- Konu Sahibi esmaaa0202
-
slm esmacim naber mesaji aldinmi??
aşılama olmadı canım, iğneden sonraki 3 gün ilişki dedi dr. fakat biz 2 gün temasta bulunduk inş o 3. gün deildir uygun olan gün(
aşılama olmadı canım, iğneden sonraki 3 gün ilişki dedi dr. fakat biz 2 gün temasta bulunduk inş o 3. gün deildir uygun olan gün(
inşallah tutunmuştur bebegın benım canım cok sıkkın 15. ignemdeyım hala yumurtalarım buyumemeış cok zuzluorum aglamak istemıorum ama elde deıl umudum u yıtırıorum iice yarın sabah yumurta takıbı var inş buyumuşlerdır benım kıler canım inş bu ay hayırlıysa ikimızde mujdelı haber verırız tpogımıze:93:
canım benim biliorum çok zor ama sıkmamaya çalış canını bak benimkiler 18 gün sonra büyüdüler hiç umudum yoktu büyüyeceğine dair ki ilk defa büyüyolar zaten büyüdüler sonuçta.. çatlamışlar da.. bugün dayanamadım eczaneden test aldım yaptım ama tabi ki negatif çıktı yumurtamın çatlama süresine bakarsam adet günüm daha bu pazar gününe denk gelio. yani daha 4 gün var ve ben karnımdaki bu ağrının regl ağrısı olmaması için dua ediorum. şu 4 gün de bi geçseydi pazartesi gitmeye karar verdim doktora. cumartesi şehir dışındaymış. kanda belli olur dimi sonuç??? tabi regl olmazsam nolur dua edin regl olmayım, çok korkuyorum bugün. hep pozitif düşünmeye çalışıodum ama bugün beceremiorum bunu.. doktordan sonra hbr ver yumurtalarının durumunu...allah sabır versin canım ikimizi de...
kızlar merhaba nasılsınız.okuyorumda inş bi kaç kişi var gebelik bekleyen bu ay.fatma canım sabırlı ol.bu aralar incir kürü yapamaya çalış faydası olacağınıı düşünüyorum.dua et gerisini de Allaha bırak.zamanı gelince olacak emin ol.doktor ben kontrole gittiğimdede büyümez bundan sonra demişti ama iişte allah nasip etti.dua et bol bol cnm bnm.
fatmacım sıkma canını yaaa zaten bir büyüseler inşallah hamile kalacaksın canım doktorun dozunu arttırmıyomu hep aynı dozde mı iğne yapıyosunuz
artırıor ya esma ama işte buyumuolar once 75 le başladık sonra 112,5 yaptım dunde 150 yaptım bugunde yarında 150 bakalım yarın kont var buyumuşlermı bakalım.canım bıde sana sorayım bu igonal f yı en fazla kaç gun kullanabılıoruz ben 1 ay dıe bılıorum ama
artırıor ya esma ama işte buyumuolar once 75 le başladık sonra 112,5 yaptım dunde 150 yaptım bugunde yarında 150 bakalım yarın kont var buyumuşlermı bakalım.canım bıde sana sorayım bu igonal f yı en fazla kaç gun kullanabılıoruz ben 1 ay dıe bılıorum ama
kızlar merhaba nasılsınız.okuyorumda inş bi kaç kişi var gebelik bekleyen bu ay.fatma canım sabırlı ol.bu aralar incir kürü yapamaya çalış faydası olacağınıı düşünüyorum.dua et gerisini de Allaha bırak.zamanı gelince olacak emin ol.doktor ben kontrole gittiğimdede büyümez bundan sonra demişti ama iişte allah nasip etti.dua et bol bol cnm bnm.
canım bende 17. ve 18. gün 150 yaptım. 112.5 da büyümemişlerdi. 2 günde 18.5 oldular. seninki de öyle olabilir büyüdüler mi büyümediler mi die sıkıntı yapma rahat ol, büyüyecekler die düşün.. pozitif düşün:) benim hala karnım ağrıyor çatlatma iğnemin üzerinden 11 gün geçti. ne zaman regl olmam gerekiyor anlamadım ben.. pazar günü die hesapladım ama normalde 28 inde olamam gerekiyordu. fakat yumurtam geç çatladığı için reglim de geç olacak die düşünüyorum... offffff kafam karıştı iice. yarın gidip kan testi yaptırsam mı yoksa pazartesiyi beklesem mi??? bi fikri olan var mı??????
canım bende 17. ve 18. gün 150 yaptım. 112.5 da büyümemişlerdi. 2 günde 18.5 oldular. seninki de öyle olabilir büyüdüler mi büyümediler mi die sıkıntı yapma rahat ol, büyüyecekler die düşün.. pozitif düşün:) benim hala karnım ağrıyor çatlatma iğnemin üzerinden 11 gün geçti. ne zaman regl olmam gerekiyor anlamadım ben.. pazar günü die hesapladım ama normalde 28 inde olamam gerekiyordu. fakat yumurtam geç çatladığı için reglim de geç olacak die düşünüyorum... offffff kafam karıştı iice. yarın gidip kan testi yaptırsam mı yoksa pazartesiyi beklesem mi??? bi fikri olan var mı??????
slm tiin nasilsin??? ikizleremi hamilesin merak ettim herkes bebislerin diye hitap ediyorda?? :
eğer çatlatma iğnenin üstünden 15 gün geçtiyse kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim gebelik varsa kesin çıkar inşallah olumlu sonuç alırsın
inşalah buyurler canım bugun gıttım yıne buyumemişler bakalım p.tesı beklıorum canım bence bakma negatıf cıkarsa moralın bozulabılır cunku bu testler cok yanılıo ama yınede sen bılırsın kendıne dıkkat et belkıde gebesındır inş canım
yaa canım üzüldüm büyümemelerinebugün kaçıncı günün oldu??? inş pazartesi gittiğinde en az 18 mm lik yumurtaların olur, sonra hayırlısıyla çatlarlar, sonra daaaa bebiş inşşşş:))
pazartesi ikimiz için de hayırlı bir gün olur inş, ikimizde iyi haberler veririz..
slm tiin nasilsin??? ikizleremi hamilesin merak ettim herkes bebislerin diye hitap ediyorda?? :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?