• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over?

walla canım günde elime kaç tane bebek doğuyo bilmiyorum bile ama benim bebeğim olmuyo üzücüde yanı var yani :14::14::14:[/QUOTE

biz acaba çok fazla kafamıza taktığımız için mi olmuyor ki yada doğru zaman mı değil bilemiyorum ki ama en kötü durum çevrenin laf söz kalabalığı özellikler erkek tarafının çenesi durmuyor :37:

bu konuda çok haklısın canım milletin çenesinden bıktım bende eşim laf ettirmez gerçi ama walla sırf bu yüzden belki 7 ay oldu kayınvalidemlere gidip gelmiyo ve dediğin gibi kafayada takmamak lazım hormonlar stres ve üzüntüden çok çabuk etkileniyolar

bu konuda çok haklısın canım milletin çenesinden bıktım bende eşim laf ettirmez gerçi ama walla sırf bu yüzden belki 7 ay oldu kayınvalidemlere gidip gelmiyo ve dediğin gibi kafayada takmamak lazım hormonlar stres ve üzüntüden çok çabuk etkileniyolar

ya birtek bizdeki bebek streside değilki herkese başka bişey söylüyoruz ben sadece düşünüyoruz diyorum geçiştiriyorum ama nereye kadar

30 yaş ne ki yaa aşkolsun ne sendromu ben sana gördüğüm hastaları anlatsam şaşarsın inan oyüzden moral bozmak sendroma girmek hiç yok mücadeleye devamm :34::34::34:

benim şuan iş stresi bebek stresinden daha ağır basıyor tam ortada kaldım ne yapıcağımıda bilmiyorum bankada çalıştığım için sürekli kontrole gidemiyorum her istediğim an çıkamıyorum istediğim gibi beslenemiyorum bunun yanı sıra pkoylada kilo alıyorum ne olucak bizim halimiz :52:

Back