Polikistik overdan hep birlikte kurtulalım

Sağ yumurtalıkta kist var ve artık ameliyatlık. PKO sınıfına girer mi bilmiyorum ama, lazerden %100 sonuç alamama, adet döneminin birkaç gün geri veya birkaç gün ileri gitmesi, bölgesel kilo alma ve tüylenme belirtileri bende de var.
Doktor ilaç vs. işe yaramaz çözümü sadece ameliyat dedi ve büyümeye devam ediyor içimde.
Adeta bir çocuk gibi. :))))))

Ilk olarak bebegin hayirli olsun canim:) Ne kadar kilo verdin peki? bende insülin direncide oldugu icin pek kilo veremiyorum. Tüylenmeleri artik gectim hamile kalamiyorum ve ilaclar yüzünden 15 kilo aldim simdi onlari vermeye calisiyorum
canımmm benim kanda insülin seviyem hep normaldi ama kadın doğumcu pko olduğun için kanda çıkmasada direnç olur demişti hayatını değiştireceksin bunun sırrı ordan geçiyo maalesef sabah erken kalacksın günü aktif geçirecek stresten uzak duracaksın bende kalamıyodum kalsam bile gelişmiyodu kilodan olabildiğince kurtul 18 yakın verdim ve bu konuyu çok araştırdım çocuk olması için spor yap karb azalt ve şekeri çıkar hurma ye incir ye her yediğin sana olumsuz dönecek öyle düşün sana tavsiyem bunlar

MAssalah canim cok iyi vermissin, cok sevindim adina. Ne kadar sürede verdin peki? Valla bir aydir diyetteyim, elimden geldigince spor yapiyorum ( ki genelde firsatim olmuyor ) Sabahlar erkenden kalkarim calistigim icin. Ekmek yemiyorum karb. yemiyorum ve verdigim kilo 3 kilo (

hamile kalınca bütün sivilceler gidiyor tamamen aynı durumdaydım

Kızlar bende pko var asilama oldum birkeresinde olmadı şimdi 2. asilama düşünüyorum. Bende de hafif tüylenme var tenim beyaz olduğu için hafif olsada belli oluyo saç dökülüyor ve akne yaptı yüzüme
Soğan kürü yaptım 1 ay düzenli bir 12 veya 14 gün. Hayit ta bu ay 10 gun biraz düzenli flan içtim. Birde aslan pençesi ve civan perçemi aldım. Bu ikisini ve hayiti karıştırıp 3nü bir ay bir denemek istiyorum sanırım adetten sonra baslanıyor. Araştırarak aldım sizinde araştırmanızi tavsiye ederim kızlar
Artı bu bahsettiğiniz yaşam şekli yeme şekli kesinlikle önemli. .
Ben mesela zayıfım ama demekki spor dan biraz eksik kalmışım yada yiyecek olarak dengesiz kaldım net bilemiyorum ama şeker ve kolesterol çıktı hafif endokrin de. Ama ne ilaç ne diyet vermedi doktorum. Yemene düzenine dikkat dedi.
Şimdi bu ay 2. Asilama ya başlarsam bu bitki çaylarını icmeyebilirim çünkü birisi özellikle adet söktürücü etkisinde pko ya iyi gelenlerden.

Biraz uzun oldu k bakmayın

Bu arada ocak başı gibi adet olmam lazım bakalım ne yapicam..

Canim o zaman snein dedigine gore endokrin bi gorun sana takviye versin bu glifor yada glicobay filan oluyo ya onlarla destekle bi donem takilinca bende icmistim 75 geldim cakili kalmistim o donem bi kac ay icmistim cok faydasi oluyodu

Canim o zaman snein dedigine gore endokrin bi gorun sana takviye versin bu glifor yada glicobay filan oluyo ya onlarla destekle bi donem takilinca bende icmistim 75 geldim cakili kalmistim o donem bi kac ay icmistim cok faydasi oluyodu
Glifora basladim iki hafta oldu, sabah aksam iciyorum.. Ama sanirim ben birazda stres yapiyorum ve az besleniyorum... inanin nerde yanlis yaptigimi anlamaya calisiyorum..

Glifora basladim iki hafta oldu, sabah aksam iciyorum.. Ama sanirim ben birazda stres yapiyorum ve az besleniyorum... inanin nerde yanlis yaptigimi anlamaya calisiyorum..
Stres yok bende yasadim kuzucum bunlari basta imkansiz gibi geliyodu..ilaci iciyosan cok daha dikkat et minimum 4 kilo gidecek seker ve karb dikkat edersen cok ornekleri var okuduysan bilirsin mutlaka

Veee sikayetler zayiflayinca azaliyo arkadaslar canli tecrubeyim bu konuda cok ceken ve tecrube eden biri olarak yaziyorum bunlari
Ben de pcos olduğumu doğum kontrol hapını bırakıp hamile kalmayınca öğrendim adetim 3 4 aydır düzenli ben de çocuk sahibi olmayı istiyorum sen bişey yaptın mı hamile kalmak için

Arkadaşlar adet olmak istiyorum epey bir gecikdi her yanım sivilce doldu
Şişip duruyorum var mı adet söktürücü önerisi
canım bende geç adet oluyordum yada hiç olmadığım zamanlarda sürekli ilaçla oluyordum ve buna dur demek için kendi kendimin doktoru olmaya karar verdim ☺ bol hareket ve egzersiz yapıp tahmini adet dönemine yakın maydanoz suyu kaynatıp içtim ve yumurtalıkları çalıştıran egzersiz bolca yaptım. Kasık ve karnımda ağrıyı hissettiğim zamanda sadece toz tarçını kaynatıp 1 bardak tarçınlı su içtim ve kendi kendime vaktinde adet oldum

Endokrin bolumune gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…