polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık bikaç kere dr gittim bi problem yok ama pko olabilir dedi bi tanesi bekleyelim daha bişey yapmayalım dedi sizce baska dr mı gitmeliyim 28 yaşındayım bu kadar zaman geçipte olmaması normalmi:( bide son adetim 40. Oldu düzensizlikte başladı sizce ne yapmalıyım

Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık bikaç kere dr gittim bi problem yok ama pko olabilir dedi bi tanesi bekleyelim daha bişey yapmayalım dedi sizce baska dr mı gitmeliyim 28 yaşındayım bu kadar zaman geçipte olmaması normalmi:KK43: bide son adetim 40. Oldu düzensizlikte başladı sizce ne yapmalıyım
canım düzensizlik başladıysa mutlaka uzman bir doktora görün bnmde öyle başlamıştı çünkü doktor duruma göre hormon testi falan yapıyo ona göre eğer bebek istiyosan tedavi süreci belirliyo fazla zaman geçirme doktora görünmek için

Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık bikaç kere dr gittim bi problem yok ama pko olabilir dedi bi tanesi bekleyelim daha bişey yapmayalım dedi sizce baska dr mı gitmeliyim 28 yaşındayım bu kadar zaman geçipte olmaması normalmi:KK43: bide son adetim 40. Oldu düzensizlikte başladı sizce ne yapmalıyım
bence başka doktra git derim bnde 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hala olmadı başaka doktora görün cnm ne kaybedersin ki

[Qetunia21, post: 38490663, member: 640875"]Selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık bikaç kere dr gittim bi problem yok ama pko olabilir dedi bi tanesi bekleyelim daha bişey yapmayalım dedi sizce baska dr mı gitmeliyim 28 yaşındayım bu kadar zaman geçipte olmaması normalmi:KK43: bide son adetim 40. Oldu düzensizlikte başladı sizce ne yapmalıyım[/QUOTE]

Merhabâ canim, adetlerin duzensizse bir dra git bence. Ama bi arda neden 4o gun adet gormedin? Gebelik acaba olabilir mi? Kilon nasil ?

Bende Dr umu aradim. Doğum kontrol hapim biteli 5 gün oldu adet göremedim Dr ilacima baslamami söyledi ilk defa boyle oldum.. Hormonlar iyice bozuluyor mu ki. Ayrıca sadece bir kilo verebilmisim

canm karın ağrın falan varmı belki ilaçta geciktirmiştr
canım uzun zamandır giremiyordum kusura bakma gittim doktora sağ yumurtalığımda kist oluşmaya başlamış tedaviye başladık tekrar eğer bu tedavidende sonuç alamazsam başka doktora gideceğim .. :(

bende kullanıstım 3 ay önce adet olmamıştım 1 hafta doktorum baktı hamılelıkte yoktu bıtane daha verdı onu dakullanıp adet oldum
bende iğne oldum progestan regl olucam bugün yarın sağ yumurtalığımda kist oluşmaya başlamış ondan regl olmamışım baskı yapmış sanırım akıntı gibi kanamam olmuştu sadece pek konuşmuyo doktor bu tedavidende sonuç alamazsam başka doktora gideceğim zaten :(

canım uzun zamandır giremiyordum kusura bakma gittim doktora sağ yumurtalığımda kist oluşmaya başlamış tedaviye başladık tekrar eğer bu tedavidende sonuç alamazsam başka doktora gideceğim .. :KK43:
aaay allahm ya klomen tedavisimi canm

Hanımlar birşey sorabilirmiyim? bende de pko var fakat kilo adet düzensizliği vs yok.Sizde kendiliğinizden yumurtlama oluyor mu yada klomen gibi yumurtlama ilaçlarına cevap veriyor mu yumurtalığınız ? ilaçla da olsa yumurtanız büyüdüğü ve çatladığı halde mi bebek olmuyor?

günaydın kılar bana yardımcı olur musunuz bugün sonuçlar çıktı ama hiçbir şey anlamadım

UTERUS: AV, BOYUTLARI NORMAL, MYOMETRİUM HOMOJEN
ENDO : 11.9
SOL OVER: 31*22 BAF: 10-12
SAĞ OVER:34*25* BAF: 7-8
bunlar ne demek oluyor lütfen cvp verin

Back