polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Takibi cok guzel bnce bole olursa tutar bncede vnm benimm

Kizlar iyi akşamlar Nasılsıniz?

Ben 3. Bir doktora daha gitmeye karar verdim. Polikistik over üzerine uzman Avrupa yakasında bildiginiz doktor varsa bana cevap verir misiniz?

yaptırdım cnm hipoglisemi çktı maalesef benm için iyi oldu devamlı başım bundan dönüyomş
Anladim.canim. bnde de var ama bn hastanede calistigim icin sık sık olcturuyorm bnmde dusuk.cikiyor genelde acliga dayaniuorm.hic bas agrisi donmesi oluyor cok

HOSGELDIN BÜŞRA :)

Anladim.canim. bnde de var ama bn hastanede calistigim icin sık sık olcturuyorm bnmde dusuk.cikiyor genelde acliga dayaniuorm.hic bas agrisi donmesi oluyor cok
aynen canm gözüm kararıyo bayılcakmışım gbi oluyorum çk fena titriyorum falan sık beslenmemz lazımmış ya bakmalm deniyorum bugn yne döndü başm ama

bende kullanıstım 3 ay önce adet olmamıştım 1 hafta doktorum baktı hamılelıkte yoktu bıtane daha verdı onu dakullanıp adet oldum

aynen canm gözüm kararıyo bayılcakmışım gbi oluyorum çk fena titriyorum falan sık beslenmemz lazımmış ya bakmalm deniyorum bugn yne döndü başm ama
aynen canım bn ona dıkat edıyorum yıllardır zaten bunyem uzunsure aclıga gelemıyor az az ama sık sık beslenyorum bu yaz kendımı sıktım duzenlı dengeleı beslendım 3 kılo vermıştım ama hamurişi abur cubur kızartma beyaz ekmek hıc bsy yemıyorum meyve sebze kepeklı ekmek sut yogurt ayran ole beslendım cok faydası oldu tabı sporda yapıyırdm ama ezurumda kış lunca spora cıkamıyorz ıznede gttıkg eldık bnm dıyet rafa kalktı bakalım enkısa zamanda başlamayı duşunuyorum plates setı fln aldım evde yapıcma artık sporuda

aynn cnm ya düzenli beslennce illa veriyosn ama tutmak lazım boğazı brazda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…