• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

soğanı yapmadım bilmiyorum,ama netten ibrahim saraçoğlunun sitesinden araştırabilirsin,inciride şöyle yaptım,10tane inciri 2,5bardak kaynamış hazır klorsuz suya atıp 15dk kaynattım,başka bir kapta 3 havucu kaynamış klorsuz suya atıp 20 dk kaynattım,ılınınca ikisini süzüp karıştırdım,4 bardak çıkıyor,sabah akşam yemeklerden önce 1bardak içiyorsun,kalanını buzdolabında sakla,yani 2günde bir hazırlıyorsun karışımı,incir yumurta büyütmek,havuç ise çatlamasını kolaylaştırmak için,prolaktini yüksek olanların kullanması pek önerilmiyor bildiğim kadarıyla prolaktini yükseltiyormuş,onuda araştır istersen,benim yüksek değil

ama benim hic tahlilim yok su yasima kadar adet duzenli killanma falan yok diye ic tahlil falan yapmadi doktorlar

ablacm hala adet olmadm ya :( gecen ay 29 unda olmstm olamadm tedavıyede baslayamadm olsam tahlıllerımde yaptrcm cumaya kadr beklıcm olmazsam frlutal ıcıyım dımı..

tabi tatlım gelmediği sürece tembellik yapıyor işte,adetin geliş süresi her defasında dahada uzuyor,bence hiç bekleme,bir gebelik testi yap,ardındanda hemen kullan,ben son kullandığımı doktorum kullan demişti,hiç tahlil falan yaptırmadan,doktoruma gitmeden eczaneden alıp kullandım,çünkü çok abartılacak bir ilaç değil,yumurtlama için bir ilaç olsa doktor kontrolü lazımda bu öyle değil,kullan bence,3-4 lira birşey zaten,hem sen rahatlarsın,hemde tedavine başlarsın bir an önce

test yapmıcm ablacm cnku sıvılcelendım hep belırtılerı var adetın hamıle degılım.. sogan bıtnce 10 gne adet oludom bgn 8.gun olmazsam cuma baslıcam artık napım

ama benim hic tahlilim yok su yasima kadar adet duzenli killanma falan yok diye ic tahlil falan yapmadi doktorlar

bebek olmuyor diye gidersen eğer bu tahlilleri yapmamaları mümkün değil,ona göre bir yol çiziyorlar çünkü,çok şeyi o testlerden biliyorlar,adetin3.günü yapıyorlar,sen önce onu yaptır,bu zamana kadar yapılmamış olması tuhaf,çünkü hangi doktora böyle bir sebeple gidersen ilk hormon tahlili yaptırıyorlar,

bebek olmuyor diye gidersen eğer bu tahlilleri yapmamaları mümkün değil,ona göre bir yol çiziyorlar çünkü,çok şeyi o testlerden biliyorlar,adetin3.günü yapıyorlar,sen önce onu yaptır,bu zamana kadar yapılmamış olması tuhaf,çünkü hangi doktora böyle bir sebeple gidersen ilk hormon tahlili yaptırıyorlar,
çatlatma ignesı olsaydım hemen adet olurdum ınadına gbı sımdı olmuyorm saka gbı :)

sen kaç yaşındasınki

ben 22 yasindayim evlenmeden once gittim doktora adetin duzenli killanma yok senin hormanlor duzenlidir dedi yapmadi.evlendikten sonra baska bi doktora gittim ultrason bakti normsl hersey dedi sonra 3 ay sonra baska bi doktora gittim oda ultrasona bakti ta o zaman dedui pko diye ama cocuk dusundugun icin dogum kontrol hapi vermiyom zaten adette duzenli gerek yok dedi folik asit verdi yani pko bile ucuncude anladilar yani bilmyiom ne olcakartik ,,,7 ay oldu evleneli tik yok doktor stresten olmamistir falan demisti en son gittigimde benim yurt disi stresi vardi ama oda gecti yinede halen yok

canım ablamm:) oyle ama gcen ay hatırla ıgnenın 14.gnu erken adet oldm :) bu ay on gun gctıı kader.. rabbım ol derse olucak hep namazlarmda dua edıyorm rabbım ısteyen herkese saglıklı hayırlı bebekler versın..

