• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overli Olup Tedavisiz Şekilde Hamile Kalmak İsteyenler Buraya

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah canım maşallah diğer fıstığa da kardeşiyle yakın yaşlarda büyüyecekler kardeşlik güzel şey :KK19:benim erkek kardeşimle kız kardeşim arasında da 1 yaş var mesela kazara süt korunması mı ne ondan olmuş ama daha da yakın arkadaşlar benden çok :KK70:
teşekkürler..geç oldu bari onların yaş aralığı çok olmasın..iyi oldu diyorum..
pkolu olanlar yumurta tembelliği için aspir yağı+keten tohumu yağı+elma sirkesi+çörek otu yağını kullanarak hamile kalan sağlıklı yumurta geliştiren ve adet söktürücü diye biliyorum biraz daha olmasaydı ben bu küre başlıycaktım..

teşekkürler..geç oldu bari onların yaş aralığı çok olmasın..iyi oldu diyorum..
pkolu olanlar yumurta tembelliği için aspir yağı+keten tohumu yağı+elma sirkesi+çörek otu yağını kullanarak hamile kalan sağlıklı yumurta geliştiren ve adet söktürücü diye biliyorum biraz daha olmasaydı ben bu küre başlıycaktım..
Bende duydum onu canım ilaç etki ettiği için şuanlık denemeyeyim diyorum bir de arı sütü aldım sabah aç karnına ondan alıyorum :deli:bir daha ki ayda ona başlarım bari yağlarla haşır neşir olurum kendi haline bıraksam belki daha hızlı olurdu :KK45:

Buna ragmen mi iki tane alıyorsn ?
Evet canım pcolar için öyle önerildiğini duydum yazılardan bir de normal folik asit 400 mcg normalde inofolic combi de 200 mcg var diğer inositol yumurta tetikleyicisi bizimde aslında 400 almamız gerekiyor hamile kalınırsa bebeğe gereken de o o yüzden riske atmıyorum :KK51:
İnşallah kuzum çok sağol:KK200:

:KK200:

Evet canım pcolar için öyle önerildiğini duydum yazılardan bir de normal folik asit 400 mcg normalde inofolic combi de 200 mcg var diğer inositol yumurta tetikleyicisi bizimde aslında 400 almamız gerekiyor hamile kalınırsa bebeğe gereken de o o yüzden riske atmıyorum :KK51:

:KK200:
Ayyy kafam karıstı napsam acaba ??

Kızlar bakarmisnz Kızlar ya doktorum birşey söylemedi ama ben çok merak etmiştim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7

Kızlar bakarmisnz Kızlar ya doktorum birşey söylemedi ama ben çok merak etmiştim geçen aydan hormon tahlil sonuçlarım bide siz göz atın isterimm
fsh7,68
Lh 19,2
Prolaktin 5,12
Serbest t4 1,1
Tsh 2,77
Estradiol 30.7
Lh fsh hormonundan 2 katı yüksekliği pcoya yorumlanıyor canım doktor karşılaştırdı mı ultrason görüntün pco mu deniyor başka belirtilerin var mı ? aslan pençesi + hayıt tohumu + civan perçemi öneririm özellikle aslan pençesi bu hormonları düzenleyici bir ilaç gibi bitki :eğlence:diğer değerlerin normal geldi bana tsh 2 altı olursa harika diyorlar ama yine de yüksek değil :KK15:fsh yine aynı şekilde 6 altında çok iyi deniyor kafana takmadan bitki çaylarına yönel derim herkesi düzene sokup hormonları dengeliyor :KK16:

Kızlar benim sonuçlarımda böyle 2 3 ay önce yaptırmstm ama :/ sizce durum nasıl ?
Screenshot_20181015-170219_Photos.jpg

Lh fsh hormonundan 2 katı yüksekliği pcoya yorumlanıyor canım doktor karşılaştırdı mı ultrason görüntün pco mu deniyor başka belirtilerin var mı ? aslan pençesi + hayıt tohumu + civan perçemi öneririm özellikle aslan pençesi bu hormonları düzenleyici bir ilaç gibi bitki :eğlence:diğer değerlerin normal geldi bana tsh 2 altı olursa harika diyorlar ama yine de yüksek değil :KK15:fsh yine aynı şekilde 6 altında çok iyi deniyor kafana takmadan bitki çaylarına yönel derim herkesi düzene sokup hormonları dengeliyor :KK16:
Doktorum birşey demedi bana sadece ben hamile.kalamiyorum dedim oda tahlil yaptisonuclara göre ilaç verdi catlatma iğnesi verdi ama ben 3 kere hamile kaldım doğurdum ama şuan kalamiuoru.m birazda kilom var geçen sene sol tarafındaki ağrı ile acile kaldırdım bilgisayar tomografisinde küçük küçük 5 6 tane kist çıkmıştı ama bir alakası olabilirmkki

Back