Arkadaşlar merhaba
Zaman zaman girip okusam da sırf bu konu için buraya üye oldum.
Direk konuya giriyorum
Yaklaşık olarak 7 sene önce kol bacak ve koltukaltı bölgelerime lazere başladım. Hiçbir bölgem tamamen bitmedi çünkü çok düzenli olarak gitmemiştim ve bitmemesini bu sebebe bağladım.
Daha sonra yüzüm için başladım ve yüzümde seanslarıma çok düzenli bi şekilde gittim, seanslarım bitmesine rağmen yüzümdeki tüyler bitmedi. Hatta jilet kullandığım için çene altımda ve yanaklarımda eskiye nazaran bi tık daha artmış oldu. Lazerin yapan abla bu zamana kadar ciddi anlamda güzel sonuç alman lazımdı hormonal bi problemin olabilir mi demesi üzerine ben endokrine gittim. Doktor kan testi ve ultrason istedi. Kansızlığım hep vardı sürpriz olmadı. Ama ultrasonda polikistik over çıktı. Adetim de hep düzenlidir hiçbir sıkıntım olmaz günü gününe olurum her ay. Adet düzenimin bozulmasından korkan doktorum herhangi bi doğum kontrol hapı vermedi.
Daha sonra ben sadece yüzüm için iğneli epilasyona başladım. Gittiğim 10 seansı geçmiştir azalma var ama en geç ayda bir mutlaka gidiyorum . Gitmesem aşırı derecede rahatsız oluyorum. Çenemde yanaklarımda hala kalın tüyler tekrar tekrar çıkıyo ve artık aşırı derecede canım sıkılmaya başladı.
Bu arada saç problemim de var dökülüyo ve kesinlikle salamıyorum açıklık çıkıyo ortaya. İkisinin de sebebi polikistik, ne yapmam gerekiyo, benim durumumda olan varya lütfen yazabilir mi?