polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

herşey sırayla canım benim :) o da bunu mantıklı karşılar umarım hamileyken insan hassas oluyo zaten yapsın o kadarcık güzellikler sana moralini yüksek tutsun :)
ayy ben hamile kalıyımda gtmiyim canm onlar gelsnler yeterki kalıyım hamile:)

öyle valla kuzum inan dua ederken kimseyi ayırmadan ediyorum Allahım tez vakitte isteyen bekleyen herkese nasip etsin :) bizimde evimiz mis koksun
sen ne zmn gitcektin doktora?
şey geliyo canm aklıma tabi sanada sorıyım şmdi ben pazartesi gnü yumurta takibine gidicem ya 5 gün çağırıcam dedi hergn çağırdığnı düşünsek haftaya cuma falan oluyo snrada tuttumu dye çağırcm dedi yılbaşına kadar belli olurmu tutup tutmadığı tahminen onu düşünüyorum dn akşamdan beri

Canım bence sen kendine bi tarih koyma ben çok yaptım onu üzüldüm sonra bence akışına bırak doktor belkide bikaç hafta beklicek bilemeyizki demi :) neye göre çağırcak hamile olduğunu söylemek için yada emin olmak için kaç gün beklicek sen kafandaki şu soruları bi serbest bırak bakalım :)

slm kızlar benim adet düzensizliğim var anlamadım bu polistik over nasıl oluyor 45 50 günü buluyor adet olmam yumurtalarım gelişmio klomen kullanmama ragmen benim yumurtalar cvp verirseniz sevinirim

slm kızlar benim adet düzensizliğim var anlamadım bu polistik over nasıl oluyor 45 50 günü buluyor adet olmam yumurtalarım gelişmio klomen kullanmama ragmen benim yumurtalar cvp verirseniz sevinirim
cnm adet düzensizliği,tüylenme,sebebsiz kilo artışı gibi sıkıntıları olan bayanların çoğunluğunda bu rahatsızlık var malesef.Rahim içinde ufak ufak bisürü kist demek pco buda biçok saydığım şeye sebeb oluyo en belirgin özelliği adet düzensizliği ama çok nadir düzenli adet gören bayanlarda da olabiliyor.Hormon testiyle yada ultrasonda teshis konulabiliyor.Sen hiç doktora gittinmi?

cnm gittim ama ilçede olduğum için doktorlar tam net bilği vermio anlatmıyolar kilo artışı var bekarken 60 dım şimdi 80 kiloyum tabiki buda var stres sıkıntı düşün hasta olucam olmuycam klomen kullandım yumişler büyümedi sıkıntı yaptığım için 6 defa kullandım büyümedi eşinle bazen bunun için bile kavga ediyosun etraf soruobebek yok mu die sıkıntıla nasıl olucak bilmiyorum

hergün yada 1 gn arayla dedi canm ewt bıraktm btn soruları canm kafam rahat olsn düşünmym
Evet şu dakikadan itibaren pozitif oluyoruz hiç bir şey düşünmüyoruz dua ediyoruz ve hayırlısını istiyorus ( ben iyi haberler alacağıma çok inanıyorum cnm senin adına inş da öyle olacak ) evrene pozitif enerji veriyoruz bize bebiş olarak geri dönüyor belkide bebişler :)

anladım canımda işinin ehli bir doktora görünmende fayda var çünkü bazen tek bir hap bu rahatsızlık için çözüm olmayabiliyor.Mesela bana doktorum söktürücü+folik asit+hormon ilacı vermişti

anladım canımda işinin ehli bir doktora görünmende fayda var çünkü bazen tek bir hap bu rahatsızlık için çözüm olmayabiliyor.Mesela bana doktorum söktürücü+folik asit+hormon ilacı vermişti
adedim düzensizmi olucak anlamıyorum söktürücülerlemi yaşıycaz bi ömür anlamıyorum hep böyle

ayyy çok güzel terapi oldu valla tmm pozitif enerji yolluyorum evren sana sn bana bebiş yolla:)

ayyy çok güzel terapi oldu valla tmm pozitif enerji yolluyorum evren sana sn bana bebiş yolla:)
evet böyle olcaz işte :) kendimiz yapıyoruz aslında herşeyi karamsar olmak yok unutma Rabbim nasip etmiyeceği hiçbir şeyin hayalini kurdurmazmış :) 2015 bizim yılımız olacak inş herşey güzel olacak

hadi bakalim.hayirlisi kizalr bende yatin doktora gitcem yumurtalata bakilcak ama ilaci baslayan doktoeum.gittihi icin farkli.bi soktora gtcm dua edin bana cok.heycanliyim.ne diyeck klenden sonra adetim.bugune kdr devam etti 10. Gundeyim az az oluyorm kac gndr ama ve kasiklarimda agri oluyor sizce yumurtalar olusyor ondan mi

canım valla okonuyla ilgili pek bi bilgim yok çünkü ben size verilen ilaçlardan falan kullanmadım ama inş herşey istediğin gibi sonuçlanırda mutlu oluruz bizde :) dualarımız seninle haber et yarın bize mutlaka durumu

Tamam ederim canim insallah yumurtalar olusmutr da kendi kendine catlayiverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…