- 28 Ağustos 2013
- 1.174
- 433
o kadar cok uzgunum kı sankı 1 ay oncesıne döndüm bende düşük yaptım dilim varmamiştı söylemeye çok üzüldüm yaa ben bide kalp atışlarını görmüştüm testler filan hersey yolunda ıdı kanamam bile yoktu 10.haftada kontrole gıttıgımde doktor soyledı ve yıkıldım okadar zaman ıstıyoruz oluyor hayallar kuruyoruz ve başladıgımız yere geri dönüyoruz çok üzüldüm tatlım allah yardımcın olsun...kürtaj olacakmısın?... Düşüğün peşi sağlıklı bi bebek derler... Yani ben buna ınanmak istiyorum.. Kalbının ruhunun ne kadar acıdıgını hissedebiliyotum.. Ne kadar senı tanımasamda..bilmesemde....duygularını yasadım...sakın olmaz deme...ben anestesıden uyandıgımda soyledıklerım bunlarmıs..cok aglamısım..abılerım yengem annem eşim o sözüme ağlamışlar güçlü ol sağlıklı bir bebeğin olacak allahın izniyle...verende o alanda..tekrardan mutlu haberlerını alırız ıns.cok gecmıs olsun...
canım ben hamileolduğumu öğrendiğimde bir anormallik varmış doktorum bekleyelim bi hafta demişti. Sağlıklı bir bebek olmayacakmış hayırlısı herşeyin bir sebebi de yok yani allah ın takdiri evet çok üzülüyorum ama sabretmeliyiz. Kürtaj olmayacağım kendiliğinden düşecek