orası öyle,benimde adet söktürücü kullanmazsam gelmez normalde,çatlatma iğnesinde tam 28.gün gelir,dalga geçer gibi

ben 22 yasindayim evlenmeden once gittim doktora adetin duzenli killanma yok senin hormanlor duzenlidir dedi yapmadi.evlendikten sonra baska bi doktora gittim ultrason bakti normsl hersey dedi sonra 3 ay sonra baska bi doktora gittim oda ultrasona bakti ta o zaman dedui pko diye ama cocuk dusundugun icin dogum kontrol hapi vermiyom zaten adette duzenli gerek yok dedi folik asit verdi yani pko bile ucuncude anladilar yani bilmyiom ne olcakartik ,,,7 ay oldu evleneli tik yok doktor stresten olmamistir falan demisti en son gittigimde benim yurt disi stresi vardi ama oda gecti yinede halen yok

doktorlar pkoyu zaten ultrasonda anlıyorlar hemen,mesela benim durumum pkoya benzer ama benim hiç kistik yapım yok,pko değilim,pkoyu sana anlatmışlardır ayrıntılarını biliyormusun,pkonun tedaviye ihtiyacı vardır ama zaman içinde kendiliğinden hamile kalan pkolularda var,ben begüme diyordum sen dahada küçükmüşsün,kıyamam size ya,ama madem pkosun bir an önce çaresine bak

anladigim kadaryla doktorlar evliligin bir yili dolmadan pek tedaviye baslamiyolar o yuzden gitsende ciddiye almiyolar bende artik gitmicem 1 yilim doldun daha var alim allah olur belki kim bilir.

doktorlar pkoyu zaten ultrasonda anlıyorlar hemen,mesela benim durumum pkoya benzer ama benim hiç kistik yapım yok,pko değilim,pkoyu sana anlatmışlardır ayrıntılarını biliyormusun,pkonun tedaviye ihtiyacı vardır ama zaman içinde kendiliğinden hamile kalan pkolularda var,ben begüme diyordum sen dahada küçükmüşsün,kıyamam size ya,ama madem pkosun bir an önce çaresine bak

ben 23 o 22 :) abla ya nette bebe aspırını ıle hamıle kalmıslar onu okuyodum bence sacma ya ama olurmmu olur :)

anladigim kadaryla doktorlar evliligin bir yili dolmadan pek tedaviye baslamiyolar o yuzden gitsende ciddiye almiyolar bende artik gitmicem 1 yilim doldun daha var alim allah olur belki kim bilir.

yok öyle birşey eğer kişinin yapılan tahlillerde hiçbir problemi görünmüyorsa,ultrasonda hiçbir problem yoksa(yani kist,yumurtalıklar,rahim kalınlığı,rahim filmi vb.)1 yıl düzenli ilişkide hamile kalma beklenir,ama sana pko demişler,pkoda her ay büyümeden kalan küçük yumurtalar kiste dönüşür ve yumurtalık ağzında inci gibi dizilirler buda hamile kalmanı engeller,bunun içinde tedavi şarttır,ben çok araştırdım,3yılda tedavilerle uğraştım,sen bilirsin ama o küçük kistlere her ay bir yenisi eklenir,onlarla mücadelede zaman gerektirir

Son düzenleme:
ben 23 o 22 :) abla ya nette bebe aspırını ıle hamıle kalmıslar onu okuyodum bence sacma ya ama olurmmu olur :)

okadarına inanamayacağım artık,bence olacağı varmış,aspirin bu ne bileyim,benim arkadaşımda antibiyotik almıştı,onunlamı hamile kaldı yok böyle birşey,nerde okudun bende bir bakayım,millet şaşırmış artık

Son düzenleme:
canım esın nasıl oldu ıyıdır ınsallah?

sagol canim esim iyi simdi onla konuusyodum dun normal tahlil yaptirmis bisey cikmadi bugun spermiyogram icin gitcekti ama bekledigi kisi gelmeyice gitmemis calisiyo iyi gibi bende bugun ona dicem doktora gitcem diye bi tercuman falan bulsun bakalim gidip tahlil falan yaptirayim burda baksinlar ultrasonla tahlle bakalim burdada pko dicekler mi eger oyleyse hemen tedaviye basliyim diyom.

okadarına inanamayacağım artık,bence olacağı varmış,aspirin bu ne bileyim,benim arkadaşımda antibiyotik almıştı,onunlamı hamile kaldı yok böyle birşey

ya tutarsa mı yapıolar :) walla ben sunu bılır sunu derım rabbım ol derse olur gerısı bahane walla ama bız elımızden gelenı yapalım takdırı allaha bırakalım ınsallah bzde mutlu oluruz bebek haberıyle be ablacm

Back