- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #2.061
senin tedavi surecin ne canim.naptiniz ya da napiyorsunuz?
canım ben martta klomenle basladm yumurtam buyumedım puregonla buyutup catlatma ıgnesı oldm sonra 14.gun adet oldm sonra 10 nısanda rahım fılmı cktrdm tuplerm acık cıktı allahıma bın sukur.. bı ay ara verdı dokttr.. 29unda adet olmam lazımdı olmadm adet olsam puregona baslıcam ama olmadm cuaya kadr beklıce ıste
insallah olursunda baslarsin tedavine.bende de ayni klomen + igne ile buyuyorlar.ilk asilamamda igneydi sadece yumurtalarim asiri buyudu hastanelik falan oldum en dusuk dozu verdim demisti dr bir de. o bile sasirdi kimlere ne yuksek doz veriyozda yumurtasi cvp vermiyor diye.en azindan tedaviye yanit veriyoruz bu da bir seydir.
ıcımı ferahlatıyosun walla..
kizlar bendeki pko yetmiyodu sanki esimde rahatsizlandigaliba dun yumurtladim ama esimin rahatsizligi sebebiyle paso:-(aman o iyi olsunda varsin cocuk olmain:-( iki deli bu dertlerle yanliz savasiyoz ailelerimiz bile bilmiuo,,,
zatende söyleme psikolojik olarak dahada bunalırsınız çünkü peşini bırakmazlar,benim ne annem ne kaynanam 2yıl tedavi gördüğümü bilmezler,sana her sordukları soru seni hem sıkar,hem yaralar
ewet haklisin kazazede sikintilari katlamaya gerek yok bilmesi gereke rabbim zaten biliyor.esim simdi hastanede tahlil sonuclarini bekliyoruz sesi iyi gelmiyodu allahimsen yardim et allah rizasi icin dua edersiniz cok sevinirim arkadalar
benımde kımse bılmıyoo herseyı ıcımde yasıyorm bı sız bılıyosunuz..
benımde kımse bılmıyoo herseyı ıcımde yasıyorm bı sız bılıyosunuz..
insallah olursunda baslarsin tedavine.bende de ayni klomen + igne ile buyuyorlar.ilk asilamamda igneydi sadece yumurtalarim asiri buyudu hastanelik falan oldum en dusuk dozu verdim demisti dr bir de. o bile sasirdi kimlere ne yuksek doz veriyozda yumurtasi cvp vermiyor diye.en azindan tedaviye yanit veriyoruz bu da bir seydir.
allah yardımcınız olsun.önemli birşey yoktur inşallah,bizlerede haber ver,bak yanlızım deme,biz yanındayız herzaman destek oluruz sana
hep merak ederdim biliyormusunuz kizlar.insan nasil hictanimadigi kislerle dertlerini paylasirarkadasi esi dostu varken simdi daha iyi aliyorum burdakilerin see bir cikari yok senin zayif tarafini aramiyo ay birileri duyar diye bi dertte yok menfafatsiz arkadaslik yani hayati kendisininde bu kalmadi zannederdm...
ewet haklisin kazazede sikintilari katlamaya gerek yok bilmesi gereke rabbim zaten biliyor.esim simdi hastanede tahlil sonuclarini bekliyoruz sesi iyi gelmiyodu allahimsen yardim et allah rizasi icin dua edersiniz cok sevinirim arkadalar
kizlar bendeki pko yetmiyodu sanki esimde rahatsizlandigaliba dun yumurtladim ama esimin rahatsizligi sebebiyle paso:-(aman o iyi olsunda varsin cocuk olmain:-( iki deli bu dertlerle yanliz savasiyoz ailelerimiz bile bilmiuo,,,
biz de oyle kendimiz ugrasiyoruz.kimse bilmedigi halde ne zaman cocuk diye sorup duruyorlar ogrenseler hayati dar ederlerdi herhalde..neyseki cocuk istemiyoruz biz diye gecistiriyoruz,onlar da oyle biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?