polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

canm ağrıların sancı şeklndemi ve ne zamandr var benm bu öğleden beri snn dediğin belrtilerde ağrm var sancı byle nefes alamıyorum kum çıktı idrarmda ve mikrop varmş kanmda ondan dedi doktor olablr sennde

canm ağrıların sancı şeklndemi ve ne zamandr var benm bu öğleden beri snn dediğin belrtilerde ağrm var sancı byle nefes alamıyorum kum çıktı idrarmda ve mikrop varmş kanmda ondan dedi doktor olablr sennde

evet sancı şeklinde canım ama çok şiddetli değil. derin nefes alırken sancı oluyo özellikle. ama baskı hissi daha rahatsız edici sen baskı hissediyo musun?

evet sancı şeklinde canım ama çok şiddetli değil. derin nefes alırken sancı oluyo özellikle. ama baskı hissi daha rahatsız edici sen baskı hissediyo musun?
aynen nefes alırken ble hissediyorum çok şiddetli 2 defa grdi öğleden beri nefesm kesildi başım döndü o kdr kötü oldm gerçi klomen kulklandm dün btti ama blmiyorum o yaparmı aynı etkiler bendede vr

Bnmde sol tarafimda oluyordu o sekilde agri simdi de zaman zamnolur ama ozamn doktoe enfeksiyon oldugunu syleyi ilac vermisti bazen ani agrilar giriyor belki seninde enfeksiyondandr

kızlar günaydınnn kaç günlerdir giremedim yoğunluktan neler yapıyorsunuz gelişmeleri olan varmı :)

Bugun yine yumurtalara baktircm ama nobetim.var kendi calistigim.hastanede baktrcm bakalim.ne diyeckler

Bide arkadas syledi dun sabahalri incir kaynatip iciyorum.bugun basladm.yani 7 yildr cocugu olmayan birisi denemis olms ama sıkintisi neymis onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…