Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaşlar pcosu olup hamile kalan arkadaşlar hangi yöntemler tedaviler ilaçlar ve kürler kullandınız bizlerle paylasırmısınız.pkoslu hastalara destek için yardım istiyoruz sizden.neler yapmalıyız neleri kullanmalıyız
Canim bende de pco var, evli degilim ama etrafimda pco olup hamile kalanlari soylemem gerekirse biri asilama, biri dogal yolla ( bebek istedikten 11 ay sonra ) biri de sogan kuru uyguladigi ay yani sogan kuruyle ve telefonda saracogluyla iletisimde olarak hamile kaldi.. bir tanidigimin arkadasi da pcolu ve nasilsa hemen hamile kalmam diyerek korunmamis ve evlendikten 1 ya da 2 ay sonra hamile kalmis, kismet iste :) ustelik ikizi olmus:)
hemşom sen evlenmeden bukadar sıkıntı etme canım belki evlenince hemen olur beklemediğn an benm gibi takıntılı tipik pcolusun aynı ben yaa:))
sagol canım bende bekarım ama insanların deneyimlerinden faydalanmak için ben gibi arkadaslar faydalansın die yada evli olup gebe kalmak isteyenler için actım bu konuyu.cok sagol canım
bekarlıgımdan berı var bu Pco duzensız adet kıllanma azda olsa var
Hormon testlerınden anlasılıyor zaten
Evlenınce ılk ısım kadın doguma gıtmek oldu vepco
11 aydır olmuyor bebiş korunmadıkta
yumurta takıbıne basladık
catlatma ıgnemı oldum beklıyorum bakalımnasıp:)
zor ama kurtulunmucak bır rahatsızlık degıl Rabbım Yardım etsın.
Benım arkadasım 4 senelık evlı pco hala olmuyor
bende pkoluyum.3 yıllık evlıyım 9 ay once ogrendm pkolu oldugumu. 4 sene once kıst amelıyatı oldum. 3 yıldır ccugum olmadı hc . Yumrtlama sorunum var esımde varıkosel var. Tek tupum tıkalı. Ve bu sayese 2.klomen tedavısınde hamıle kaldım. Suanda 7 haftalıkmısız. Ama rbbme ck dua ettm . Bebek duaları okudum kuran okudum . Dılek dıledım. Hp rbbme sıgındm .sukurler olsunkı suanda hamıleyım hc uzulmeyın rbbm herkese nasıp etsn ıns.
canım ALLAHYARDIM ETSİN HEPİMİZE.İNSALLAH HAMİŞ KALIRSIN VE NASIL BASARDIGINI TOPİĞİMİZE YAZARSIN DATLIM
Mrb arkadaşlar pcosu olup hamile kalan arkadaşlar hangi yöntemler tedaviler ilaçlar ve kürler kullandınız bizlerle paylasırmısınız.pkoslu hastalara destek için yardım istiyoruz sizden.neler yapmalıyız neleri kullanmalıyız
Prolaktin ve tuylenme hormonum yuksek cikmasina ragmen hamileyimmmm kizlar yeni öğrendim rabbim bagislasin sağlıkla. 5+2 yim ve kendiliğinden hamile kalmışim , catlatma ignesi olduğumda gebe ymisim
selam ben de pko hastasıyım bu hasstalıkta gebe kalınmaz diyye bişey yok gebelik oranını düşürür ya da gebe kalınmıssa düşük yapma riskini arttırır ben ıkı yılllık evlıyım ıkı defa hamıle kaldım bırıncısını 14 haftalıkken emr sonucu kkaybettim şu anda ıkıncıye haamıleyım 8. Haftamdayım ikiside tedavi ile oldu malesef normal yollarla urasmmıza ragmen olmadı bılıorum belkı bıraz daha bekleseydım olabılırdı kımbılır. Neyse benım ıkı hamıleleığım de klomen + ovitrelle ile oldu ilk bebeğim tedavının 4. Ayınd oldu şimdiki bebeğim ise 2. Ayım da oldu tedavılerımın bırınde klomen +menogen kullandım dr çatlaatma iğnesi vermedi bende kendımce çatlasın dıye soğan kurunu uyguladım hem ilaç tedavsı hem soğan kuru bırlıkte kocaa bır yumurta kıstı meydana getırdıler işte boyle kolay olmuyor maaledef ama sonunda oluyor allah her isteyene versin diyorum
yumurta kisti derken yumurta olustu demi canım.suanda hamilesin yani.allah bagıslasın :)