- Konu Sahibi esmaaa0202
-
canım çatlatma iğnemin üstünden 13 gün falan geçti. yarın eşimin doğum günü sürpriz yapayım istemiştim ama bi türlü beceremedim test yaptırmayı. pazartesiye randevum artık onu beklicem. hem kesin sonucu öğrenmiş olurum dedim. ama bugün çok kötüyüm sanki yarın sabah uyandığımda regl olacakmışım gibi bi ağrı var karnımda. 5 gündür falan ağrıyor aslında karnım ama bugünkü bi başka her an olacakmış gibi... çok korkuyorum kendimi baya alıştırmıştım hamilelik fikrine... büyük hayal kırıklığı olacak benim için, nolur dua edinn olmasın
ben bir pkolu olarak 1 yıldır bebek özlemi çekmekteyim ...4 aydır tedavideyidim en son çat iğnemi olduktan sonra 18. gün yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim değerim çok düşük ama pazartesi tekrar gidicem rabbim sizede isteyen dileyen herkese nasip etsin...olmasaydı 2 ay sonra aşılamayla başlayacaktık..bbeeek geliyorrrrr
ben bir pkolu olarak 1 yıldır bebek özlemi çekmekteyim ...4 aydır tedavideyidim en son çat iğnemi olduktan sonra 18. gün yani dün 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim değerim çok düşük ama pazartesi tekrar gidicem rabbim sizede isteyen dileyen herkese nasip etsin...olmasaydı 2 ay sonra aşılamayla başlayacaktık..bbeeek geliyorrrrr
bu ay da olmadı(( yeniden iğneler kontroller, çok sıkıldım
bende delı gıbı 4 aydır bebısım olsun dıye calısanlardanım
ocak gıbı rutın gıttıgım bır doktorum test yapmadan pko oldugumu solemısdı
ondan once gıttıgım doktorda yumurtalıklarımda tembellık oldugunu
ve 4 aydır korunmamama ragmen sonuc negatıf ne yazıkkı
Şuan adet olmayı beklıyorumkı doktora gıdeyım
aylnız bende adet duzensızlıgı yok
varda az 3 5 gun poynuyor yada maksımum bır hafta
gecen ay detımın 5. gunu test yapıldı devlet hastanesınde ama sanırım onemlı olan 3. gunmus
saolsun doktor pek bı ılgılıymıs !
ayın 30nda kan testım negatıf cıkdı ve suan adetımı beklıyorum
2.gun burda aşılamada cok unlu bır doktor var.
Yanı benımkı tabı sanmam asılama olsun
ay cok uzun yazdım ama
ayın 30ndan berı canım sıkıldı bu ay cok umıtlıydım
ama galıba bende sızler gıbı tedavı olucam ve ınsallah mutlu sona ulasırım kızlar ya
bu arada 3 yıldır evlıyım 4 aydır korunmuyorum 23 yasındayım
Olmadı olmadı bu ay da olmadıRegl oldum
hayırlısı canım demekkı bu ay da hayırlı dılmış dua et canım bı gun bızde anne olacagız stres hormonlarını calıstırma uzuluptu rabbım şifa versin
bu ay da olmadı(( yeniden iğneler kontroller, çok sıkıldım
sıkma canını svgcim bu işler rızık kısmet senden doğacak bir yavrunun kısmeti varsa bu dünyada sen istemesen de gelecek...
sabır sabır sabır bol bol dua et bunda da bir hayır vardır unutma inşallah önümüzdeki ay kurtulursun bu kontrollerden iğnelereden
olsun canım benım hayırlısı bakalım ara vermedımı doktorun hemen tekrar mı başlıcaksın ara vermedıyse ii en azından zaman kaybın yok kıst oluşmamş demektır her şeye guzel yonun den bak sıkma canını dılınden gonlunden duanı hayırlıyı eksık etme bu bıızm sınavımız unutma bizizm işimiz sabır işi rabbim şifa versin
evet esmacığım ya malesef öyle oldu. Ben mart ayından çok umutluydum.özlemcim sen de mi regl oldun hayırlısı canım yaaa inşallah bi gün senden de o mutlu haberi alıcaz...
Kızlar fazlamı stres yapıyosunuz valla hep hüsranla geçti bu ayımız hadi bakalım hazırlanın önümüzdeki aya inşallah...
Çok sevindim senin adına. Bende de pko var, bir de prolaktin yüksekliği.. Benim yumurtam oluyor ama yüksek prolkatin yumurtayı kalitesizleştirip döllenmeyi engelliyormuş.İlaç kullanıyorum, bakalım hayırlısı... Ama benim de umudum var, hep hayırlı zamanda hayırlı olacaksa olsun diyorum zaten.. Umudumu hiç yitirmedim, Sanırım zamanı gelince olacak. Darısı başıma
iyi yaparsın canım bence de rahat ol yani eğer imkanın varsa bol bol gez toz bahar da geldi stresini atarsın ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?