- Konu Sahibi esmaaa0202
-
kacgundur boylesin canim? ben hala adet olmadimya sutde vermiyorum anlamadimya bide dogumsonrasi acayip sacim dokuluyor sendede varmi boyle birsey?
Insallah normele donmustur adetim yine gecikmeler falan yasamaktan korkuyorum dr-a gitmektende hic hoslanmiyorum yeniden tahlil falan gectik artik bunlari adetim olmasa bile gitmicem bebek sahibi olana kadar cok ugrastim zaten ama senin durumun karisik gibi niye oyle akintin olsunki drdan gelince banada yaz merak ettim bebisin napiyor uyku duzeni nasil hee bide zayiflaya bildinmi
yazarım canım doktordan gelince...
bebeğimin uyku düzeni gündüzleri çok karışık saat kaçta uyuyacağı belli olmuyor yarım saatten fazla da uyumuyor geceleri bir dönem iyiydi yatma kalkma saatleri belliydi ama diş sıkıntısı arttıkça artıyor üstten diş gelecek şimdi de alttan daha zormuş sürekli huzursuz geceleri de çok uyanıyor ağlayarak inşallah atlatıcaz bu dönemi de ama çok zor gerçekten
kilo meselesine gelince off off zorla 3 kilo verdim daha diyetimi hiç uygulayamıyorumki bütün gün bebekle uğraşmaktan doğru dürüst bişey yiyemiyorum akşama kadar çok acıkıp akşamları doyuruyorum karnımı... tabi spora da vakit yok bu yaz bu kilolarla dolaşamam bişeyler yapmam lazım ama ne...:18::18:
bugün tekrar gittim doktora kist oluşmamış içerisi çok temiz. yeniden iğnelere başlıcaz ama bu sefer 150 ile başlıcaz dedi. ve bu sefer şansa bırakmıcanı aşılama yapıcanı söyledi. bu ay son kez karşılıyomuş devlet iğnelerin parasını yani bu sefer de olmazsa bir daha ki ay çok paramız gidicek. bir de ekonomik yönü var yani bu işin. iğne parası, aşılama parası off offfffff..
canım senin yumurtların ne alemde yazmamışsın bişi. büyümüşlerdir inşş.. bu ay artık iyi bi haberler verelim birbirimize olmaz mı:)[
eet canım buyuduler sonunda 4 tane fakat 1 tanesı catlama boyutuna geldı dıgerlerı 13 14 de kaldı 1 tanesınıde zar zor 18 yaptık:94: yarın inş aşılamam var dua edın bana olurmu kızlarr.canım senın için ii bişey bu bak ne guzel temız cıkmış yumurtalrın nede son kez karsılıor devlet sen kaç ay kullandın gonal f ı
fatmacım ne oldu senin yumoşlara kız ne kadar inatçı çıktı bunlar...
inşaallah güzel sonuçlanır ve bebişini kucağına almak nasip olur .
ben de pko luyum. 32 yaşıma girdim 2,5 yıllık evliyim . ilk aylarda hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadı , kürtaj oldum .
zor ve zararlı bir kürtaj geçirdim
1 yıl sonra klomen kullandım 3 ay doz arttırarak ama fayda etmedi , iğne aşamasında tedaviyi bıraktım .8 ay geçti .
adetlerim genellikle düzenliydi ama 3 ay adet görmedim 2,5 cm kist olduğunu öğrendim,
1 aydır yeni bir dr ile tedaviye başladım.
primulut-n kullandım kistten kurtuldum . bu ay progestan kullanıyorum , adet görünce tekrar klomene başlayacağım ama gene yaramayacak diye çok korkuyorum .
iğne tedavisinden daha çok tırsıyorum . çok yoğun bir hayatım var , klomen beni felç ediyor , iğnelerin etkisi nasıl? devlet nekadarını karşılıyor ?
bilgi verirseniz çok memnun olurum .
bir de bayağı kiloluyum , incir kürü , süt buharı falan denesem mi kararsızım .
bugün tekrar gittim doktora kist oluşmamış içerisi çok temiz. yeniden iğnelere başlıcaz ama bu sefer 150 ile başlıcaz dedi. ve bu sefer şansa bırakmıcanı aşılama yapıcanı söyledi. bu ay son kez karşılıyomuş devlet iğnelerin parasını yani bu sefer de olmazsa bir daha ki ay çok paramız gidicek. bir de ekonomik yönü var yani bu işin. iğne parası, aşılama parası off offfffff..
