- 13 Aralık 2014
- 1.604
- 508
- 148
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.921
hayırlısı olsun canım şüphen varmı peki?var cnm daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım şüphen varmı peki?var cnm daha
yok cnm daha rahim filmi cekilecekhayırlısı olsun canım şüphen varmı peki?
çekilsin bakalım canm belki bebiş gelir peşinden forumda biçok kişi rahim filminden sonra hamile kalmışyok cnm daha rahim filmi cekilecek
canım düzensizlik başladıysa mutlaka uzman bir doktora görün bnmde öyle başlamıştı çünkü doktor duruma göre hormon testi falan yapıyo ona göre eğer bebek istiyosan tedavi süreci belirliyo fazla zaman geçirme doktora görünmek içinSelam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık bikaç kere dr gittim bi problem yok ama pko olabilir dedi bi tanesi bekleyelim daha bişey yapmayalım dedi sizce baska dr mı gitmeliyim 28 yaşındayım bu kadar zaman geçipte olmaması normalmibide son adetim 40. Oldu düzensizlikte başladı sizce ne yapmalıyım
bence başka doktra git derim bnde 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama hala olmadı başaka doktora görün cnm ne kaybedersin kiSelam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum 7 aylık evliyim ve hiç korunmadık bikaç kere dr gittim bi problem yok ama pko olabilir dedi bi tanesi bekleyelim daha bişey yapmayalım dedi sizce baska dr mı gitmeliyim 28 yaşındayım bu kadar zaman geçipte olmaması normalmibide son adetim 40. Oldu düzensizlikte başladı sizce ne yapmalıyım
inş cnmçekilsin bakalım canm belki bebiş gelir peşinden forumda biçok kişi rahim filminden sonra hamile kalmış
canım uzun zamandır giremiyordum kusura bakma gittim doktora sağ yumurtalığımda kist oluşmaya başlamış tedaviye başladık tekrar eğer bu tedavidende sonuç alamazsam başka doktora gideceğim ..canm karın ağrın falan varmı belki ilaçta geciktirmiştr
bende iğne oldum progestan regl olucam bugün yarın sağ yumurtalığımda kist oluşmaya başlamış ondan regl olmamışım baskı yapmış sanırım akıntı gibi kanamam olmuştu sadece pek konuşmuyo doktor bu tedavidende sonuç alamazsam başka doktora gideceğim zatenbende kullanıstım 3 ay önce adet olmamıştım 1 hafta doktorum baktı hamılelıkte yoktu bıtane daha verdı onu dakullanıp adet oldum
aaay allahm ya klomen tedavisimi canmcanım uzun zamandır giremiyordum kusura bakma gittim doktora sağ yumurtalığımda kist oluşmaya başlamış tedaviye başladık tekrar eğer bu tedavidende sonuç alamazsam başka doktora gideceğim ..![]()
ne tedavisi inan bilmiyorum glucopaghe isimli bir ılaca başladım birde başka bir ilaç içiyorum 2 ay sonra tekrar doktora gideceğimaaay allahm ya klomen tedavisimi canm
aynen cnm bizlerde de yokne tedavisi inan bilmiyorum glucopaghe isimli bir ılaca başladım birde başka bir ilaç içiyorum 2 ay sonra tekrar doktora gideceğimhala bebiş yok