ben 3yıl tedavi gördüm ama olmadı,3.aşılamadan sonra tedavileri bıraktım tüp bebek yaptıracaktık,en son mayısta adet görmüştüm,haziran temmuz ağustos adet görmedim,eylülde doktora gittim,tahliller yapıldı,herşey normaldi yine,anormal değerlerim olmadı zaten hiç benim,eylül ramazandı ozaman kullanmadım ben o ilacı,orucumu tuttum,hemde bayramda adet görmek istemedim,bayramdan sonra kullandım ekim ayında,ama ilacı kullanmama rağmen gelmedi,öyle üzülüyordumki artık ilaçlada adet göremiyorum diye,kasımın 2sinde tekrar doktora gittim adet göremedim diye,ultrasonda baktı ve mucizem gerçekleşmişti,tam 8 haftalık hamileydim,hiç adet görmeden hamile kaldım,bu benim için mucize o günü denk getirmiş olmak ayrı bir mucize,eylülde yapılan tahlillerde demekki yumurtam yeni çatlamıştı fark edilmedi,ve ben neler neler yaptım,bisiklete bindim,ip atladım,perdelerimi yıkayıp astım,kanepelerden altadım,annem haslandı 8gün hastanede refakatçi kaldım,ve daha bir sürü şey allah olmasını istemiş demekki,şimdi 3 yaşında,ben bunu daha önce yaşadımya ben yumurtamın çatladığı günü denk getiremiyorum galiba,çünkü oğlumdanda belli,aslında yumurta oluşuyor büyüyor ve çatlıyor,ama süre çok kısa 24 saat olduğu için denk getiremiyorum diye düşünüyorum,bende büyümesine yardımcı olur diye incir kullandım,mantıklı olduğunu düşündüm,ama allah tamam artık olsun diyecek,buna izin verecek