Cevap için teşekkür ederim öncelikle.Bende polikistik var ama dediğiniz gibi bir tüylenme problemi bende olmuyor, benim tüylerim normal çoklukta ama tek sorun çok koyu renk ve sert , hayıt otu tohumu öneririm ben de kullanacağım bir türlü düzenli kullanamadim..
Doğum kontrol hapı kullanman kıllanam konusunda ise yarayabilirdi aslında ben 5 yıl kullandim, şimdi çocuk istediğim için bıraktim, bıraktığım gibi pko belirtileri arttı kilo aldım ve sivilceler artti vücudumda daha önce yoktu bunlar Yasmin kullanırken
Kilom normal 57 kiloyum. Bi yandan saçlarım bi yandan tüylenme, her yol polikistik overa çıkıyo ne yapıcam şaşırdım inanın. Bu arada ben bekarım. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahKilo varmı ? Bendede var polikistik benimde adetim hep düzenlidir tüylenme yüzümde var bende lazere giderdim ama şimdi sanki hiç gitmemişim gibii.. Doktor kilo vermemi önerdi bu yüzden hamile de kalamıyorumüzülmeme rağmen oturmuş şuan chips yiyorum
Benim tüylenmelerimin çoğalmasının sebebi daha önceden lazere gittiğim için jilet kullandım haliyle, azalmasına etki etmediği gibi bi de tüylerim coştu, iğneliden sonra sert kıl şeklinde çıkmaz deniliyo ama gayet de çıkıyo çenemde boynumdaBende polikistik overliyim ve adetlerim düzenli, tüylenmede çoğalma problemi yaşamadım ama çabuk ve koyu renk çıkmaya başladı gibi hissediyorum kilo almaya başladıktan sonra. Her ne kadar düzenli epilasyon olsa da kesin çözüm ne olur bilmiyorum bende, özellikle bıyık bölgesinde koyu renk çıkması çok can sıkıcı oluyor. Önerisi olan varsa diye bende takip edeyim
Benim tüylenmelerimin çoğalmasının sebebi daha önceden lazere gittiğim için jilet kullandım haliyle, azalmasına etki etmediği gibi bi de tüylerim coştu, iğneliden sonra sert kıl şeklinde çıkmaz deniliyo ama gayet de çıkıyo çenemde boynumda
Malesef kilo yapıyor bazılarında bende yapdığı gibi veremiyorum hiç bir normal rejimleBende polikistik overliyim ve adetlerim düzenli, tüylenmede çoğalma problemi yaşamadım ama çabuk ve koyu renk çıkmaya başladı gibi hissediyorum kilo almaya başladıktan sonra. Her ne kadar düzenli epilasyon olsa da kesin çözüm ne olur bilmiyorum bende, özellikle bıyık bölgesinde koyu renk çıkması çok can sıkıcı oluyor. Önerisi olan varsa diye bende takip edeyim
Tam olarak nasıl yapıcaz onu ben de denemek istiyorum. Belli bi tarihi var mı? Deneyelim en azından . Bi çok kişiden iyi geldiğine dair güzel yorumlar okudumSoğan kürü polikistik içşn iyi diyor Saraçoğlu adetim bittikden 2 gün sonra başlicam 2 haftalığına
Soğan kabukları soy ortadan böl suda kaynat ılık içmek lağzım her sabah aç karınla 15 gğn YouTube da Saraçoğlu soğan kürü yaz detaylı söylüyorTam olarak nasıl yapıcaz onu ben de denemek istiyorum. Belli bi tarihi var mı? Deneyelim en azından . Bi çok kişiden iyi geldiğine dair güzel yorumlar okudum
Dopastun ice bilirsin ama bence maydanoz yada soğan kürü dene söktürür aslan pençesi kürüde bende işe yarıyorArkadaşlar adet olmak istiyorum epey bir gecikdi her yanım sivilce doldu
Şişip duruyorum var mı adet söktürücü önerisi
Çörek otunu kaynatıp suyunu içtiğinde de söktürüyo diye biliyorum. Araştırabilirsin belki yardımcı olurArkadaşlar adet olmak istiyorum epey bir gecikdi her yanım sivilce doldu
Şişip duruyorum var mı adet söktürücü önerisi
Ilk olarak bebegin hayirli olsun canim:) Ne kadar kilo verdin peki? bende insülin direncide oldugu icin pek kilo veremiyorum. Tüylenmeleri artik gectim hamile kalamiyorum ve ilaclar yüzünden 15 kilo aldim simdi onlari vermeye calisiyorumVeee sikayetler zayiflayinca azaliyo arkadaslar canli tecrubeyim bu konuda cok ceken ve tecrube eden biri olarak yaziyorum bunlari