• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

allahtan hayirlisini dile belkide bizim evliligimiz icinde boylesi hayirlisi bakiyorumda cevreme allah evlat veriyo daha dogumdan once ayriliyolar cocuk doguya hastaneden cikmadan davalr aciliyo daha coocuk bi kez bile anne babasini bir evde gormuyo ayriliyo sanki o cocuk onlara lutuf degilde ayak bagi gibi yasiyolar o yuzden herseyin hayirlisini dilemek lazim suphesiz allah herseye kafii...biz sabredenlerden olalim rabbim elbet dogru yeri ve zamani bilir.ablamda ilacla anca adet oluyodu sonra bi baktik hic beklemedigimiz bir anda hamile kaldi.nasip iste arkadaslar en guzel tedavi dua ve garantili tek ilac allahin kudreti...

incir kurunu nasil ne zaman ne miktarda uyguluyosun canim ne ise yariyo bende denerim belki biz sebeplere basvuralim allah tevekkul edelim..:-)

doktor fılm ıcın kızdı ama ona kalsa tup bebek yapcak ıbrahım hoca cok kızdı o bırak su tedavıyı dedı benım annemdede meme kanserı var alllaha sukur cok ıyı 2 seneyı atlattı.. o yuzden hormon almam ıyı degıl ben rısk tasıyorum ee hormon ıgnesı ıle yumurtam buyuyo yuzden kızdı ıbrahm hoca dedıkı ıstıyosan tup bebek yap olumsuz olcak uzulen de sen olcan parası gıden de bekle olcak dıyo demesı kolay butun arkadaslarm akrabalarm hamıle kımse anlamıyo psıkolojıımı

haklısın çevre faktörü,sende bebeğin ve hamileliğin hakkında konuşmak istiyorsun ama işte zamanı gelince konuşursun inşallah,o gururu mutluluğu sende yaşarsın,öptüm,hep mutlu ol inşallah

allahtan hayirlisini dile belkide bizim evliligimiz icinde boylesi hayirlisi bakiyorumda cevreme allah evlat veriyo daha dogumdan once ayriliyolar cocuk doguya hastaneden cikmadan davalr aciliyo daha coocuk bi kez bile anne babasini bir evde gormuyo ayriliyo sanki o cocuk onlara lutuf degilde ayak bagi gibi yasiyolar o yuzden herseyin hayirlisini dilemek lazim suphesiz allah herseye kafii...biz sabredenlerden olalim rabbim elbet dogru yeri ve zamani bilir.ablamda ilacla anca adet oluyodu sonra bi baktik hic beklemedigimiz bir anda hamile kaldi.nasip iste arkadaslar en guzel tedavi dua ve garantili tek ilac allahin kudreti...

belkıde canım hayırlısı boyle.. ama ınsan uzuluyo al bugunde eltım dogurdu sabahın korunde.. ıcım ıcımı yedı kıskanmıyorm ama benımde olsun dıye dua edıyorm hep nasıl guzel bı duygu hastaneye gıdıs yolunda ben bıle heyecandn bayılcaktm yaa.. ıcımde oyle buyuk bı yara varkı rabbım bızı evlatla sınamasın kurban oldugum bızlerede versın en yakın zamandaa

belkıde canım hayırlısı boyle.. ama ınsan uzuluyo al bugunde eltım dogurdu sabahın korunde.. ıcım ıcımı yedı kıskanmıyorm ama benımde olsun dıye dua edıyorm hep nasıl guzel bı duygu hastaneye gıdıs yolunda ben bıle heyecandn bayılcaktm yaa.. ıcımde oyle buyuk bı yara varkı rabbım bızı evlatla sınamasın kurban oldugum bızlerede versın en yakın zamandaa
canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Allah tan benim eltim yok henüz. ama çok yakın arkadaşlarım var. biri istemeden hamile kalmış. sevinerek konuştum kızla ama bi de bana sor. ağlıycam nerdeyse. acaba normal mi bunlar, biz mi abartıyoruz? yoksa kaderimize razı olmayı hala öğrenemedik mi? :((

canım seni öyle iyi anlıyorum ki. Allah tan benim eltim yok henüz. ama çok yakın arkadaşlarım var. biri istemeden hamile kalmış. sevinerek konuştum kızla ama bi de bana sor. ağlıycam nerdeyse. acaba normal mi bunlar, biz mi abartıyoruz? yoksa kaderimize razı olmayı hala öğrenemedik mi? :((

herkes ayni durumda.arkadasimin bebegine bile sevinemedim,bu psikoloji de normal bence yasadiklarimiz..

