- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacaklarını bildikleri için naz yapıyolar inatla bekletip üzüyolar annelerini ama onlar inatçıysa biz daha inatçıyız
öleyiz şuanlık yaş ilerledkçe oda yok olucak malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacaklarını bildikleri için naz yapıyolar inatla bekletip üzüyolar annelerini ama onlar inatçıysa biz daha inatçıyız
walla canım günde elime kaç tane bebek doğuyo bilmiyorum bile ama benim bebeğim olmuyo üzücüde yanı var yani [/QUOTE
biz acaba çok fazla kafamıza taktığımız için mi olmuyor ki yada doğru zaman mı değil bilemiyorum ki ama en kötü durum çevrenin laf söz kalabalığı özellikler erkek tarafının çenesi durmuyor
bu konuda çok haklısın canım milletin çenesinden bıktım bende eşim laf ettirmez gerçi ama walla sırf bu yüzden belki 7 ay oldu kayınvalidemlere gidip gelmiyo ve dediğin gibi kafayada takmamak lazım hormonlar stres ve üzüntüden çok çabuk etkileniyolar
bu konuda çok haklısın canım milletin çenesinden bıktım bende eşim laf ettirmez gerçi ama walla sırf bu yüzden belki 7 ay oldu kayınvalidemlere gidip gelmiyo ve dediğin gibi kafayada takmamak lazım hormonlar stres ve üzüntüden çok çabuk etkileniyolar
ya birtek bizdeki bebek streside değilki herkese başka bişey söylüyoruz ben sadece düşünüyoruz diyorum geçiştiriyorum ama nereye kadar
yaşın kaçki cnm senin ?
ya birtek bizdeki bebek streside değilki herkese başka bişey söylüyoruz ben sadece düşünüyoruz diyorum geçiştiriyorum ama nereye kadar
aynen bizde öle valla daha düşünmüyoz diom yaşınız geçicek diolar biz daha küçüğüz diosun kaynananlar torun görmek ister diolar
daha 24 cnm senin
ben birde 30 yaş sendromuna girdim :)
allah seni napmasın yaş geçiyo deince 30 un üstünde sandım bende bende 25
yok cnm gencim genç anne olcam ben eşim 25 bnimde biran önce tedavimizi olmamız lazım ama canm hergün bişey çıkıo tıp ilerliyo bizede umarım çare bulurlar
bulunur inşallah rahat ol dua et bol bol
kulaklarımızı tıkıycaz milletin lafına sözüne boşver olacak allahın izniyle
aklından çkıomu desene bi
yat kalk aklımda dua ediyorum sürekli
30 yaşındamısın?
evet malesefff 30 yaşındayım ve 30 yaş sendromundayım
sana diyorum ama bende öyleyim bakalım uğraşıyoruz işte elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım onun ol demesi yeter inş.
evet malesefff 30 yaşındayım ve 30 yaş sendromundayım
aynen öle ben 1 ay daha bekleyip öle gidicem diğer arkadaş hafta sonu diyodu inş. onn olumlu olurda bizde gideriz
30 yaş ne ki yaa aşkolsun ne sendromu ben sana gördüğüm hastaları anlatsam şaşarsın inan oyüzden moral bozmak sendroma girmek hiç yok mücadeleye devamm