canım senin yumurtların ne alemde yazmamışsın bişi. büyümüşlerdir inşş.. bu ay artık iyi bi haberler verelim birbirimize olmaz mı:)[
eet canım buyuduler sonunda 4 tane fakat 1 tanesı catlama boyutuna geldı dıgerlerı 13 14 de kaldı 1 tanesınıde zar zor 18 yaptık:94: yarın inş aşılamam var dua edın bana olurmu kızlarr.canım senın için ii bişey bu bak ne guzel temız cıkmış yumurtalrın nede son kez karsılıor devlet sen kaç ay kullandın gonal f ı
canımmmm çok sevindim yumurtana... hadi bakalım şimdi aşılama da sıra, inş o da dilediğimiz gibi olur, bu ay biz de yazıcaz inş buraya hamileyim diye:)) iyi hisler var içimde olacak bu sefer olacak, dualarım seninle:))
ya ben ikinci kez kullanıyorum iğneyi. ilk ay 3 kutu almıştık 450 lik. bu ayda 3 kutu aldık... raporu hazırlayan kız bir daha ömür boyunca bunu sormayın devlet artık bir daha karşılamıyor dedi.
yaa bu arada bende bu ay yumurtalarımı büyütebilirsem aşılama yapıcak doktorum ama aşılama olmadım daha önce zor bişi mi merak ediyorum???
kendine iyi bak canım iyi haberlerini bekliyorummm:)
buyuduler ablası buyuduler yarın hayırlısıyla aşılamam var canım esma dua et lutfen ihtıyacım var.4 tane oldular ama işte 1 tanesını zar zor 18 yaptık dıgerlerı 13 14 te kaldı hayırlısı canım
svgcim evet malesf devlet 2 kez raporla ilaç alma hakkı veriyor inşallah bir daha bu ilaçlara ihtiyaç duymazsın bu ay fatma da sen de mutlu haberlerle gelirsiniz
canımmm benimmmm inş bu aydan çok umutluyum hem fatma hem de kendim için, vericez inş bu ay mutlu haberleri.. aşılama olacak bu ay inş tabi yumurtalarım büyürse. bugün 8. günüm 150 ile başladık bu ay bir an önce büyüsünler die, yarın kontrolüm var bakalım ne durumdalar.. yalnız doktorum ne kadar geç büyürse yumurta o kadar kalitesi düşüyo gibi bişiler söledi.. inş çabucak büyürler die umut ediorum...
dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnnnnnnnnn:))
canımmmm çok sevindim yumurtana... hadi bakalım şimdi aşılama da sıra, inş o da dilediğimiz gibi olur, bu ay biz de yazıcaz inş buraya hamileyim diye:)) iyi hisler var içimde olacak bu sefer olacak, dualarım seninle:))
ya ben ikinci kez kullanıyorum iğneyi. ilk ay 3 kutu almıştık 450 lik. bu ayda 3 kutu aldık... raporu hazırlayan kız bir daha ömür boyunca bunu sormayın devlet artık bir daha karşılamıyor dedi.
yaa bu arada bende bu ay yumurtalarımı büyütebilirsem aşılama yapıcak doktorum ama aşılama olmadım daha önce zor bişi mi merak ediyorum???
kendine iyi bak canım iyi haberlerini bekliyorummm:)
ah canım ah inşallah bende umutluyum bakalım rabbım hayırlısını versın.aşılamadan hiç korkma normal bı muayene gıbı 5 dk ka bıle surmuo işlem bıttıkten sonra 5 dk klamıosun yerınden sonra normal hayta donuosun ama kendıne dıkkat edeceksın bugun benım aşılama oldu bakalım ben bugun yatıcam ilk gun bıraz dıkkat.dıger gunlerde agır iş yapmıcaksın.inş mutlu haberlerı verırız canım dualrım hep sıznle
ah canım ah inşallah bende umutluyum bakalım rabbım hayırlısını versın.aşılamadan hiç korkma normal bı muayene gıbı 5 dk ka bıle surmuo işlem bıttıkten sonra 5 dk klamıosun yerınden sonra normal hayta donuosun ama kendıne dıkkat edeceksın bugun benım aşılama oldu bakalım ben bugun yatıcam ilk gun bıraz dıkkat.dıger gunlerde agır iş yapmıcaksın.inş mutlu haberlerı verırız canım dualrım hep sıznle
aman canım yat sen 1 hafta kadar hiç iş yapma rahat rahat tutunsun bebişin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?