herkes ayni durumda.arkadasimin bebegine bile sevinemedim,bu psikoloji de normal bence yasadiklarimiz..[/Q
kım hamıle kalsa yada dogum yapsa cok sevınıyorum.. ama bı yanım buruk kalıyo.. kendımı yıyıp bıtırıyorumm herkes arıyo eltın dogum yapmıs hayırlı olsun bılmem ne rabbım bızlerede versın ya nolur

dediğin doğru sabahın köründe doğurmuş,çok hoşsun begüm,inan hiç gülesim yoktu,sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün,kıskanmıyorum diye birşey yok,sen onun kötülüğünü istemezsin o ayrı birşey,ama kıskanırsın,bende çok kıskanırdım,çevremdekilerin çocuklarını kucaklarına alışlarını,kendi aralarında çocuklarıyla ilgili sorunlarını anlattıklarında,oyuncak aldıklarında hatta ve hatta bez aldıklarında kıskanırdım,çocuğunu traşa götürenleri kıskanırdım,keşke benimde olsada eşim elinden tutup bizim çocuğumuzuda götürse,bende arkalarından baksam derdim,ben hamile kalana kadar dışarıda bukadar çok hamile olduğunu fark etmemiştim,hamileyken hamileleri gördüm,doğum yaptım nekadar çok doğum yapan varmış onu fark ettim,oğlumu bebek arabasıyla gezmeye çıkardım,nekadar çok bebek arabası olduğunu fark ettim,eşime derdimki nekadar çok hamile,doğum yapan,bebek arabalı varmış önceden yoklarmıydıki derdim,eşimde bana onlar hep vardı ama sen hiçbir zaman görmek istemedinki demişti,yaram varya yaramı kanatmamak için hep bandajlı tutmuşum demekki,yaram iyileşip bandajı çıkarınca anladım çok şeyi,begüm hiç kendini kötü hissetme kıskanmak kötü değil,kötülük için kıskanıyorsan kötü,senin içindeki yara nezaman iyileşir,rabbim sanada bir evlat verir,işte ozaman herşey düzelir,gereksiz teselliyi sevmem biliyorsun,bunlar kadar normal bir insani duygu olamazki,canın yanıyor biliyorum ama yine söylüyorum,ben sende çok rahatım,sen anne olacaksın,hem çok iyi bir anne,seni seviyorum,benide bir abla olarak gör,kendine iyi bak,ağlayıpta durma,yumurtalıklar insan beyniyle paralel çalışırmış,sen mutsuz olduğun sürece kendine bunu yaptığın sürece o bebek neden gelsinki,mutlu olki yumurtalıklarında mutlu olsun

Son düzenleme:
dediğin doğru sabahın köründe doğurmuş,çok hoşsun begüm,inan hiç gülesim yoktu,sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün,kıskanmıyorum diye birşey yok,sen onun kötülüğünü istemezsin o ayrı birşey,ama kıskanırsın,bende çok kıskanırdım,çevremdekilerin çocuklarını kucaklarına alışlarını,kendi aralarında çocuklarıyla ilgili sorunlarını anlattıklarında,oyuncak aldıklarında hatta ve hatta bez aldıklarında kıskanırdım,çocuğunu traşa götürenleri kıskanırdım,keşke benimde olsada eşim elinden tutup bizim çocuğumuzuda götürse,bende arkalarından baksam derdim,ben hamile kalana kadar dışarıda bukadar çok hamile olduğunu fark etmemiştim,hamileyken hamileleri gördüm,doğum yaptım nekadar çok doğum yapan varmış onu fark ettim,oğlumu bebek arabasıyla gezmeye çıkardım,nekadar çok bebek arabası olduğunu fark ettim,eşime derdimki nekadar çok hamile,doğum yapan,bebek arabalı varmış önceden yoklarmıydıki derdim,eşimde bana onlar hep vardı ama sen hiçbir zaman görmek istemedinki demişti,yaram varya yaramı kanatmamak için hep bandajlı tutmuşum demekki,yaram iyileşip bandajı çıkarınca anladım çok şeyi,begüm hiç kendini kötü hissetme kıskanmak kötü değil,kötülük için kıskanıyorsan kötü,senin içindeki yara nezaman iyileşir,rabbim sanada bir evlat verir,işte ozaman herşey düzelir,gereksiz teselliyi sevmem biliyorsun,bunlar kadar normal bir insani duygu olamazki,canın yanıyor biliyorum ama yine söylüyorum,ben sende çok rahatım,sen anne olacaksın,hem çok iyi bir anne,seni seviyorum,benide bir abla olarak gör,kendine iyi bak
canım benım bende senı cok sewıyorum ben tek cocugum sen benım ablam oldun annemde kanser oldgu ıcın ona soylemıyorm ıcımde yasıyorum hep bnları yazarkn bıle aglıorm suan.. kendımı cok caresız hıssedıyorm adet olmayı beklıorm sonra ıgneler cartlar curtlar bılıorm olmucak bu seferde kızma karamsarlık yapıorm dıye umutlanıp uzulmek daha yaralıyo benı ama sen ıyıkı hayatıma gırdın ıyıkı varsın allah senden bın kez razı olsun.. umarım rabbım banada en kısa sure ıcınde bı evlat nasıp eder.. sanada ıkıncı bebegı..

