- Konu Sahibi esmaaa0202
-
canım nasıl düştü 35 güne?ben 40 günde bile olamıyorum artık..Söktürücü kullanıp oluyorum 2 aydır..Glokophage başladım dün..850 mg günde 1 tane.İnşallah işe yarar..
inşşş canım emın ol her okudugumda elımde olmasada gozlerımden hep suzuluyo yaşlar cok guzel anlatmış şiir bızım durumumuzu ama asla umudumu yıtırmıorum herşeye bedel olan o duyuguyu tadıcam bende
merhaba arkadaşlar sizden bilgi almak istiyorum ben..
geçen ay doktora gittim bebek için doktor muayene etti pko olduğunu söyledi sol yumurtalığımın kötü olduğunu sağ ona nazaran biraz daha iyi olduğunu söyledi belirtilerinide söyledi adet düzensizliği ,kilo, tüylenme, sivilce bunlar olur dedi ama hiç biri sende yok dedi..aklım karıştı pko da ne gibi belirtiler var nasıl oluyor bana bir anlatırsanız çok sevinirim araştırıyorum okuduklarımın arasında hiçbiri bende yok...
canımmm benim de eşim o dönemlerde bana çok destek olmuştu Allah razı olsun ondan hiçbir zaman kırmadı beni hep teselli verdi ve sonunda mutlu sona ulaştık o günlerimizi hatırlayıp niye o kadar üzülmüşüz deriz hala... merak etme cenım siz de bir gün anne baba olacaksınız herşeyin hayırlısı olsun inşallahher adet günümden sonra doktora gitmekten ,ağlama krizlerine girmekten, ben ağlarken eşimide ağlatmaktan, artık etrafımdakilerin bebek yokmu sorularına cevap vermekten nefrett ediyorumevet olmuyor ,sorun bende demek istiyorum ama diyemiyorum...ama şu konuda okadar şanslıyımki dünyanın en şanslı kadınıyım , bu kadar mükemmel güzellikte bir kalbi olan adamla evliyim ...ben ağlarken ağlayan ben gülerken gülen...ya hiç olmazsa dediğimde sen sağlıklısın ya sen hep benim yanımda olda boşver olmasın diyen ,kendini üzme bak etrafına olsa bi dert olmasa bi dert diyen allah herşeyin hayırlısı versin hayırsız olacaksa istemem diyen (bu arada deli gibi çocuk seven kocam)olmazsa ya ya beni bırakırsan dediğimde saçmalama ölene kadar beraberiz biz diyen,sana bunu yapmaya hakkım yok baba olmak seninde hakkın dediğimde sensiz hiç birşeyin anlamı yok benim çocuklarımın annesi sen olmalısın diyen,olmuyorsa hayırlısı buymuş buda bizim bu dünyadaki sınavımızmış diyen ,her doktra gidişimde benimle gelen ,dünyanın en iyi adamı o benim kocam...
inşşş canım emın ol her okudugumda elımde olmasada gozlerımden hep suzuluyo yaşlar cok guzel anlatmış şiir bızım durumumuzu ama asla umudumu yıtırmıorum herşeye bedel olan o duyuguyu tadıcam bende
arkadaşlar merhaba.2,5 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama bebek olmuyor.rahim filmi, sperm testi, ve bununla birlikte bütün hormon testlerini yaptım.sonra dr sana klomen verelim dedi. ben normalde klomeni 5 kere kullandım her seferinde yumurtalarım 20 mm oluyordu ve 3-4 tane oluyordu ama hamile kalamıyordum. doktorum bende hiçbir sorun olmadığını eşimdede olmadığını aşılama olmam gerektiğini söyledi.eşim istemedi ve dr. değiştirdim. dr. adetimin 12. günü yumurtamın 15 mm olduğunu söyledi ve yumurtaların zayıf çalışıyor dedi.sorunumuzu nihayet 2,5 yıl sonra öğrenmiş olduk. bana bu ay gonal-f verdi. kullandım ve adetimin 12. günü 23. ve 22 mm yumurtalarım oluşmuştu.çatlama iğnemide oldum.ilişki söyledi.dediği herşeyi yaptık ve sonuç 16 martta belli olcak.dua edin lütfen. Bu arada birşey sormak istiyorm.adetim çok düzenli, kıllanma yok ben buna rağmen pko hastasımı oluyorum.allahım herkese nasip etsin.
fatmacım özlemcim tüm arkadaşlar bırakın ağlamayı yaaa lütfennn..
bunlar hep siz de stres yaratıyor ve bu da pkoyu destekliyor bir süreliğine çocuk fikrini kafanızdan çıkarın size bunu hatırlatacak her şeyden uzak durun bol bol stres atın ve inanmıycaksınız ama çocuksuzluğunuzun tadını çıkarın ben hala o günlerimde daha çok gezip tozmadığıma yanıyorum annelik çoooook güzel tamam ama bir bebeğin sorumluluğu da çok ağır bir yük...
anınızın tadını çıkarın gün gelecek benim gibi eve tıkılıp tüm gün bebeğinizle uğraşacaksınız şikayet edeceksiniz bu durmudan... gün gelip de o günleri yaşadığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlıyacaksınız
sizi seviyorummmm
inşallah canım tabiki tadacaksın bu duyguyu Allahın izniyle
meryem süresini sormuşsun canım ben öyle bir sayı okumadım hemen hemen her gün 1 kere okurdum arkasından da dua ederdim Allahım bu mucizeyi bana da gönder derdim içim huzurlu olurdu
eğer pembe akıntın varsa kuran okuma fatmacım adetten sonra devam edersin bol bol dua et olur inşallah
canımm tıın 40 gun ara vermeden okumuşş adetlıykende yakınına okutmuş bende eşime okutucam canım
sonuca 5 gün kaldı ve heyecan bastı. ama bugün kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim acıyor.galiba adet olucam.
sonuca 5 gün kaldı ve heyecan bastı. ama bugün kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim acıyor.galiba adet olucam.
çok iyi fikir yaaa valla bu duayı senden sonra okuyacak en makbul kişi eşin olur heralde... o da en az senin kadar yürekten okur bu duayı... rabbim duysun sesinizi hayırlısıyla sizi bebeğinize kavuştursun...
:81::81::81:
inşallah guzel haber verırsın canım bu arada ne tedavısı gordun sen
esma senin hamilelik hikayeni gözlerim dolu dolu, tüylerim diken diken okudum.inşallah bu güzel haberi bende alırım.normalde adet tarihim 13 mart ama dr. 16 mart test yap dedi.pek ümidim yok.çünkü 3 kere yumurtam çatlamasına rağmen hamile kalamamıştım.o yüzden hiç ümidim yok.meryem okuyodum bende daha önceden.şimdi yine başlayayım bari.sizde ne olur dua edin benim için.allah herkesi sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?