- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 118
- 39
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.801
Takibi cok guzel bnce bole olursa tutar bncede vnm benimmhımm bnde gçn ay 5.gun başladm ilaca 7.gn gttm yumurta vr dedi çtltma iğnesı vrdı salı gtmştm cuma vurdr dedi o kdr bdha gtmedm bu doktor 3. gnü bşlattı klomene yne gnde 3 defa pazartesi çagrdı yani 7.gün 5 gün çağırıcm dedi ve öyle iğneyi bn vurcm dedi sonrada tuttumu dye bkcam dedi umutlandm yani inş:)
Cok sukur temiz çıkmıştı cnminş cnm bnm güzel gçer bakalım ne olcak sende sonuç neydi
benm tüpler açık rahmim sola yatık cnm ama bu etkilemiyomş bbeğiinş cnm bnm güzel gçer bakalım ne olcak sende sonuç neydi
sevindim cnm inş bnmde tmiz çıkarCok sukur temiz çıkmıştı cnm
hımm sevindim cnm bnmde bir yapılsa da bitse inşbnmde temiz çıkarbenm tüpler açık rahmim sola yatık cnm ama bu etkilemiyomş bbeği
inşallh cnm ya bkalm bu ay inş olurz hamişTakibi cok guzel bnce bole olursa tutar bncede vnm benimm
aminn cnm bnminşallh cnm ya bkalm bu ay inş olurz hamiş
cıkar cnm stres ypmahımm sevindim cnm bnmde bir yapılsa da bitse inşbnmde temiz çıkar
elimde diğil cnm deniyorum ne kadar olursacıkar cnm stres ypma
bliyorum cnm anlıyorum ama napcazelimde diğil cnm deniyorum ne kadar olursa
yapck bişiyok cnm hyrlısı allahtanbliyorum cnm anlıyorum ama napcaz
Anladim.canim. bnde de var ama bn hastanede calistigim icin sık sık olcturuyorm bnmde dusuk.cikiyor genelde acliga dayaniuorm.hic bas agrisi donmesi oluyor cokyaptırdım cnm hipoglisemi çktı maalesef benm için iyi oldu devamlı başım bundan dönüyomş
HOSGELDIN BÜŞRA :)aslında ben bayadır takip ediyorum sizi burdan en son dedim bende üye olayımda rahat rahat konuşalım okumak çözüm değil tek başına insan destekçi istiyo bişeyler sormak istiyo tşk ederim ilgin için bende gündüzleri işyerinden bakıyorum geceleri giremiyorum evde netim yok diye öyle idare ediyorum işte :)
aynen canm gözüm kararıyo bayılcakmışım gbi oluyorum çk fena titriyorum falan sık beslenmemz lazımmış ya bakmalm deniyorum bugn yne döndü başm amaAnladim.canim. bnde de var ama bn hastanede calistigim icin sık sık olcturuyorm bnmde dusuk.cikiyor genelde acliga dayaniuorm.hic bas agrisi donmesi oluyor cok
bende kullanıstım 3 ay önce adet olmamıştım 1 hafta doktorum baktı hamılelıkte yoktu bıtane daha verdı onu dakullanıp adet oldumkızlaaaar merhabalar . ben ayın 1 (bir ) inde tarlusal kullandım 6 gün sanırım tam hatırlamıyorum . bugün 11. gün ama hala adet olmadım . hamilelik gerçekleşirmi tarlusal kullanırken yoksa başka bi aksiliğin habercisimi adet olamama :S sizce neden? bu durumu yaşayan varmı ? veya bilen duyan cevap bekliyorum
aynen canım bn ona dıkat edıyorum yıllardır zaten bunyem uzunsure aclıga gelemıyor az az ama sık sık beslenyorum bu yaz kendımı sıktım duzenlı dengeleı beslendım 3 kılo vermıştım ama hamurişi abur cubur kızartma beyaz ekmek hıc bsy yemıyorum meyve sebze kepeklı ekmek sut yogurt ayran ole beslendım cok faydası oldu tabı sporda yapıyırdm ama ezurumda kış lunca spora cıkamıyorz ıznede gttıkg eldık bnm dıyet rafa kalktı bakalım enkısa zamanda başlamayı duşunuyorum plates setı fln aldım evde yapıcma artık sporudaaynen canm gözüm kararıyo bayılcakmışım gbi oluyorum çk fena titriyorum falan sık beslenmemz lazımmış ya bakmalm deniyorum bugn yne döndü başm ama
aynn cnm ya düzenli beslennce illa veriyosn ama tutmak lazım boğazı brazda:)aynen canım bn ona dıkat edıyorum yıllardır zaten bunyem uzunsure aclıga gelemıyor az az ama sık sık beslenyorum bu yaz kendımı sıktım duzenlı dengeleı beslendım 3 kılo vermıştım ama hamurişi abur cubur kızartma beyaz ekmek hıc bsy yemıyorum meyve sebze kepeklı ekmek sut yogurt ayran ole beslendım cok faydası oldu tabı sporda yapıyırdm ama ezurumda kış lunca spora cıkamıyorz ıznede gttıkg eldık bnm dıyet rafa kalktı bakalım enkısa zamanda başlamayı duşunuyorum plates setı fln aldım evde yapıcma artık sporuda
hoşbuldum canım :) geceleri nete giremediğim için anca gördüm :)HOSGELDIN BÜŞRA :)
iyiyim cnm sen nasılsın_?biraz geç oldu ama idare etceniz artık :)nsılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?