aydan çok umutluyum hem fatma hem de kendim için, vericez inş bu ay mutlu haberleri.. aşılama olacak bu ay inş tabi yumurtalarım büyürse. bugün 8. günüm 150 ile başladık bu ay bir an önce büyüsünler die, yarın kontrolüm var bakalım ne durumdalar.. yalnız doktorum ne kadar geç büyürse yumurta o kadar kalitesi düşüyo gibi bişiler söledi.. inş çabucak büyürler die umut ediorum...
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnnnnnnn:))

ben hamile kaldığım ay çok geç büyüdü valla adetin 22. günü zorla 18 mm olmuştu da çatlatma iğnemi yaptırmıştık
doktordan sonra haber ver canım inşallah büyümüşlerdir fatmayala arka arkaya aşılamanızı yaptırırsınız

aman canım yat sen 1 hafta kadar hiç iş yapma rahat rahat tutunsun bebişin inşallah

Son düzenleme:
kızlarrr acil yardım lütfen...
doktordan geliyorum moralim anlatamıcam kadar bozuk( bugün 9. günüm yumurtalarımın hepsi birden büyümüş 5-6 tanesi 17 mm. 20 kadar yumurtan var dedi. anlamadım ben niye bu kadar çabuk ve hepsi birden büyüdüler.. çatlatma iğnesi yapmıcam riskliymiş bu durumda kiste dönüşürler dedi ama yarın aşılama yapıcanı söyledi. yumurtaların kendiliğinden çatlamasını beklicekmişiz. yaa bana hiç mantıklı gelmedi bu durumda aşılama yapılması... ne diyosunuz bu duruma??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…