• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik overli olup zayıflamak isteyenler hadi beraber zayıflayıp bebişlermizi alalım kucagımıza

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
23 yasında polikistik overliyim.
kistlerime baglı kılo alıyorum uzun zamandır 80e cıkmamıstım bi kac yıl önce dukanla 80lerden düşmüstüm 70 lere ama şimdi yaşam tarzımı da değiştirip sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum.
Meyve sebze kuruyemiş ve dondurma yemek şartı ile kuruyemişi gunde bir avuc karıısık dodurmayıda haftada 3 gun yıyebılırım.
hayatımdan seker unu cıkartamıyorum ama artıkkk yasaaak benımle bırlıkte zayıflamaya karar veren arkadaslar günlük de sabah ac karnına yuruyerek ve seker un dan uzak durarak beraber kilo verebılırız.

bu arada metformine başladım 850mg.gunde bıtane (iki tane cok agır geldi)

Bende pkoluyum kilo vermek istiyorum 70 kiloyum 60 a dusmem lazim ama cok zorlaniyorum pko da kilo vermek cok zor

Metformin nedir ne ise yariyor diyetisyene gittinmi canim pko oldumuz icin ona gote mo diyet yapmaliyiz

Valla diyetisyene gitti ama yapmadım.
Bende 82kiloym en az 10kilo vermem lazım merdivenin dedgmiz ilaç 2.tip şeker diyabet için kullanılıyor normalde ama bide bize iyi geliyo zayıflamaya yardımcı.aynenn bizde kilo sknti bilmiyorum nasıllar vercem bu kilolariiiii

Bendeeeee Pko teşhisi kondu. 174 boy 72 kilo idim. Çok sıkı diyete basladım 7 gün sonra 68 oldum. İlk hedef 60 sonra 55

10 gibi kahvaltıda yulaf lapası ya da 1 yumurtayla beraber domates salatalık biraz peynir(ekmeksiz)
Ara öğün 13:00 gibi Türk kahvesi( gerçekten tok tutuyor) şekersiz!
3 gibi açıkırsam sebze yemeği ya da geçiştirmek için activia 1 cevizle
Akşam yemeğimide en geç 5:30 da yedim sebze yada et tavuk hangisini yaparsam artık.
Ama her şeyi az yağlı çok az tuzlu yaptım.
Bide ekmek hiç yemedim belki bazen çok acıktıysam sabah kahvaltı da onun da zararı yok. Aksam çok acıkırsam kahve içiyorum tatlı ihtiyacını da gideriyor.
Günlük minimum 30 dk yürüyüş

Cok Iyiii Ben Ekmek yiyorummm siz hic yemiyosunuz Sabah ski kahvalti Iyi oluyor bende bgun tartldim 1,5 2 kilo vermism yuruyuse tekrar baslicammm insallahhhh kahve bende keske icebilsem cok faydali Ama hiccc sevmiyorummm.Aksamlari bende myve Baden kuruyemis bazen dondurma yiyorumm

23 yasında polikistik overliyim.
kistlerime baglı kılo alıyorum uzun zamandır 80e cıkmamıstım bi kac yıl önce dukanla 80lerden düşmüstüm 70 lere ama şimdi yaşam tarzımı da değiştirip sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek istiyorum.
Meyve sebze kuruyemiş ve dondurma yemek şartı ile kuruyemişi gunde bir avuc karıısık dodurmayıda haftada 3 gun yıyebılırım.
hayatımdan seker unu cıkartamıyorum ama artıkkk yasaaak benımle bırlıkte zayıflamaya karar veren arkadaslar günlük de sabah ac karnına yuruyerek ve seker un dan uzak durarak beraber kilo verebılırız.

bu arada metformine başladım 850mg.gunde bıtane (iki tane cok agır geldi)
Pssst
Hala devam etmek istiyor musun? :KK39:

Dukanami basladin Valla evde bi sen diyetteysen cok Zor sen ne yapiyorsun Suan kilo kac
Dukan mı? Tövbe. O kötülüğü kendime tekrar yapamam. Diyette değilim aslında, Karatay uyguluyorum. Şeker, un yok. Et sut yogurt peynir baklagil sebze doyana kadar yeniyor. Günde iki öğün yapıyorsun. İlk başlarda 3 de yapabilirsin. Hiç açlık cekmiyorsun. 91 ile başladım, daha 1 hafta dolmadı ama sabah 89.7' yi gördüm.

Mrb. Kizlar bende picosum ve insulin direncim tavan yapmış durumda. Acilen 10 kilo vermem lazım. Aksam 5 ten sonra yoğurt sut bazende meyve tuketiyorum bakalim kac kilo vercem herkeze başarılar

Dukan mı? Tövbe. O kötülüğü kendime tekrar yapamam. Diyette değilim aslında, Karatay uyguluyorum. Şeker, un yok. Et sut yogurt peynir baklagil sebze doyana kadar yeniyor. Günde iki öğün yapıyorsun. İlk başlarda 3 de yapabilirsin. Hiç açlık cekmiyorsun. 91 ile başladım, daha 1 hafta dolmadı ama sabah 89.7' yi gördüm.
Valla bende bu aralar dikkat etmeye calisiyorum Iki kilo vermism Bakalm aksamlari abur cubursuz duramazdm.smdi dondurma kuruyemis meyve yiyorum 81kiloyum

Mrb. Kizlar bende picosum ve insulin direncim tavan yapmış durumda. Acilen 10 kilo vermem lazım. Aksam 5 ten sonra yoğurt sut bazende meyve tuketiyorum bakalim kac kilo vercem herkeze başarılar
Hoşgeldin canm sen kaç kilosun bebiş için tedavi görüyormuşun. ve doktorun sana şeker ilacı verdimi (metformin)

Mrb hoşbulduk ben özel bir tedavi görmedim sadece 2 aydır adet olamıyordum doktorum adet sokturucu verdi onu kullandim. suanda adet oldum tabiki şişler indi bu aytedaviye basliycaz

Merhaba kızlar bende sözdenim :KK34:
Kendimi bildim bileli pko var
1 senedir bebiş tedavisi görüyorum ilaçlarda kilo aldırdı.
Doktor kesinlikle vermemi söylüyor.
Metoformin verdi ama günde 2 ye çıkamadım çok etkiliyor benibu arada şaka gibi 87 kiloyum

Back