dediğin doğru sabahın köründe doğurmuş,çok hoşsun begüm,inan hiç gülesim yoktu,sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün,kıskanmıyorum diye birşey yok,sen onun kötülüğünü istemezsin o ayrı birşey,ama kıskanırsın,bende çok kıskanırdım,çevremdekilerin çocuklarını kucaklarına alışlarını,kendi aralarında çocuklarıyla ilgili sorunlarını anlattıklarında,oyuncak aldıklarında hatta ve hatta bez aldıklarında kıskanırdım,çocuğunu traşa götürenleri kıskanırdım,keşke benimde olsada eşim elinden tutup bizim çocuğumuzuda götürse,bende arkalarından baksam derdim,ben hamile kalana kadar dışarıda bukadar çok hamile olduğunu fark etmemiştim,hamileyken hamileleri gördüm,doğum yaptım nekadar çok doğum yapan varmış onu fark ettim,oğlumu bebek arabasıyla gezmeye çıkardım,nekadar çok bebek arabası olduğunu fark ettim,eşime derdimki nekadar çok hamile,doğum yapan,bebek arabalı varmış önceden yoklarmıydıki derdim,eşimde bana onlar hep vardı ama sen hiçbir zaman görmek istemedinki demişti,yaram varya yaramı kanatmamak için hep bandajlı tutmuşum demekki,yaram iyileşip bandajı çıkarınca anladım çok şeyi,begüm hiç kendini kötü hissetme kıskanmak kötü değil,kötülük için kıskanıyorsan kötü,senin içindeki yara nezaman iyileşir,rabbim sanada bir evlat verir,işte ozaman herşey düzelir,gereksiz teselliyi sevmem biliyorsun,bunlar kadar normal bir insani duygu olamazki,canın yanıyor biliyorum ama yine söylüyorum,ben sende çok rahatım,sen anne olacaksın,hem çok iyi bir anne,seni seviyorum,benide bir abla olarak gör,kendine iyi bak