Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

fatma aynur tiin nerelerdesizniz yahu uğramaz oldunuz

canım ben burdaım bu hafta bıraz yogundum mısafır falan geldı ole gectı hafta sonu bugun doktora gıttım tahlıl yaptırdım tıroıd ve bete hcg carsamba sonuçlraı gostercem adetım 6 gun gecıktı her zamankı gıbı buyuk ihtımal ilaç la kana olcak sonra aşılama bakalım canım hayırlısı tıın gıttı muradına erdı inş bı sorun yoktur onda da sen nasılsın canım doguş beyler nasıllar optum canım kocaman

benim de kız kardeşim de var malesef.ama senin hikayeni okudum korkularım azaldı.daha bekar ama şimdiden takmış kafasına çocuğum olmaz mı diye.inşallah oda çok sorun yaşamaz...bebişinle mutlu bir hayat dilerim...

aminnnn canım

inşallahcanım Allah gönlüne göre versin
ayyy keşke beta hcg sonucun yüksek çıksa ne güzel olur yaaaaa
sonuçlarını bize de söylersin canım merak ederim

çok teşekkür ederim canım kardeşine de bu güzel hikayeleri okutabilirsin biliyorsun sadece ben değil çok kişi var böyle mutlu sona ulaşan....
bu durumu kabullenip tedavisine sabırla devam etmesi yeterlidir

benim sutum yok canim mama veriyorum ikiz oldugu icin sut yetmiyor dogum sonrasi bende kilo aldim bende rahatsizim 50 kilodan 62kiloya ciktim neyapcaz bu kilolarla

arkadaşlar bugün adetimin 14. günü...çarşamba günü rahim filmi çekilecek...adet bittikten iki gün sonra çekiliyodu biliyorsunuz...ama çarşambaya iki gün kaldı ben hala hastayım napıcam...:2:

ben adetim bitmeden cektirmistim ama kacinci gunuydu hatirlamiyorum illa 2gun sonrasi sartmi:44:

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

benim sutum yok canim mama veriyorum ikiz oldugu icin sut yetmiyor dogum sonrasi bende kilo aldim bende rahatsizim 50 kilodan 62kiloya ciktim neyapcaz bu kilolarla

canım benimki 1 tane olmasına rağmen sütüm yetmiyor ben de mama veriyorum malesef ama geceleri ve mama aralarında emziriyorum...
senin 12 kilon fazlaymış benim en az 25 kilo vermem lazım bakalım bu yaza ideal kiloma ulaşmayı umuyorum Allahım yardım et bana

olsun canim istedikten sonra insan hersey yapa biliyor normal kendi kendinemi diyet yapcan yoksa spor salonu falanmi bende diyete girmegi dusunuyorum simdi annemle beraberim diyet yapmama izin vermiyor kalan sutunde kesilcek diye ama evime gecince yapicam

aslında spor salonuna gitmek isterdim de bebekle olmaz malesef anneme bırakim desem çok yaramaz çok ağlıyo ben gelene kadar kadıncağızı çileden çıkarır
onun için evde yapıyorum 2 gündür başladım ama öyle aç bırakmıyorum kendimi ekmeği kestim bide ben çok tatalı türü şeyler yedim süt yapıyo diye.. onları da çıkardım hayatımdan..
akşamları da 20-30 dk kadar spor yapıyorum bebiş uyuduktan sonra... bakalım 10 gün sonra tatrtılacam inşallah zayıflarım da azmim artar
günde 3-4 litre de su içiyorum ha bi de şunu söyleyim sütümde de azalma olmadı zaten az ama daha da azalmadı yani...
benim durumum böyle canım sen de başla bence kaldıkça daha çok gözünde büyüyor insanın...
kolay gelsin şimdiden

fatma aynur tiin nerelerdesizniz yahu uğramaz oldunuz

slm canim ben zor bir dönemden gectim, cocugum geniz eti ameliyati oldu, sonrasinda iltihap oldu, simdi cok sükür iyi, annemler bendeydi, simdi abimde ler, bende dün adet olmam gerekiyordu ama olmadim sadece gögüslerim agriyor ve yüzümde sivilce cikmadi hayret bu ay. ümitlenmek istemiyorum bu ay pek bisey olmadi cünkü esimle. sen nasilsin?? nazar bebek nasil??

canımmm çok geçmiş olsun neyseki atlatmışsınız zor dönemleri...
belli olmaz aynurcum belki de tutunmuştur sana bebişin hadi bakalım hayırlısı olsun
iyiym ben de nasıl olim sizleri merak ettim işte çoktandır uğramadınız diye...
doğukan beyle uğraşıyorum işte galiba ilk dişi bugün yarın patlıycak görünüyor çünkü elimi atınca sertliğini de hissediyorum ama tam dışarı çıkmamış bebeğim mızmızlanıp duruyor Allahım yardım et sen bebeğime

ah bi kolay olsa nasil gozumde duruyor anlatamam neyse ama baslamam sart ben cayimi bile zor iciyorum bukadar seyi nasil yapicam cay kokuyorum bebek agliyor buzgibi icmek zorunda kaliyorum Allah yardimcimiz olsun

ben adetim bitmeden cektirmistim ama kacinci gunuydu hatirlamiyorum illa 2gun sonrasi sartmi:44:

evet canım doktorum öyle dedi...adetli iken olmuyo içerde kan pıhtıları oluyomuş...o yüzden iki gün bekliyorsun kanaman tamamen bitsin diye...sonra film çekiliyor :18:... Bugün adetimin 17. günü ve hala bitmedi...o yüzden film çektiremedim...doktorum kanamayı kesmek için primolut diye bi ilaç verdi 10 gün kullan dedi...bakalım kanama kesildikten iki gün sonra gidicem...film çekilip tüplerin durumuna falan bakılacak...daha neler olucak pko teşhisi kondu yetmiyo bide adetim bi türlü bitmiyo:19:

ya benmi yanlış anladım adetin 17 gündür devammı ediyo:26:
Allah kolaylık versin canım inşallah hiçbbir sorunla karşılaşmazsınız

Slm kızlar yeni katıldım aranıza malum bendede baş belası pko var hakkımızda hayırlısı olur inşallah

esmacım canım dun doktora gıtım her zamankı gıbı yıne gebelık yok farlutal verdı doktor adet olduktan sonra tekrar aşılama olcak inş hayırlıysa bu aşılamada tutsun rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…