- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 29
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.821
Iyim cnm sen nasilsiniyiyim cnm sen nasılsın_?biraz geç oldu ama idare etceniz artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyim cnm sen nasilsiniyiyim cnm sen nasılsın_?biraz geç oldu ama idare etceniz artık :)
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın?denk gelemiyoruz bir türlü :)Gunaydin cnlar
günaydınn :)Gunaydin arkadaslar
günaydınnnnnnngünaydınn :)
aynen canm bende ew işleri :)kolay gelsniyiyim canım sen nasılsın :) boğuşuyorum iş güç
sanada kolay gelsin canım :) hergün aynı şeyler demi ben sıkılıyorum ara araaynen canm bende ew işleri :)kolay gelsn
simdi gldik cnm :)günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın?denk gelemiyoruz bir türlü :)
ben bunaldım artk cnm valla byle annemlere kaçmak istiyorum istanbula ben kırklarelneym ama gidemiyorum yumurta takibine gdicem ya yarnda günüm var offfffsanada kolay gelsin canım :) hergün aynı şeyler demi ben sıkılıyorum ara ara
kızzzz napiyon caniko:)simdi gldik cnm
hoşgeldin o zaman :)simdi gldik cnm :)
ayy canım kıyamam ya gurbette olmak zor gerçekten herkeze göre bişey değil ama hayat şartları napcan,Sen şu yumurta takibinden olumlu sonuçlar al belki annenler sana gelir :)ben bunaldım artk cnm valla byle annemlere kaçmak istiyorum istanbula ben kırklarelneym ama gidemiyorum yumurta takibine gdicem ya yarnda günüm var offfff![]()
iyi cnm npyım hlama gldim öle sen npyon tatlısımkızzzz napiyon caniko:)
hoş buldm kuzumhoşgeldin o zaman :)
aynen ya bende öyle diyorum artk onlar gelsnle yok kız eşime diyorum o zaman bi hafta götürcn ertesi hafta almaya gelcen diyorum yandık zaten sen hamile kalınca dyoayy canım kıyamam ya gurbette olmak zor gerçekten herkeze göre bişey değil ama hayat şartları napcan,Sen şu yumurta takibinden olumlu sonuçlar al belki annenler sana gelir :)
ohh valla hep geziyon napıyım oturuym bnde:)iyi cnm npyım hlama gldim öle sen npyon tatlısım
herşey sırayla canım benim :) o da bunu mantıklı karşılar umarım hamileyken insan hassas oluyo zaten yapsın o kadarcık güzellikler sana moralini yüksek tutsun :)aynen ya bende öyle diyorum artk onlar gelsnle yok kız eşime diyorum o zaman bi hafta götürcn ertesi hafta almaya gelcen diyorum yandık zaten sen hamile kalınca dyoheralde yandı hamile olnca çeksn nazımı o bana az çektrmedi sevgiliyken
![]()