polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

sanada kolay gelsin canım :) hergün aynı şeyler demi ben sıkılıyorum ara ara
ben bunaldım artk cnm valla byle annemlere kaçmak istiyorum istanbula ben kırklarelneym ama gidemiyorum yumurta takibine gdicem ya yarnda günüm var offfff :(

ben bunaldım artk cnm valla byle annemlere kaçmak istiyorum istanbula ben kırklarelneym ama gidemiyorum yumurta takibine gdicem ya yarnda günüm var offfff :KK43:
ayy canım kıyamam ya gurbette olmak zor gerçekten herkeze göre bişey değil ama hayat şartları napcan,Sen şu yumurta takibinden olumlu sonuçlar al belki annenler sana gelir :)

ayy canım kıyamam ya gurbette olmak zor gerçekten herkeze göre bişey değil ama hayat şartları napcan,Sen şu yumurta takibinden olumlu sonuçlar al belki annenler sana gelir :)
aynen ya bende öyle diyorum artk onlar gelsnle yok kız eşime diyorum o zaman bi hafta götürcn ertesi hafta almaya gelcen diyorum yandık zaten sen hamile kalınca dyo:KK48:heralde yandı hamile olnca çeksn nazımı o bana az çektrmedi sevgiliyken :KK48:

aynen ya bende öyle diyorum artk onlar gelsnle yok kız eşime diyorum o zaman bi hafta götürcn ertesi hafta almaya gelcen diyorum yandık zaten sen hamile kalınca dyo:KK48:heralde yandı hamile olnca çeksn nazımı o bana az çektrmedi sevgiliyken :KK48:
herşey sırayla canım benim :) o da bunu mantıklı karşılar umarım hamileyken insan hassas oluyo zaten yapsın o kadarcık güzellikler sana moralini yüksek tutsun :)

Back