- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.881
mrb yasıyomuyuz:)slmm kızlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb yasıyomuyuz:)slmm kızlarr
canm ağrıların sancı şeklndemi ve ne zamandr var benm bu öğleden beri snn dediğin belrtilerde ağrm var sancı byle nefes alamıyorum kum çıktı idrarmda ve mikrop varmş kanmda ondan dedi doktor olablr senndemerrhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum nereye soracağımı bilemeyip buraya soruyorum umarım yardımcı olursunuz. doktor 2 tarafta da 4 ve 3 cm olmak üzere over kistim olduğunu söyledi. ağrılarım şiddetli değil ama sanki sağ bağırsağımda ufak bi kütle hissediyorum. bir de aşırı baskı hissi var yine sağ tarafımda. bu denli baskı normal mi sizce yardmcı olur musunuz
canm ağrıların sancı şeklndemi ve ne zamandr var benm bu öğleden beri snn dediğin belrtilerde ağrm var sancı byle nefes alamıyorum kum çıktı idrarmda ve mikrop varmş kanmda ondan dedi doktor olablr sennde
aynen nefes alırken ble hissediyorum çok şiddetli 2 defa grdi öğleden beri nefesm kesildi başım döndü o kdr kötü oldm gerçi klomen kulklandm dün btti ama blmiyorum o yaparmı aynı etkiler bendede vrevet sancı şeklinde canım ama çok şiddetli değil. derin nefes alırken sancı oluyo özellikle. ama baskı hissi daha rahatsız edici sen baskı hissediyo musun?
Nereye tasindinz kac gndr burdada yazan pek yok zatenAaaaa kızlarrrsusgun peri
bril naber nasılsınz yaa :) :* biz başka topiğe taşındık siz yoksunuz amaaaa
Bebişim hemen link atıyorumNereye tasindinz kac gndr burdada yazan pek yok zaten
valla sorma hayatım yaa kimsecikler yokmrb yasıyomuyuz:)
burdayız hayatım sadece biraz yoğunuzNereye tasindinz kac gndr burdada yazan pek yok zaten
biz burdayız cnmAaaaa kızlarrrsusgun peri
endişelenme cnm kalbini ferah tutteşekkürler canım hoşbulduk çok endişeliyim![]()
bizim haberimiz yok cnm bz burdaydkAaaaa kızlarrrsusgun peri
cnm nbrsinbizim haberimiz yok cnm bz burdaydk