canım benım bende senı cok sewıyorum ben tek cocugum sen benım ablam oldun annemde kanser oldgu ıcın ona soylemıyorm ıcımde yasıyorum hep bnları yazarkn bıle aglıorm suan.. kendımı cok caresız hıssedıyorm adet olmayı beklıorm sonra ıgneler cartlar curtlar bılıorm olmucak bu seferde kızma karamsarlık yapıorm dıye umutlanıp uzulmek daha yaralıyo benı ama sen ıyıkı hayatıma gırdın ıyıkı varsın allah senden bın kez razı olsun.. umarım rabbım banada en kısa sure ıcınde bı evlat nasıp eder.. sanada ıkıncı bebegı..

sana kızmıyorum çok haklısın şimdi böyle söyleyipte benide ağlatma,kendi içinde nekadar yanlız olduğunu biliyorum,umutlanıpta elinin boş kalması ne demek çok iyi biliyorum,her seferinde canımdan can kopardı sanki,allahım inşallah sana bugünlerini unutturur,ağladığın kadar gülersin,sen mevlananın herşey sende gizli diye o yazısını okumuyormusun,dualar et,sabretmekten başka yapacak hiçbirşey yok,

sana kızmıyorum çok haklısın şimdi böyle söyleyipte benide ağlatma,kendi içinde nekadar yanlız olduğunu biliyorum,umutlanıpta elinin boş kalması ne demek çok iyi biliyorum,her seferinde canımdan can kopardı sanki,allahım inşallah sana bugünlerini unutturur,ağladığın kadar gülersin,sen mevlananın herşey sende gizli diye o yazısını okumuyormusun,dualar et,sabretmekten başka yapacak hiçbirşey yok,

aynen oyle ablacım bugun cıdden cok kotuyumm gozumden yas eksık olmadı allahım acısın ınsallah bana.. hep edıyorum dua namaz kılıyorum yalvarıyorm rabbıme.. butun arkadaslarmda hamıle olmak zorunda dgıllerdı hanı :(

aynen oyle ablacım bugun cıdden cok kotuyumm gozumden yas eksık olmadı allahım acısın ınsallah bana.. hep edıyorum dua namaz kılıyorum yalvarıyorm rabbıme.. butun arkadaslarmda hamıle olmak zorunda dgıllerdı hanı :(

haklısın,benim çevremdede ozaman 2ay 4 ay arayla 6 kişi sırayla doğurdu benden sonra evlenenler dahil,hani en azından senin yaşımız daha genç istemiyoruz deme şansın çok,ben 31 yaşında hamile kaldım,bahanemde yoktu,keşke yakınımda olsaydın,şimdi sarılırdım sana,böyle durumlarda zaten insan sadece kendi gibi olan insanlarla konuşmak istiyor,

haklısın,benim çevremdede ozaman 2ay 4 ay arayla 6 kişi sırayla doğurdu benden sonra evlenenler dahil,hani en azından senin yaşımız daha genç istemiyoruz deme şansın çok,ben 31 yaşında hamile kaldım,bahanemde yoktu,keşke yakınımda olsaydın,şimdi sarılırdım sana,böyle durumlarda zaten insan sadece kendi gibi olan insanlarla konuşmak istiyor,

keeskee :( bnde sımsıkı sana sarılırdım ahh ablacım mılletn agzı torba degıl kı buzesın.. benım yasım genc ama bndn sonra ewlenenler hep hamıle bana sureklı soruyolar allah affetsın ıstemıorm dıyorm napıyım anlatamam kımseye mıllete malzeme lazım kımseye dıyemıorm bole dua edıorum bıde sen varsın sen destek oluosun esımde hep destek oluyo ama ona uzuldugmu bellı etmıyorm oda uzulmesın o 30 yasında o cok ıstıyo herkes soruyo ona oyle ıste

keeskee :( bnde sımsıkı sana sarılırdım ahh ablacım mılletn agzı torba degıl kı buzesın.. benım yasım genc ama bndn sonra ewlenenler hep hamıle bana sureklı soruyolar allah affetsın ıstemıorm dıyorm napıyım anlatamam kımseye mıllete malzeme lazım kımseye dıyemıorm bole dua edıorum bıde sen varsın sen destek oluosun esımde hep destek oluyo ama ona uzuldugmu bellı etmıyorm oda uzulmesın o 30 yasında o cok ıstıyo herkes soruyo ona oyle ıste

valla allah affetsin bende istemiyorum şimdi diyorum,oğlan küçük diyorum,aman ne bileyim bende bilmiyorum,sen istanbuldamısın,

Hep aynı hisler yalnız değilsiniz....tek ben değilim demek için bu siteye giriyorumm... Inanın haftasonu dısarı cıkmak istemiyorum ya..

Hep aynı hisler yalnız değilsiniz....tek ben değilim demek için bu siteye giriyorumm... Inanın haftasonu dısarı cıkmak istemiyorum ya..

yanlız olmadığımızı zaten çok iyi anladık artık,bizden daha kötülerininde olduğunun farkındayız,okadar çok insan varki böyle,grip gibi yayılıyor,herkes herşey göze batıyor

Back