polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

KIZLAR iyi akşamlar cümleten yarın görüşmek ve güzel haberler duymak dileğiyle sevgiyle kalın :)

Gunaydin arkadaslar dun.nobtteydim hastanede uzmn kadin dogumcuya yumurtaliklara baktirdim sagda 11 mm solda 8 mm iki tane yumurta var dedi ama daha catlamz dedi 18 mm olmasi gerekiyormus bnm de dun 10. Gunumdu bugun kontrile gtcm zatrn bakalim ne diyeck dua edjn ins. Bua y kendiliginden catlarda hamile olurum

günaydın canım belkide şans senden yanadır artık güzel haebrlerini alırız yakında bu da bir gelişme değilmi ymurta olması :) dualarımız seninle

SLM KIZLAR KİLO VERMEK İÇİN NE YAPIYONUZ BEN NEYAPSAM VEREMİYORM
slm cnm pco olan bi bayan kolay kolay takviyesiz pek kilo veremiyo bende veremiyodum.Doktor bana şeker hapı verdi öylelikle 5 kg verdim takviye şart anlıyacağın.Sen daha önce diyet yada herhangi bitkisel bişey denedinmi

Doktordan ciktim onceki doktorum.gtmisti bu ise hic konuamuyor ilgile miyor 3 4 tane var yunurta ama 13 14 gun catlar genelde dedi daha kucuk dedi pazartesi bidaha gel dedi cok canim sıkıldi umarim yumurtalar gelisr gelismesi icin 17 16 mm olmasi lazimmis

SLM KIZLAR KİLO VERMEK İÇİN NE YAPIYONUZ BEN NEYAPSAM VEREMİYORM
Dengeli duzenli beslen ben bu yaz 3/kilo verdim beyaz ekmek.kizarrma abur cubur icecek fln hepsini biraktim kahavlatiyi ve diger ogunleri tam.saatinde yeyip.su titketimine dikkat ettim tabi spoarada gttim.yada evde egzesiz yaptim ara ogunlerde meyve fln tuket sende verirsin

canım hemen sıkma sen canını başka bi doktora görün olmazsa içine sinmediyse çünkü her doktor ayrı yaklaşımda bulunuyor bu durumlarda.Bide yumurtaların gelişmesi için ilaç falan vermiyorlarmı takviye falan?

Hayir hic bsy vermedi dihorum ya adam sadece klomende kacinci ay dedi naska.ne soru sordu ne de bsy dedi

slm cnm pco olan bi bayan kolay kolay takviyesiz pek kilo veremiyo bende veremiyodum.Doktor bana şeker hapı verdi öylelikle 5 kg verdim takviye şart anlıyacağın.Sen daha önce diyet yada herhangi bitkisel bişey denedinmi
hayır cnm denemedim daha önce okadar vermek istiyorumki bi yandan da çok acıkıyorum yemek istemiyorum ama acıkıyorum

hayır cnm denemedim daha önce okadar vermek istiyorumki bi yandan da çok acıkıyorum yemek istemiyorum ama acıkıyorum
Canım o zaman tek yapacağın şey var öğünlerini sık tutcaksın.Sık yiyip az yiceksin böylelikle de sürekli acıkmamış olcaksın.

merrhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum nereye soracağımı bilemeyip buraya soruyorum umarım yardımcı olursunuz. doktor 2 tarafta da 4 ve 3 cm olmak üzere over kistim olduğunu söyledi. ağrılarım şiddetli değil ama sanki sağ bağırsağımda ufak bi kütle hissediyorum. bir de aşırı baskı hissi var yine sağ tarafımda. bu denli baskı normal mi sizce yardmcı olur musunuz

hoş geldin cnm bn böle bir sorun yaşamadım biz pcoluyuz ama yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…