Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

ben bir pkolu olarak 1 yıldır bebek özlemi çekmekteyim ...4 aydır tedavideyidim en son çat iğnemi olduktan sonra 18. gün yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim değerim çok düşük ama pazartesi tekrar gidicem rabbim sizede isteyen dileyen herkese nasip etsin...olmasaydı 2 ay sonra aşılamayla başlayacaktık..bbeeek geliyorrrrr

çoooookkkk sevindim canım hayırlı olsun

bende delı gıbı 4 aydır bebısım olsun dıye calısanlardanım
ocak gıbı rutın gıttıgım bır doktorum test yapmadan pko oldugumu solemısdı
ondan once gıttıgım doktorda yumurtalıklarımda tembellık oldugunu
ve 4 aydır korunmamama ragmen sonuc negatıf ne yazıkkı
Şuan adet olmayı beklıyorumkı doktora gıdeyım
aylnız bende adet duzensızlıgı yok
varda az 3 5 gun poynuyor yada maksımum bır hafta
gecen ay detımın 5. gunu test yapıldı devlet hastanesınde ama sanırım onemlı olan 3. gunmus
saolsun doktor pek bı ılgılıymıs !
ayın 30nda kan testım negatıf cıkdı ve suan adetımı beklıyorum
2.gun burda aşılamada cok unlu bır doktor var.
Yanı benımkı tabı sanmam asılama olsun
ay cok uzun yazdım ama
ayın 30ndan berı canım sıkıldı bu ay cok umıtlıydım
ama galıba bende sızler gıbı tedavı olucam ve ınsallah mutlu sona ulasırım kızlar ya
bu arada 3 yıldır evlıyım 4 aydır korunmuyorum 23 yasındayım

senin için çok sevindim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin... ama kendim için aynı şeyi söleyemicem sanırım bu sabah lekelenme tarzında kanamam oldu. karnım ve belim inanılmaz ağrıyor her an boşalacak gibi.. artık umudum kalmadı.. yarın doktora gidicem ve tekrardan tedaviye devam edicem sanırım.. moralim çok bozuk, bu yaşadığım kaçıncı hayal kırıklığı artık bilmiorum.. sabahtan beri yataktan çıkmadım, ağlıyorum... herşey bi yana tedavi süreci çok yıpratıyor beni psikolojik olarak..(

bu ay da olmadı(( yeniden iğneler kontroller, çok sıkıldım

sıkma canını svgcim bu işler rızık kısmet senden doğacak bir yavrunun kısmeti varsa bu dünyada sen istemesen de gelecek...
sabır sabır sabır bol bol dua et bunda da bir hayır vardır unutma inşallah önümüzdeki ay kurtulursun bu kontrollerden iğnelereden

hadi bakalım hayırlısı canım yaşın da daha gençmiş inşallah sen de annelik duygusunu en kısa zamanda yaşarsın

pkolu olup hamile kalanlar her ne kadar ümitlendirse de kalamayanlar her zaman böyle bir gerçekle karşı karşıya olduğumuzu tokat gibi yüzümüze vuruyor.allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etssin çokk bekletip daha fazla yıpratmasınn.hanımlar dualarımızda birbirimize de dua edelim

hayırlısı canım demekkı bu ay da hayırlı dılmış dua et canım bı gun bızde anne olacagız stres hormonlarını calıstırma uzuluptu rabbım şifa versin

amin canım rabbim hepimize şifa versin hayırlısıyla bizde anne olalım
en azından 28.günde regl oldum bu ay bu da iyi bişey buna sevineyim

bu ay da olmadı(( yeniden iğneler kontroller, çok sıkıldım

olsun canım benım hayırlısı bakalım ara vermedımı doktorun hemen tekrar mı başlıcaksın ara vermedıyse ii en azından zaman kaybın yok kıst oluşmamş demektır her şeye guzel yonun den bak sıkma canını dılınden gonlunden duanı hayırlıyı eksık etme bu bıızm sınavımız unutma bizizm işimiz sabır işi rabbim şifa versin

haklısın canım inşşş dediğin gibi olur

bugün tekrar gittim doktora kist oluşmamış içerisi çok temiz. yeniden iğnelere başlıcaz ama bu sefer 150 ile başlıcaz dedi. ve bu sefer şansa bırakmıcanı aşılama yapıcanı söyledi. bu ay son kez karşılıyomuş devlet iğnelerin parasını yani bu sefer de olmazsa bir daha ki ay çok paramız gidicek. bir de ekonomik yönü var yani bu işin. iğne parası, aşılama parası off offfffff..
canım senin yumurtların ne alemde yazmamışsın bişi. büyümüşlerdir inşş.. bu ay artık iyi bi haberler verelim birbirimize olmaz mı:)

özlemcim sen de mi regl oldun hayırlısı canım yaaa inşallah bi gün senden de o mutlu haberi alıcaz...
kızlar fazlamı stres yapıyosunuz valla hep hüsranla geçti bu ayımız hadi bakalım hazırlanın önümüzdeki aya inşallah...

evet esmacığım ya malesef öyle oldu. Ben mart ayından çok umutluydum.
çok da kafaya taktım herhalde
ama bu ay çok germiycem kendimi farklı uğraşlar bulup dikkatimi başka yöne vericem

iyi yaparsın canım bence de rahat ol yani eğer imkanın varsa bol bol gez toz bahar da geldi stresini atarsın ne güzel...

canım bendede prolaktin yüksekti dostinex kulanmıştım sonra düştü 3 ay yumurta takibi ve klomenle olmaz dedğim ay hamile kladım şimdi presesim yanımda tabi çok zorlu geöne hamilelikten sonra her kucağıma laışımda rabbim isteyen herkese ver diye dua ediyorum ve birde hayıt tohumu var 1 bardak suya 1 çk ekleyip kaynat sonra iç benim hemen düşümüştü internetten de araştırabilirsi hayıt tohumunu bide arı poleni belki bunlar vesile oldu paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…